ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    12. Siječanj 2020. 23:01

Vecer zenske!
    Danasnji dan bio pun aktivnosti za poludit, tek sad sam vas iscitala. Uglavnom, sobu od male je muz (sam samcat, 4 ormara i krevet 😱) ispremjestao i kaze navecer kad ne malog odnio spavat, ne kuzim bole me ledja nekak 😅😅😅... E dragi moj rekoh bas cudno, premjestio cijelu sobu, ocistio nasu staru spavacu (tu tek krece renovacija) i sjeo samo porucat a 39 ti je na ledjima 🤦🏻‍♀️. Mala je radila isto s njim, super je bila, bas je pomagala puno danas. Na kraju jos isla i skidat stari parket u nasoj spavacoj i skoro sve sama razvalila.... Samo je vikala muzu kad bi napunila kantu da on iznese. Ja sam zato ves, rucak i s malcem cijeli dan a kad je otisao spavat opeglala danasnje masine. Uglavnom, evo me preparirane na kaucu 😴. Al bas sam happy da je soba spremna ak curke urane. Na kraju free on krevetic (onaj mali close&free) kupila jucer u bubamari, tj narucila online s kuponom za 15% popusta 😎💪🏼
    Sogorica danas nasla odijelca br 50 tak da sam i to rijesila. Sljedeci tjedan krecem s robicom napokon a mm bi trebao rijesiti do vikenda komodu i drugi krevetic sa sogoricom. Jer ja racunam da sam jos max 4 tjedna doma a da ce me onda hospitalizirat 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    12. Siječanj 2020. 23:02

Grizli protrnula sam samo citajuci tvoj post 😱😥
    Drago mi je da je sve ok ipak na kraju. 
    Mare malac se bas neda 😅... Drzimo mi fige i dalje 🤗😘

url=https://lilypie.com][/url

Lunica
    12. Siječanj 2020. 23:02

Evo i ja skicam da vidim imali kod Mare sto novog...
    Mozda je u radjaoni kad se ne javlja..
    Sretno nam sutra na pregledima... Evo meni na lentu i tih 38 tjedana.. Bas je proletilo.. Cini mi se da je bebi sve manje mjesta... A zadnja 2 dana valjda kako se namjesta glavom bas me zasarafi dolje... Izbrojim sve zvijezde... I u rebro bas uh... Bas me zanima kilaza sutra ce mi raditi uzv.. Iako izgleda nikom nije ispao tocan... Koliko citam iskustva

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Tonkica1
    12. Siječanj 2020. 23:03

Jao tako je meni bilo kad sam dosla u rodiliste, silje trudovi a ctg ne ocitava... Tek kad je dr dosla i pogledala mene pa pomaknula sondu su se trudovi poceli ocitavati kako treba.
    Mare drzim ti fige da sve prode u redu i da bude sto bezbolnije je moguce!
    Citam vas kako stignem... Jos se izdajam, pokusavam navuci mlijeko, sutra stiscem zube i stavljam ga na cicu...

Lunica
    12. Siječanj 2020. 23:17

Petra super za sobu  a muz nek malo uspori da ga ne ukoce ledja ko moga jer ce ti trebati kad rodis😉
    Mene isto hvata ludilo pred porod.. Jucer oprala prozore i zavjese... Samo neko sklanjanje i ciscenje ko pomahnitala po kuci🤣🤣😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica27
    12. Siječanj 2020. 23:22

Joj cure ja ko i vi,danima vec cistim i glancam ko nenormalna. Malo mi neugodno i priznat al ono sredstvo za prozore i sprej za dezinfekciju mi tolko mirisi zadnjih dva tjedns da mi dodje da ih stavim ko parfem😂😂😂😂

beba2025❤
    12. Siječanj 2020. 23:30

Pozdrav mame i buduće mame🤗
    Citam koliko stignem..vidim da neke i dalje imaju problema sa dojenjem, bas mi je zao..
    Vec par puta sam htjela nesto napisati, ali nisam iz straha da me se krivo shvati.
    Ja sad uspješno dojim svoju bebu i obje smo presretne zbog toga,ona nikad ne place,samo se javi,dam joj da siki i sve je divno.
    Vise cak ne koristim Purelan,jer me apsolutno nimalo ne boli.
    Zelim vam svima koje to pokusavate da uspijete 😊
    Ali....pisala sam vec prije..meni je pocetak dojenja bio bez pretjerivanja-traumatican!
    Toliko bolne ragade, izdajala sam se,a u bocicama rozo mlijeko-od krvi!
    Sto se tice duda i bocica-ja sam prije poroda kupila vise vrsti duda i hrpu bocica,ako joj se neka ne svidi da imam opcije..kupila sam i sesirice,koje na kraju ne koristimo, ali sam bila mirnija sto ih imam..kupila sam i PreNan i Nan..isto tako ,za svaki slucaj.
    Ono sto hocu reci je da vas ne treba zanimati sto netko misli da je majka-nemajka jer je dala dudu bebi.
    Moja sad super sisa,pa ipak ima svoje dudice j jako ih voli..dajem joj različite da se ne navikne samo na jednu,takodjer se i dalje izdajam ,pije na bocicu dok ja vozim drugu djecu ili nesto obavljam.
    Bez problema svaki put uhvati siku i papa,tako da ne vjerujem u price da bocica ili duda smeta dojenju.

beba2025❤
    12. Siječanj 2020. 23:37

Znam da su sve bebe drukcije,ali nije dojenje nekakav problem kad se uspije u tome!
    Ja sam uspjela kad sam prestala plakati sto mi ne ide dojenje i sto imam mlijeka,a moja beba ce piti Nan jer sam ja nesposobna-tako sam se osjecala.
    A sve zbog gluposti koje sam procitala i forsiranja dojenja.
    Cak i prolaznica na ulici me pitala,da li dojim??
    Isuse Boze??!!
    Previse pisem,pa ne znam kako na kraju izgleda moj post.
    Uglavnom..ne opterecujte se dojenjem ni dohranom ni glupim komentarima.
    Naravno da svaka mama zeli najbolje za svoju bebu.
    Iako pocetak moze biti jaako tezak,predivno je kad uspijete dojiti,ali i ako ne uspijete,jednako ste dobra mama❤

Lunica
    12. Siječanj 2020. 23:41

Lavica27

Joj cure ja ko i vi,danima vec cistim i glancam ko nenormalna. Malo mi neugodno i priznat al ono sredstvo za prozore i sprej za dezinfekciju mi tolko mirisi zadnjih dva tjedns da mi dodje da ih stavim ko parfem😂😂😂😂

Meni je razredjivac top miris i one kocke za potpalu vatre🤣🤣🤣🤣

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

beba2025❤
    12. Siječanj 2020. 23:46

Par sitnica koje su meni pomogle i par stvari koje bih voljela da mi je netko rekao..
    Lezeci sam dojila samo u bolnici,doma mi je to bilo neizvedivo.
    Puno lakse mi je sjedeci.
    Sjednem na krevet,stavim si iza ledja jastuke da se mogu malo osloniti,stavim si veliki jastuk na koljena,klupicu ispod jedne noge,tako da se oslonim i bebi glava bude podignuta vise od tijela,tako nekako finije papa..
    Uhvatim siku i spljostim veci dio tako da beba zahvati dobro ,a ne samo bradavicu,jer onda boli..
    Sad mi to nije potrebno,ali da sam znala ,ne bi me onoliko boljelo..svaki put prije dojenja bih uzela izdajalicu i izvukla njome bradavicu da beba lakse primi  i da cim primi ,ide mlijeko...a ,onako..bradavice ravne..ona ne moze primiti i kad jedva uhvati  povuce par puta, mlijeko ne dodje odmah,onda beba jadna trga ,stisce desnima i stvore se ragade i boli strasno.
    Bebu stavim da lezi na ledjima i rukom joj pridrzim vrat/glavicu da me ne vuce,pa ne boli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.