ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    20. Studeni 2019. 12:19

Angie svaka ti cast na toj energiji.mi smo jucer isli navecer na kavu pa sam jedva u bircu uspjela sat vremena sjediti 🤦🏼‍♀️ 

Simbalija
    20. Studeni 2019. 12:21

Lorena94

Ženice, momak veli da su me jučer tražile patronažne sestre, nisam bila kući, s obzirom da sam se preselila kod njega, njsam još promjenila adresu pa mi bije jasno što su me tam tražile 😂, zna netko zbog čega bi me tražile prije no što rodim?

Dođu pogledati ako imaš sve spremno za bebu, ako imaš kakvih pitanja oko poroda ili trudnoće, mene je nazvala i pitala želim li da dođe prije poroda, ne znam koji si grad ja sam Rijeka.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

MaRe
    20. Studeni 2019. 12:26

Iva sad napokon možeš zaskočiti muža 
    Ja sam se danas spremala peglati što sam oprala jučer al evo oribala kupatilo i sve me boli kao da me netko šutno među noge...ništa..što možeš danas ostavi za sutra haha 
    I ne znam kako vi ali ja više ne mogu sjediti skupljenih nogu, mm me zeza da ga stalno provociram 

mala.le.90.
    20. Studeni 2019. 12:44

Mikio meni ti pomogne kantarionovo ulje. Natopim na gazu i drzim neko vrijeme na bolnom mjestu. Sad su mi se vratili nakon 15ak dana jer sam imala dosta tvrdu stolicu, ali kantarion mi najbrze djeluje. Obicno krv od njih bude tijekom ili iza stolice, ali ovo moje je bilo nocas, a samo sam mokrila...
    Jucer sam mislila da cu rodit koliko se mali koprcao, i prvi put sam imala izrazit pritisak dole na zdjelicu, a iz rodnice kao da je sijevalo..
    Ne znam, sve mi se nekako poklapa, ali nek ide sve po redu, ne mogu utjecat na nista...

Iva, ti ces ocigledno brzo, bas mi je drago....kad se sjetim samo svih tvojih strahova, joj...dobro si!!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    20. Studeni 2019. 12:47

Mare a ja tebe cekam da operes ethereal jastuk a ti tu ribas kupaonu😂😂
    Iva super za pregled! Jel rekao sto za mjere glave,trbuh,znam da tw to mucilo?
    Mikio ne zelim te strasiti al buduci ko i ja imas probleme sa stolicom inace (zbog iritabilnog kolona),meni su ti dan danas od prve trudnoce ostali hemici kod svake tvrde stolice..  
    Ja idem na carski pa sam pitala gin jel trebam raditi bris na streptokok ipak,rekao je svakako.
    E sad...ne sjecam se koja je bila rekla da je pokupila crijevnu virozu? Ja prijavljujem proljev,od jucer navecer,mislim da nam je mala iz vrtica dofurala... Tockice,jesi ti? 

Grizli
    20. Studeni 2019. 12:48

Ja mislila si boze jadan covjek zena od hormona poludila pa mu odjelo isla kupovat za porod. 🙈🙈🙈 Nama rekli da sve dobi u rodilistu tako da nista ne moramo kupovat. Al ako treba izvadim ja njemu svecano odjelo pa nek se i on malo pati. 🤣
    Mala.le nadam se da je sve ok, mozda je zbilja sluzni cep poceo izlaziti, al mislim da nije panika.
    Mare ja jos uredno sjedim prekrizenih nogu a opet nekad imam taj osjecaj u preponama. Trudnoca je bas "blazeno" stanje. 🤭🤭🤭

DeeSB
    20. Studeni 2019. 12:56

Lucille cestitam od ❤ na malenoj princezi, zelim vam brz oporavak i odlazak doma! 
    Iva sad se uhvati nekih stepenica, malo duboki cucanj...i naravno mm malo iskoristi 🤣 Koliko sam skuzila s jesenskih beba i pranje prozora zna biti od pomoci 😂😂 U svakom slucaju sretnoo!! 🤗

L 💛

Točkica37
    20. Studeni 2019. 13:01

Je je Lavice, djeca donjela prvo jedan pa drugi pa ja i muz na kraju. Bolovi grcevi proljev cest i povracanje jednom.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

PetraB
    20. Studeni 2019. 13:04

Ovo je moj polozaj danas... Nemrem nis... Ne znam koji mi je vrag al zadnjih dana energija mi je na nuli. Sad sam jedva stavila grah kuhat. Nes ti ogulit i narezat mrkvu i luk i stavit sve u lonac s grahom... Al ja to jedva odradila. 😥
    Mikio onda drzim fige sljedeci tjedan 🤗
    Iva sad akcija 😅😅... Super, jos malo znaci pa stize jos jedna bebica 🎉

url=https://lilypie.com][/url

annika
    20. Studeni 2019. 13:04

Lucille  čestitke od srca i zaboravi sad porod, bitno da je sve ok
    Reserved držim fige da gospon dr dodje k sebi ili da dodje drugi
    Iva držim fige da krene uskoro. Vjerujem da ti je teško ali probaj sad što više hodati, čučati i gore dolje uz stepenice. Pomoći će

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.