Mare cestitam tiii, napokoooon😍😇💖
Ne znam za druge cure, ali znam da Sofi jos nije rodila, njezin malisa se ne da van haha😇 Ne znam jel se javljala tu, nisam popratila..
Meni dosao nalaz bhsb briseva, uredan👏👏 Sad mogu u miru rodit😂
Mareee čestitikeee😍😍 napokon je bebica tu!Lavica & Mikio, pomijesale ste Macuticu i mene :) ona je pitala za steznik..
Ja sad citam i gledam svoj nick 🤔 reko, kad sam ja to pitala 😂😂
Meni fali jos maaaalo odjelca br 50, uzasno me zivcira sto su u svakom ducanu razlicite velicine 🙄
-
Curke sretno danas!
Ja nisam imala ni jedno odjelce vel 50 😅 al u mom slucaju i bolje… evo sad su mu 56 na knap sve mi se cini. I da, takodjer me zivciraju te velicine…
Sa koliko kg se rodio?
Mene je strah da necu imat dovoljno tih pidjamica/odjelci, imam i 56 Pepcovih, oni spadaju kao pod 50. Znam da zimske bebe dosta budu u tom istom, kad samo spavaju i papaju.
Al dobro, mislim da ipak onda ne trebam kupovat 🤔 lako nekoga posaljem ako mi bude bas hitnoca.
Evo ja zavrsila sa pregledom danas… 4.30 h cekanja! 😳 Uzas, al stalno neke hitnoce i dr nas jednostavno ni stizala pregledat. Ctg uredan, pizdulja samo zafrkava. Opet se pravila gipsana 20 min na ctg pa je sestra protresla trbuh i opala krenula sa performansom. Protoci i ostalo sve uredno, dala mi da vadim krv i koagulogram da imam za porod ako budem htjela epi da ne kompliciraju onda. Uglavnom to je to za danas. Skomirana sam od umora ko da sam kopala do sad a ne tamo presjedila.
Ajme meni, 4 i pol sata... Ja sam popizdila kad sam cekala 2 i pol h neki dan🙄🙄
Da napomenem na iducem pregledu (37+2) za epiduralnu? Da ju imam u planu, pa da me posalju vadit krv i kod anesteziologa.
Losa pa ja ne vjerujem da je dotle doslo da svećenika zanima dal dojis ili ne?kaje s mozgom...ja bi ga pitala dal ga to mozda pali?ono, wtf? 🤯
Grizli super za pregeld i tvoju skocimisicu koja ti vec sada trenira živce🤭 Sta su ti rekli za brojanje pokreta?moras i dalje ili je ovih par dana bilo dovoljno?
Petra mala ce biti, tj.vec je, prava haharica, ne bude se dala za*ebavat svakom🥰 prva fakinka❤
LoSa molim te sta si svećeniku odgovorila? 😈 Zamisli ti majstora..
Samojed hahah ima predispozicije kažeš :D
C1M4 tnx, znači još jedan ljenjivac u grupi :D
Nije se ni jedna od njih već duže javila, zato i pitam.. super za bris :)
Grizli ajde odlično, ja jedva čekam sutra pregled, nikako da dooođe. Kolika je bebolina? :)
Mala.le ajde super da bar nekome ide na bolje.. i super za spavanje 🥰
[/url
Sto se tice robice, evo savjet iz mog iskustva...ja sam krenula od 56 i dobro sam procjenila, beba je rodjena s 3800...pripremite dosta bodica i pidjamica...bebi su noge tanke i gotovo sve pelene pustaju sa strane...ja imam susilicu pa mi nije nikad zafalilo, ali ako nemate, osigurajte se jer bez toga ne mozete. Ja nisam pretjerivala u kupovini robe jer znam da cu dosta dobivati, a kazem vec da mi je susilica velika pomoc...pere i susi svaki dan, ali bilo je dana kad sam mislila da ce mi zafalit jer sam znala malog i 3x dnevno komplet presvuc...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure evo da se javim i ja, procitam vas svaki dan, MaRe cestitke na bebici 🥳🥳
Pa i nema nas jos puno, ta lista sve kraca 🙈
Meni je malena super zasada, samo spava i jede, cak se mucim da je budim svako 3-4 sata jer je bas spavalica. Nema zuticu i svi nalazi su super, patronazna kaze da je to samo takav karakter. Pa je stipam, cupkam ali ona nista 😂
Sto se tice dojenja, kako sam rodila na carski mi smo provele tjedan dana u bolnici kad su mi sestre stvarno pomogle oko toga a nisam imala pojma i mislila sam da necu nista znati. Ipak ima istine u onome koliko toga nam dode prirodno i samo od sebe kad beba stigne.
Ja sam njoj u bolnici znala dati i dohranu i s tim se uopce ne zamaram kao necim losim. Otkad smo kuci dala sam joj mozda dva ili tri puta ali vecinom je na sisi. Posto je velika spavalica trudim se buditi je svaka 3-4 sata i ona odmah prihvati sisu i sad smo hranjenje vec sveli na max 15 min. Imam dosta mlijeka pa sam se nekad znala i izdojiti ako se prepune i dam joj iz bocice ako mi je tako brze a pase mi. Sve u svemu, ona meni hoce i sise i dudu i bocu i super mi je dok je tako ali apsolutno razumijem kad netko pocne s dohranom jer ga dojenje izmori kad ne ide kako treba. Pogotovo kod beba koje vole biti na sisi dugo pa je to zacarani krug i nema se mama kad odmoriti. Ja cu je dojiti dok god budem mogla i budemo imali dobar ritam, ali stvarno se necu satrat ako vidim da nesto ne bude stimalo ili ispadne da mi je cijeli dan na sisi jer znam da ako ja ne budem mirna, odmorna i zadovoljna nece mi biti ni beba.
Mi smo vec vratili i presli porodajnu tezinu i otpao nam je pupak tako da sam zasad stvarno zadovoljna 🥰
Ajme Losa sad sam tek skuzila za svećenika. Znaci poslala bi ga vražju mater da me on to pita.
Thinkpink i dalje moram brojat pokrete. 😒 Nadam se da nece imati epizode onakve.
Cima 👍👍👍 za nalaz uredan
Damnarexx sorry za preskok pregleda upisala te... Za epi ja pitala danas gin pa me poslala vaditi krv iako kao u Puli se moze i kad dodjes al je rekla ako imas sve uvijete ne moras cekat i ne mogu te otkantat ako dodjes pa je noc. Kod nas je malo glupo jer su 2 bolnice udaljene dosta pa kad moras krv vaditi moras iz jedne u drugu na drugi kraj grada onda ako je noc i nema osoblja nema ko krv voziti u tu drugu bolnicu. I kod nas nema nikakav anesteziolog prijesve n licu mjesta ako imas nalaze on pogleda i odobrava i daje odmah.
DeeDee danas nije mjerila tezinu. Samo obujam trbuscica rekla da raste, i plodna se smanjuje sta je normalno pred porod. A u petak je imala malo preko 3kg. Tao da mislim da je moja gin za Badnjak ipak malo fulala mjere jer ove sad ostale sve prate moje tjedne a one su malo odskakale onda. Al i da sad pred kraj tih nekih 100 - 200 gr tjedno je ok porast.
Mala.le joooj ja si sad prvo pomislila kako super presvlaci robi u 3 x na dan jedva cekam... Lude glave moje. Reci mi molim te ako znas cca koliko pidzamica imas? Nekako ja imam dosta toga 56 tj jako puno, al nisu sve pidzamice pa racunam da ako i stavim bebu spavat u tutici nece mi valjda zamjeriti zbog toga. 🙁😊
Supergirl 👍 super kad beba prihvaca i bocu i dojenje. Samo nek raste.
Pozdrav curke, obavila pregled, moja curica je i dalje sitna, procijenjena na 2300-2400 i uporan zadak.
Iduci ponedjeljak ulazim u bolnicu da prate priraste i protoke i drze sve pod kontrolom do poroda, sve je nesto ispod granice, a to se sad zadnja 2 pregleda tako pokazalo.
Vjerujem da ce sve biti ok, ako je tako mozda i bolje da smo pod kontrolom..
Pozdrav drage moje... MaRe čestitam ti od ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ mi senpo noći budimo svega 2-3 puta sisat i pelenu promjeniti, ali zato danas užas preko dana, svakih sat i pol... A tako halapljivo sisa da svaki put štuca. Danas su nas patronažne sestre poslale kod dr, malenom otpao pupak ali ostao granulom, al ajde dr je to rijesila.. Unutra sa nama je bila još jedna mama i bebica, mamu je dr tolilo nagdrila da je meni bilo neugodno, nema mlijeka i daje dohranu bebici od 20 dana svaka 2 h 140 ml kad je to rekla kod dr ova je skoro slom dobila, jer je došla što beba povraća... Naš se lijepo razvija, vratio porođajnu težinu čak i dobio 30 grama ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji