ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    12. Siječanj 2020. 23:49

Nadam se da se nitko nije naljutio ili uvrijedio zbog bilo cega sto sam napisala!
    Zelim vam srecu da uspijete u dojenju,ali bez bolova i suza.
    Ja,osobno,da i dalje placem dok ju dojim bih odustala i dala da papa Nan i gotovo!
    Uzivajte sa svojim čudima❤❤❤❤

PetraB
    13. Siječanj 2020. 00:12

Lunice i Lavice 😅😅😅
    Vec i mala zna kaj se s cim cisti... 🙈 Al ja stvarno volim kad udjem u kupaonu i osjetim miris sredstva za pranje, odmah mi je nekak ljepse 🤷🏻‍♀️🤣
    Beba2019 mislim da te nitko nece krivo shvatiti 😉, napisala si onako kako je. Jako mi je drago da uspjesno dojis i da je bebacica zadovoljna. Svima nam je to cilj no kako si napisala ne treba se obazirati na okolinu i komentare. I mama i beba moraju uzivati u tome a od stresa i suza nema nista. 🤗

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    13. Siječanj 2020. 06:45

Jutro curke! Sretno na pregledima... 
    Beba2019 bas lijepo si napisala korisnih savjeta.
    Mene vec sad lagano nerviraju ljudi oko mene da necu sigurno imati mlijeka jer imam male cice. Srecom pa sam tako principijalna osoba da ne dozvoljavam da me to vrijeđa i cini manje vrijednom. Mm svima odbrusi ako mama ne bude imala imat cu ja AD mlijeka.
    PetraB ti si opet vidim turbo. Drago mi je da si uspjela riješiti si sobu za curke. A maloj svaka cast! 
    Ja vise nemam te intenzivne potrebe za ciscenjem, zadnjih mozda tjedan dana me proslo. Al peglanje zato 🙈 perem robu samo da bi imala sta peglat. Pa onda peglam i sta ne treba recimo kupaonske tepihe. I opsesivno kupujem u DM-u svako malo nesto ko da ce nestat sve drogerije na svijetu kad rodim. 
    Ima kakvih novosti... Mareee zaista je dugo nema, nadam se da je mali ljenjivac rođen jucer!

Grizli
    13. Siječanj 2020. 06:46

PREGLEDI
    13.01. - Lunica
    13.01. - Macutica
    13.01. - AnnA
    13.01. - Valkris
    13.01. - Grizli
    14.01. - DeeDee
    15.01. - Lavica27
    16.01. - Nita9999
    16.01. - PetraB
    16.01. - Grizli
    16.01. - Lorija
    17.01. - PetraB
    17.01. - C1M4
    17.01. - Samojed
    22.01. - Valkris

mala.le.90.
    13. Siječanj 2020. 06:46

Beba slazem se s tim da boca i sisa mogu zajedno. Moj jadni malac sisa i sesiric i 2 vrste boca i 2 vrste cuca, sve prima...
    Ja se necu opterecivat s mlijekom, ako ga ne bude ili se nastavi ovako, idemo samo na Aptamil i cao...
    Mene je mama dojila mjesec dana i vise nije imala, odrasla sam na Bebimilu, cijeli zivot zdrava...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

PetraB
    13. Siječanj 2020. 07:09

Jutro curke!
    Sretno svima danas na pregledima 🤗
    Grizli hvatam ove nalete energije ili bolje receno panike 😅 pa da ih iskoristim.
    Mare nadam se da se ili mazis s bebacem ili da spavas 😉 al u svakom slucaju da nije neka neprospavana noc iza tebe a da se malac opet predomislio 😉

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    13. Siječanj 2020. 08:01

Curke stigao moj mali ljenjivac nocas u 3 sata 😍😍😍😍 čim budem mogla prepričati ću vam sve :)

Macutica
    13. Siječanj 2020. 08:14

MaRe

Curke stigao moj mali ljenjivac nocas u 3 sata 😍😍😍😍 čim budem mogla prepričati ću vam sve :)

Aaaaaaa napokon, cestitke mama i puno srece zelim 🤗

evo ja se lagano pripremam za pregled u TA, nadam. se da bude sve ok, stalno mi govore da je beba sitna.. 
    Jucer sam potpuno zavrsila pripreme, sve oprano, opeglano, slozeno, torbe na 80% i krevetic slozen sa navlakama i ogradicama, posteljinu neka bake namjestaju i prekrila od prasine, sad sam mirnija 😌
    Moram naci sljedeci cilj, zato cure kuzim vas skroooz za ciscenja i slaganja, bas mi je gust to sada..
    Zanima me nesto u vezi steznika, to ce nam napomenuti ako trebamo ili bi bilo svakakao dobro da ga imam u pricuvi i kakvi se kupuju? 

Grizli
    13. Siječanj 2020. 08:27

Mare ceeestitam! Stigao mali ljenjko... Nek vam je sretno! Brz oporavak! 

• thinkpink1
    13. Siječanj 2020. 08:55

Jutro curke!
    Mare cestitke na ljenjivcu!🥳🥳🥳 Brz oporavak i sa sto manje poteskoca oko svega, a pogotovo sa (.Y.)
    Petra svaka cast vasoj curki! Divnooo! Masa klinki ne bi ni htjelo nit bi im se dalo tako nesto raditi. Jos jednom svaka cast!🤝🤝 Ti samo nemoj pretjerivat pliz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.