ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    12. Siječanj 2020. 06:48

miki0

Mare kakvo je stanje?

Lagano u bolovima...možda bi to moglo danas. Vidjet ćemo kad budemo isli na ctg šta kaze. Samo nek me puste sto duze u sobi da guram. Jučer su jednu odveli oko 2,sirota je tek u ponoć rodila.
    Osim ako se mali opet ne predomisli pa odustane opet od izlaska 😂😂😂

Točkica37
    12. Siječanj 2020. 07:27

Grizli mozda da ipak odes provjerit otkucaje kod dr?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

samojed
    12. Siječanj 2020. 07:31

Jutro cure
    Ma ja se osjećam dobro a bebica uobičajeno kao i do sad pa ne znam baš da li ima potrebe da idem do gin.
    Sinoć sam dobila kao menga bolove ledja stomak nakon nekih 20min je prestalo već sam se bila uplašila 
    Mikio uh što se uplaši a ako dodje do odvajanja posteljice jel imam neke simptome il se to vidi samo na uzv jer nisam upućena u to 
    Ah te zenturace i sveki kad pričaju gluposti uopste se ne bi zamarala već bi ih fino stavila gdje im je i mjesto i tako i planiram ako bude bilo potrebe 
    Mare drzim 🤞 da se tvoj ljenivac pokrene danas 

mala.le.90.
    12. Siječanj 2020. 07:41

Joj Grizli, nemoj si to raditi...ti uredjaji stvarno mogu covjeku unistit zivot...ne znam sjecas li se mog slucaja, meni 7 dana prije termina ctg cijeli dan nije mogao ucitati otkucaje bebe...to mi je bio najgori dan u zivotu. Ostavili su me u bolnici i svi su doktori bdijeli nad mojim nalazima ctga, bili su zabrinuti. Na kraju je bio totalni preokret, Jakov se probudio i ctg ucitao trudove...
    Bebe se pred porod umire, ja sam svog bebaca zadnjih 10 dana bas slabo osjecala, lijeno se razvlacio tu i tamo i to je bilo to...
    Ja sam lezala 5 dana u bolnici dok nisam rodila, svo osoblje me zapamtilo jer su me dan noc spajali na ctg...vjeruj mi da sam na izlasku mahnila svim tim aparatima i rekla da ih vise nikad ne zelim vidjeti...
    Zelim ti da se i ti tako pozdravis sa svojim doplerom i opustis se pred porod, svakako ta dimenzija nije u tvojim rukama..
    Uzivaj i spavaj jos malo🤪😊

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lorena94
    12. Siječanj 2020. 08:02

MaRe držim fige da bude sve ok i da odluči danas napustit trbuh!
    Curke nadam se da ste mi sve dobro, ne stignem tipkati odkad smo pušteni iz bolnice.. Mi smo se borili sa desnom sisom, evo već 2 dan ju lijepo prihvati, na lijevoj mi je napravio ranicu koja boli ko sam vrag. 

Lavica27
    12. Siječanj 2020. 08:10

Jutro cure!
    Mare drzim fige!!
    Mikio meni ti to zvuci ko klasican skok u razvoju...jel osjecas i ti vecu navalu mlijeka?
    Samojed mislim kad se pomakne/odljepi posteljica da bude krvarenja al kazes da je sve ok?
    Grizli,kako je bilo kroz noc?

Grizli
    12. Siječanj 2020. 08:14

Jutro curke!
    Joj hvala vam na svemu. Moja bebili je tako zivahna inace i u potpunosti mi je nepoznato da se ona ne javlja satima ili nakon necega sto mi full digne secer. Inace na baby watcher bi samo slusala otkucaje jer vec znam taj ritam koji ima njeno srceko i ovo kad sam cula usporeno mene je jeza prosla. Al kad sam cula poslije vise puta uobicajen ritam smirilo me. Iako nocas nisam od brige bas spavala. Zenski mozak ili bolje recene majcin mozak valjda tako mora. Evo jutros u 4.30 obavila 10 pokreta u 7 minuta, sad u 15-tak min. Ne znam zasto su mi sad to dali al moram donjet taj papir sa sobom na kontrolu u pon je rekla gin. Isla sinoc provjeravat i sto je napisala za protoke, plodnu i ostalo al vidila da je to sve uredan nalaz, pa je ocito to puli praksa da daje vodjenje pred kraj. Meni je to bas stres jucer napravilo to brojenje.
    Svima 😘! 
    Mare 🤞🤞 da je to to danas i da cete se upoznati!
    Tina za bocu nisam znala da se tako zove, al mi je frendica rekla da je ona za to ispiranje si uzela bocu vode obične nove koja je imala na sebi onu ko dudicu pa bi s tim se spricnula dole nakon wc-a da ne mora mociti se sva. Malo je rekla nespretno jer se morala nagnut kao u polusjedeci polozaj na skoljki al bi se uspjela isprat s time. 

Grizli
    12. Siječanj 2020. 08:20

Samojed ovo za posteljicu sto si pitala. Bas neki dan procitala u nekoj knjizi o trudnoci. Pise da se pojavi obicno krvarenje od blagog do jakog ovisi o stupnju odljepljenja, duzini trudnoce i stanju zene. Osim toga javljaju se bolovi slici trudovima samo su duzi i konstantno istomg intenziteta. Bol se javlja u istom trenu u ledjima i trbuhu nek kao kod trudova da krene od jednog prema drugome. Beba se jako umiri. U pravilu se to ne dogadja bez popratnih simptoma zbog kojih se zena javlja ginekologu. 

MaRe
    12. Siječanj 2020. 08:22

Ako ovaj moj ljenjivac ne bude najmirnija beba kad se rodi tražit ću povrat novca 😂😂😂 Baš zeza...krene sve bolit,stezat itd. i onda se smiri. Mislim da bi me mogli dns i pregledati posto je prosao termin pa cu znati vise poslije vizite.

mrgud_zg
    12. Siječanj 2020. 09:08

Mare ti joscimas najspesificniju pricu. 2 dana malo bi malo nebi 😁 drzim fige da krene pa da se rijesis 🤞🎉
    Grizli zelim ti da sto manje citas i sto manje se zivciras. Nama su pred kraj samo govorili da moramo uredno osjecat pokrete. I to je to. Mislim da sto vise proucavamo vise cemo si nac da nesto ne valja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.