Meni je bas zao miseka malih kad vidis kak ih muci kad moraju prdnut il kakit... al to mora proc svojim tijekom 😓 ne mozemo nesto puno tu pomoci dok se probavni sustav ne razvije
Mareee čestitikeee😍😍 napokon je bebica tu!Lavica & Mikio, pomijesale ste Macuticu i mene :) ona je pitala za steznik..
Ja sad citam i gledam svoj nick 🤔 reko, kad sam ja to pitala 😂😂
Meni fali jos maaaalo odjelca br 50, uzasno me zivcira sto su u svakom ducanu razlicite velicine 🙄
-
Curke sretno danas!
Ja nisam imala ni jedno odjelce vel 50 😅 al u mom slucaju i bolje... evo sad su mu 56 na knap sve mi se cini. I da, takodjer me zivciraju te velicine...
SIJEČANJ
28. Supergirl - 2.1. - curica (🎂01.01.🎂)
29. annika - 3.1. - decko (🎂22.12.🎂)
30. Tonkica1 - 4.1. - decko (🎂06.01.🎂)
31. Lorena 94 - 4.1. - decko (🎂04.01.🎂)
32. Hrabrica - 5.1. - curica (🎂08.01.🎂)
33. mustra - 5.1. - curica
34. valentina - 5.1. - decko (🎂08.01.🎂)
35. kl1v - 5.1. - decko (🎂30.12.🎂)
36. dalindas - 8.1. - decko (🎂09.01.🎂)
37. Sofi09 - 8.1. - decko
38. petra31 - 11.1. - curica
39. MaRe - 11.1. - decko (🎂13.01.🎂
40. Zarica - 11.1. - decko (🎂03.01.🎂)
41. tinika - 14.1. - curica (🎂08.01.🎂)
42. LoSa84 - 17.1. - decko
43. DeeSB - 17.1. - curica
44. ttadea - 20.1. - decko
45. MSimic - 22.1. - decko
46. DeeDee - 24.1. - curica
47. Grizli - 24.1. - curica
48. Gogaa_V - 24.1. - curica
49. taani - 25.01. - decko
50. Lunica - 26.1. - decko
51. Dv91 - 27.1.
52. malaMare - 27.1. - decko
53. Eleonore - 28.1. - curica
54. Miapia - 29.1. - decko
55. Samojed - 29.1. - decko
56. crnokosa - 31.1. - 14.2. - decko
57. Hani - 31.1. - decko (🎂02.01.🎂)
VELJAČA
58. Mangomum - 3.2. - decko
59. AnnA - 3.2. - decko
60. Lavica27 - 5.2. - decko
61. damnarexx - 5.2. - curica
62. LoBi - 6.2. - curica (🎂03.01.🎂)
63. Juno - 7.2. - curica (🎂31.12.🎂)
64. C1M4 - 8.2. - decko
65. lorija - 8.2. - decko
66. Omerta - 11.2. - curica
67. valkris - 11.2. - decko
68. thinkpink1- 12.2. - curica
69. Sarita15 - 12.2. - decko
70. Macutica - 14.2. - curica
71. Henky - 15.2. - curica
72. Nita9999 - 17.2. - curica
73. JelenkoPelenko - 18.2. - decko
74. aarauch - 20.2. - decko
75. Seni1985 - 20.2. - decko
76. Tockica37 - 20.2. - decko
77. PetraB - 25.2. - dvije curice
Baš je neko zatišje čini mi se, možda ostale bebe neće uranjivat kao do sad 😁
Ima tko kakvu informaciju o curama kojima je prošao termin?
[/url
Mareee čestitikeee😍😍 napokon je bebica tu!Lavica & Mikio, pomijesale ste Macuticu i mene :) ona je pitala za steznik..
Ja sad citam i gledam svoj nick 🤔 reko, kad sam ja to pitala 😂😂
Meni fali jos maaaalo odjelca br 50, uzasno me zivcira sto su u svakom ducanu razlicite velicine 🙄
-
Curke sretno danas!
Imamo istu lentu i broj tjedana i dana 😏 mozda zato..
Sto se tice robice broj 50 ni ja ti nemam nista, sve sam od 56 kupovala, mada ima manjih modelica i 56, pa vjerujem da ce biti ok, samo u slucaju da beba dodje ranije i bude bas jako mala, poslat cu svoje ljude u nabavku 😁
Mare Čestitam, uđem kad ulovim par minuta da vidim ima li te, bebi se baš nije žurilo 😁 Uživajte sad ❤️
Grizli Ti njima samo reci da manje grudi imaju manje sala, a velike više sala, a pošto se mlijeko ne stvara u salu onda nije bitno kolike su grudi. Stvaraju ga mliječne žlijezde, a njih jednako imaju i male i velike grudi 😄
Mareee napokon! Najiscekivanija beba foruma je stigla. Cestitam 🤗🤗😘😘
Thinkpink ona ti je mali razbijac 😅... Kad smo krenuli s renovacijom kuce najdraze joj je bilo skidanje plocica i podova, al je zato slampava za poludit kaj se tice robe, pospremanja sobe i takvih stvari. Moze hodat kraj smeca po podu u sobi dok ja ne poludim... Takav mi je i mm 🤦🏻♀️ Ali jucer se bas naradila... I usisavala i prala i meni pomogla u kuhinji i zaspala u roku minute 🤭.
Grizli bas kako Lala kaze, moja sogorica nit nema cice pa eto godinu dana dojila bez pol frke. 😎
url=https://lilypie.com][/url
Beba2019 ma necu ti zamijerit post sa savijetom... mene smeta generaliziranje da zene ne doje jer ne zele. A mene svi pitaju jel dojim... i muski i zenski. Cak i svecenik kad je dosao blagosloviti kucu
Grizli kroz svoj period u bolnici i izdajanja sa drugim zenama u prostoriji za izdajanje sam vidjela svakakvih sisa i mlijeka... i velicina sisa nema apsolutno nikakve veze sa kolicinom mlijeka. Cak mi se cini da cure s manjim sisama imaju vise mlijeka. Bila je tamo jedna sitna cura s malim sisama koja je imala dovoljno mlijeka za oba blizanca i jos viska... a neke obdarenije cure su imale par mililitara.
Mene mama nikad nije dojila, hranili su me razrijeđenim kravljim mlijekom (tako je to tad bilo) i niti sam manje povezana s mamom (cak suprotno) nit sam bolezljiva... Predugo nadojavanje djeteta (vise od 2 godine!) moze imati cak negativne efekte na bebu sta se psihe tice... Tako da nista s cime ss pretjeruje nije dobro.
Moj malac je 2 mjeseca na mom mlijeku, voljela bi da jos bude bar nekih mjesec-dva. Ako treba i uz koj obrok ad-a. Skroz da dobiva zastitu kroz ovaj period gripa... A sta se kilaze tice, na ad-u bi sigurno vise dobivao.
Sta ima cure
Mare pa cestitammmm na malom ljenjivcu moj muž je crnogorac možda i moj bude izlazio ko tvoj hahah 😄😀
Cure sretno danas na pregledima
Ovo za dojenje samo upijam nadam se da ću se sjećati ovih savjeta
Evo ja zavrsila sa pregledom danas... 4.30 h cekanja! 😳 Uzas, al stalno neke hitnoce i dr nas jednostavno ni stizala pregledat. Ctg uredan, pizdulja samo zafrkava. Opet se pravila gipsana 20 min na ctg pa je sestra protresla trbuh i opala krenula sa performansom. Protoci i ostalo sve uredno, dala mi da vadim krv i koagulogram da imam za porod ako budem htjela epi da ne kompliciraju onda. Uglavnom to je to za danas. Skomirana sam od umora ko da sam kopala do sad a ne tamo presjedila.
Losa i svecenik cak, hahaha, ajme! Necu zurit sa zakljuckom, al mislim da nama Biogaia pocinje djelovat...danas su grcevi manje jaki, bebac ne place onako dugo, a otkad ga stavljam spavati na stomak, bolji san ima i ne bude ga grcevi.
A meni je sveki sinoc uletila na ispomoc i ja odspavala 9 sati...danas sam ko avion😛
Mare, cestitke!!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji