ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    11. Siječanj 2020. 17:29

Evo mame koja je dojila dvoje djece skoro 2 godine svako i sad se izdaja i uopce se ne sekiram oko toga. Vasim bebama je bitnije da imaju smirenu mamu i da uzivate s njima. Ja ponudim malca da sisa ali neće. Nastavit cu nuditi i samo dok budem mogla sjesti pokusavat cu I dalje s medelinim setom za relaktaciju ali uopce se ne osjećam losije nego s njih dvoje koje sam dojila. Dapače, puno sam odmornija i smirenija. 
    MaRe nadam se da ce krenuti kad bude druga dr. Koja ti je sad u smjeni?

[iimg]

C1M4
    11. Siječanj 2020. 17:58

Lavice vanjsko usce je otvoreno😊 bas sam pricala s curama na wappu o tome danas da cemu onda dizu paniku haha, ali kao posto je 2.5cm onda unutarnje usce nema tolku potporu pa da se i ono ne krene otvarati.. ali ne znam kako su onda mislili raditi amnio, osim ako unutarnje usce nije smeksano i prohodno😬 mislim, jos veci je rizik onda od poroda😬

• thinkpink1
    11. Siječanj 2020. 18:25

Thnx curke!🥰🥰
    Losa, svaka ti cast! Oboje ste borci i ne predajete se tako lako❤ A i svaka ti cast i na smirenosti, jer bi ja vjerojatno ženski vec pregrizla grkljan skupa s vratnim žilama😈👿 Te osuđujuce pretpostavke koje usput nabijaju griznju savjesti ni malo ne opravdavam. Od kud joj pravo! Po cem je ona bolja majka od tebe?!? Lakse njoj izvadit sisu i ponudit ju malom nego tebi se izdojit, nahranit, oprat svu aparaturu i dok to sve napravis moras sve opet ispočetka...Sta ocekuje? spomenik joj dignut u najmanju ruku😤😠
    Lavice hehe...razmisljam o dvije bolnice (vg i petrova) jer tamo imam jockere zovi🙈 (imam i na duhu i merkuru, al jokeri su jaci u predhodno navedenima), i trecoj opciji privat s obzirom da sam tamo od pocetka i nekak se najsigurnije osjecam, prvenstveno za curku tek onda za sebe, a to je najbitnije nakon svih sranja koja su bila...

11. Siječanj 2020. 18:44

mala.le.90.

Kad smo vec kod dojenja, ako netko ima savjet…ja se izdajam i dajem dohranu…ali sam primjetila da mali nakon mog mlijeka ima uzasne grceve, u roku od 5 min nakon jela krenu…traju po dva sata skoro..jedem neslano, uglavnom juhe i leso, nista sto ne nadima…a kad mi pojede dohranu, grcevi su puno slabiji, nema histericnog placa, boli ga, ali ni blizu kao od mog mlijeka…

Moj se isto grci nakon jela (iako jako pazim sto jedem)  i probala sam s ad-om i kao bilo je manje no rekla mi pedijatrica da je to slucajno. Neke male bebe jos nemaju potpuno razvijen probavni sustav te im hrana tesko padne na zeludac. Veli da ce to spontano proci s vremenom. Ja mu dajem probiotik BioGai-u no nisam primijetila da mu pomaze. Probala sam i Espumisan i isto nista drugacije. Jedino mi se cini da mu je od Tiba kapi malo bolje no nisam sigurna. Pomaze i sko ga stavim nakon jela malo na trbuh na prsa... kao skin to skin. Onda se umiri.
    A ovo za dojenje... konstatacija da to sve zene mogu ali ne zele mi je ravna konstataciji da sve zene mogu lako ostat trudne ali se ne trude... a svi znamo da to nije tako. Nekima mozda jest no nismo sve te sreće...

MaRe
    11. Siječanj 2020. 19:16

annika

MaRe nadam se da ce krenuti kad bude druga dr. Koja ti je sad u smjeni?

Neka plava..nešto na K..zab.sam prezime. Dosla u "vizitu"...sva pitanja koja imate postavite u ponedjeljak u viziti 🙈🤔 Sutra je Milić i ona mi je zakon...rekla sam da cu od ponoci setat po hodniku samo da sutra krene hahahaha
    A šta sad..malom se ne žuri,moram šutit i trpit dok se ne odluči van. Barem nije tako lose na odjelu..sve smo mlade cure u sobi i sestre su mi super :)

• Stelle123
    11. Siječanj 2020. 20:19

Kod nas totalna promjena. Sad ga vrlo rijetko grci, samo 10 minuti kad pokusava kakit, i ono jutarnje rzanje itd. Ne znan je li do mljecnih proizvoda, ali pomaze. Dapace sad mi se cini i da previse spava. Kakvi su vam motoricki? Mi budemo 2-3 puta po 5 min na trbuhu, ali ne trudi se previse. Malo gleda neke slikice, malo se mazi i to je to. Uglavnom jos smo na jede i spava fazi i to ja moram bit blizu.

url=https://lilypie.com]

11. Siječanj 2020. 20:29

Stelle123

Kod nas totalna promjena. Sad ga vrlo rijetko grci, samo 10 minuti kad pokusava kakit, i ono jutarnje rzanje itd. Ne znan je li do mljecnih proizvoda, ali pomaze. Dapace sad mi se cini i da previse spava. Kakvi su vam motoricki? Mi budemo 2-3 puta po 5 min na trbuhu, ali ne trudi se previse. Malo gleda neke slikice, malo se mazi i to je to. Uglavnom jos smo na jede i spava fazi i to ja moram bit blizu.

Mozda mu polako sazrijeva taj probavni sustav. Ja isto ne jedem mlječno, povrće... ma skoro nista. Cak fino mrsavim sto i nije lose :-D

mala.le.90.
    11. Siječanj 2020. 21:20

LoSa84

mala.le.90.

Kad smo vec kod dojenja, ako netko ima savjet…ja se izdajam i dajem dohranu…ali sam primjetila da mali nakon mog mlijeka ima uzasne grceve, u roku od 5 min nakon jela krenu…traju po dva sata skoro..jedem neslano, uglavnom juhe i leso, nista sto ne nadima…a kad mi pojede dohranu, grcevi su puno slabiji, nema histericnog placa, boli ga, ali ni blizu kao od mog mlijeka…

Moj se isto grci nakon jela (iako jako pazim sto jedem) i probala sam s ad-om i kao bilo je manje no rekla mi pedijatrica da je to slucajno. Neke male bebe jos nemaju potpuno razvijen probavni sustav te im hrana tesko padne na zeludac. Veli da ce to spontano proci s vremenom. Ja mu dajem probiotik BioGai-u no nisam primijetila da mu pomaze. Probala sam i Espumisan i isto nista drugacije. Jedino mi se cini da mu je od Tiba kapi malo bolje no nisam sigurna. Pomaze i sko ga stavim nakon jela malo na trbuh na prsa… kao skin to skin. Onda se umiri.
    A ovo za dojenje… konstatacija da to sve zene mogu ali ne zele mi je ravna konstataciji da sve zene mogu lako ostat trudne ali se ne trude… a svi znamo da to nije tako. Nekima mozda jest no nismo sve te sreće…

Mi smo odustali od Epsumisana i presli na Biogaiu, rekli su nam da je ona dugorocno najbolja  ali da se strpimo 4 do 5 dana da pocne djelovat. Pokusat cemo, samo treba prezivit toliko🙄
    I danas mi je mama uzela malca za vrijeme grceva, stavila ga na prsa, ona tako zaspo, ona ga legla na stomak u krevetac i spavao 5 sati tako🤪🤪

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Tina1803
    11. Siječanj 2020. 21:20

Curke sorry na upadu iz proljetno-ljetnih beba, samo pitanjce ako koja slucajno zna - di u Hrv.ima za kupiti bočica za pranje međice (iliti peri-bottle)? Nigdje ne mogu pronaci cak ni za naruciti (osim Amazon ali to ne bih), u ljekarnama nema…🤔

Lavica27
    11. Siječanj 2020. 22:07

Cima iskreno nisam ni cula jos u cm da se mjeri ulozivost do UU,al covjek uci dok je ziv😂
    Tina ja ti nikad nisam cula za tu bocicu🤔🤔
    Stelle ne sjecam se dobro al mislim da ja prvu nisam stavljala uopve na trbuh prije dva mjeseca...
    Thinkpink di se ti najsigurnije osjecas tamo i idi!
    Cure s mukama po grcicima... izdrzite❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.