Mrgud to zato sto sam vas citala i sve prije termina i to ono bam,čopilo vas i beba vani i sad ovaj moj nikako se odlučiti 😂😂
Al pomakli smo se s crte..danas smo na 5 cm 😁 Sad cekam na ctg da vidim hoce sta ocitati jer imam vise kao menstrualne bolove...ni priblizno trudovima kad su me ostavili. Ima jos jedna cura kao ja pa smo sad rekle kad ovo obavimo hodat cemo gore dolje po stepenicama dok nesto ne krene 😁
Jutro curke!
Ajme Grizli koji sok! Vjerujem da si se prestrasila i da si bila izbezumljena skupa s mužem. Taj baby doppler kolko je dobro tolko je i zlo, al ak niste mogli naći otkucaje na njemu pitanje kak bi bilo i na ctg-u kao i u slucaju kod male.le pa bi tek onda bila na rubu. Bas zbog te opsjednutosti i osluskivanja nisam ga htjela kupovat i dva dana mi se javljala nježnije prije mozda 2mj pa mi dr.rekla da dodem ranije na pregled za svaki slucaj iako je na predhodnom bilo sve uredno, ali zbog moje anamneze me drzi pod povecalom. Jucer na pregledu mi rekla da mi je najbitnije da mi se javi svaki dan, nikakvo brojanje pokreta i sl.joj nije nikakav pokazatelj. Jos danas izdrzi i napravi tu jbnu domacu zadacu da imas za sutrasnji pregled, a za dalje se nadam da ti nece uvalit takva čuda. Drzi se!❤
Mare tvoj se baš ne da! Sve mu to vrati kad vam dođe 😂😂
Lavice to nam je najbitnije jer sam ih prosla svakakvih, od bolnica do privatnjaka i nisu ni sluge ovom. Zadnje dvije trudnoce su bile kod istog privatnika, isto kao vrhunskog i cijenjenog, pa je muz koji nikad nista takvoga ne komentira i ne miješa se u moje odluke vezano za preglede i pretrage jer zna da sve prije izanaliziram i iskopam žnjoru za sve sto treba, rekao da kad bi ga vidio na cesti samo prešao autom preko njega zbog nacina rada i pristupa.
Meni recimo baby watcher nikad nije bio opsesija, na pocetku kad sam stvarno bila jako pod stresom sam znala svaki dan cut srceko, al to me drzalo samo dok nismo presli u neke sigurnije tjedne mozda nekih 2-3 tjedna. Onda sam prorijedila na mozda svakih par dana. I skoro cijeli drugi trimestar sam upalila ga 2 puta. Sad pred kraj ni nisam nego jedan dan zbog fore kad sam imala izmedju pregleda 5 tjedana, i jucer. Iskreno da nismo nasli otkucaje pa cak i te snizene mislim da bi bila umrla na mjestu. Onako mi je samo bilo u glavi ziva je, sad se moramo pribrat i da vidimo dal ce padat ili rasti otkucaji. Mene u cijeloj zbrci je to drzalo to da vjerujem da je ona dobro zapravo, da ga nisam imala već bi bili na hitnoj jer dok nisam na watcheru nasla otkucaje mene je uhvatio napadaj astme da smo onda i s tim se borili.
Hvala Bogu danas je ona "stara", skakavac i vrtirep moj. Svjesna sam da ce vjerojatno zbog manjka mjesta udarci pocet biti njezniji al da cu bar neato osjecat jer ovo je za poluditi.
Thinkpink super je kad gin su tako dobri pa shvate nasu paniku i imaju razumjevanja. Meni isto nis nisu govorili za to pracenje pokreta do petka. Nadam se da necu vise morat to voditi ili bar da ce mi dat bolje upute ili nesto da me opet ne strefi ovako.
Grizli, probaj se opustiti. Meni nikad nije nitko dao da brojim pokrete bebe i hvala Bogu da nije jer je moja curka u trbuhu bila baš specifična. Bilo je dana i noći da nije prestala lupat, a onda je znalo biti dana da se uopće ne javi. Nakon par histeričnih ispada i odlazaka na hitnu sam jednostavno prihvatila da je takva. Da ima dana kad je mirnija.
Što sam ja bila luđa to je ona bila mirnija.
Mi se i dalje užasno borimo s dojenjem, neće nikako na cicu, urla iz petnih žila i gura cicu s rukicama. A na bocicu jede normalno izdojeno mlijeko. Ne znam zašto je to, ali voljela bi da prihvati cicu i da se ne izdajam svaka 3 sata. K tome treba mi da mi navuce mlijeko, jer mlijeka imam konstantno isto, a ona traži sve više. Svako izdajanje mi postaje stres, jer stiscem te svoje jadne cice, a u nekom trenutku mlijeko prestane ići i onda je panika i suze. Vratili smo porodajnu težinu, ali se bojim da ne dobiva dovoljno.
Grizli kad se uspavaju ni ctg ne pomaze a kamoli baby watcher..evo sad ovaj moj naravno spavao i zbig njega sam tri dana tam bila prikopcana dok se nije razbudio...sestra mi je toliko tresla trbuh da sam zvijezde vidjela al neee frajer spava...i kako da ja očekujem da on krene van? 😂😂😂
I zab.sam kom.ginekologa od Omerte…pa bas je neki smoto..nadam se da stvarno sad neces sta pokupiti.
Vama svima koje muku mucite s dojenjem,da sto prije krene na bolje 🙏💪
Grizli vratila se stara vrtirepka☺️ samo neka tako nastavi. Ponekad koliko god se mi zalile na bolove i nabijanja, sve je to u roku službe i nek samo nabijaju da smo i mi smirene.
Piba jel koristis mozda dezic ili neki antiperspirant? Ak da, probaj ne koristit jer bebaci znaju zbog toga odbijat cicku, a normalno piju izdojeno mlijeko...
Bas, lud zbunjen.. Mazem se od jucer dole Rojazolom, za svaki slucaj, iako tu bi mozda bile bolje vaginalete, al necu nista stavljat sad do utorka kad jos jednom idem do njega da ponovo uzme bris na streptokok.
Grizli, bome bi i mene panika ulovila.. ti si danas 38+2, tocno tad sam ja rodila svoju curku. To bi bilo kao da sad rodim za 2 tjedna. Blizi se blizi...
MaRe, nadam se da ce te se uskoro maziti...
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Grizli, probaj se opustiti. Meni nikad nije nitko dao da brojim pokrete bebe i hvala Bogu da nije jer je moja curka u trbuhu bila baš specifična. Bilo je dana i noći da nije prestala lupat, a onda je znalo biti dana da se uopće ne javi. Nakon par histeričnih ispada i odlazaka na hitnu sam jednostavno prihvatila da je takva. Da ima dana kad je mirnija.
Što sam ja bila luđa to je ona bila mirnija.
Mi se i dalje užasno borimo s dojenjem, neće nikako na cicu, urla iz petnih žila i gura cicu s rukicama. A na bocicu jede normalno izdojeno mlijeko. Ne znam zašto je to, ali voljela bi da prihvati cicu i da se ne izdajam svaka 3 sata. K tome treba mi da mi navuce mlijeko, jer mlijeka imam konstantno isto, a ona traži sve više. Svako izdajanje mi postaje stres, jer stiscem te svoje jadne cice, a u nekom trenutku mlijeko prestane ići i onda je panika i suze. Vratili smo porodajnu težinu, ali se bojim da ne dobiva dovoljno.
I meni je moja odbijala cicu i onda sam uzela sesirice i to prihvatila odmah..jer se naviknu na bocice i onda im je bradavica mala..tako mi je objasnila patronazna
Grizli super da se je vratila mala vrtirepka ovaj moj nikad i nije bio nešto previše aktivan doslovno me za ovih 8i po mjeseci niti jednom nije udario kosto vi kažete da boli il nešto slično baš je nježan ali nedavno baš nije se javljao par sati ma ja sam umrla od brige sreća mm glas razuma utješio me je dok se malac nije javio stvarno sam se bila prepala tako da razumijem te u potpunosti
A i meni je rekao gin da pratim pokrete u 3 sata da se javlja al nije nikakvo brojanje ni ništa sreća inače bih izludila
I da super onda nemam krvarenja nikakvog znači da je sve na svom mjestu hvala bogu
Ma bas sam rekla mm necu vise niti jednom rec da prestane udarat ako ce izbiti mi bubrege bude mi on donirao jednog samo da me ne plasi vise.
Omerta ne znam dal ti je koja od cura napisala za probiotike. Njih mozes kad oces pocet. Ja ih pijek vec 1 i po mjesec. Uzela sam Bio kult jer mi pasu i nemam zgaravice od njih. Al mislim da moze bilo koji. Cak planiram sad i pojacat dozu na 2 tbl. Pise za trudnice do 6 kom na dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji