Evo odgovor od Ethereala:
Pozdrav, Žao nam je zbog oštećenja koja su se pojavila na jastuk dekici! :-( Zaista ne znamo kako je do toga došlo pošto je ovo privi slučaj da imamo prigovor na jastuk dekicu.Osobito bambus tkanine, koje su puno kvalitetnije i nježnijeg opipa. Jastuk dekica se pere na laganom programu, 30°, najbolje da je čičak spojen tako da ne ošteti grubi dio-čičak ostatak dekice,..ne smije u sušilicu.
E vidis mozda je do toga stvarno... Mm ima neke dodatne dzepove koje stavlja na radne hlace a koji se pricvrscuju na cicak tak da ja sve kad perem a imam nesto na cicak, "zakopcam" jer sam na njima naucila... Iako, moram priznat da jastuk od male nisam nikad tako prala i evo ga jos kao nov, doduse vrijeme je za novi cicak pa mozda mi zato nije poslije radio probleme 🤔🤷🏻♀️... Plan mi je snajderici nosit da mi zamijeni cicak i nakon ovog tvog iskustva cu ga ipak prat "zakopcanog"... Al jel se on tada dobro opere? Iscentrifugira? 🤔
url=https://lilypie.com][/url
Da pitam sutra otvaram porodiljni, jel idem prvo na hzzo ili u firmu svoju?
Otvoriš porodiljni kod ginekologa i onda jednu doznaku na hzzo jednu kod poslodavca, svejedno kojim redoslijedom. Bitno je kod poslodavca do kraja mjeseca zbog obračuna, a na hzzo do 5. u idućem mjesecu jer tad rade obračun. Na hzzo moraš uzeti i r1 obrazac od poslodavca za zadnjih 6 plaća, kopiju osobne i kopiju kartice tekućeg računa i ispuniš zahtjeve koji ti oni tamo daju.
To me zanimalo. Hvala ti! Nisam znala moram li odmah sutra to predati. Do sutra sam na komplikacijama.
Mikio ajd bar su rekli da ce probat,vjerujem da ce se oduziti. Istina za cicak,M ima neke s 5 cicaka i ostavi onotvorene,sve sta mi se ulovilo za čičke se ofucalo,poludila sam. A mama mi je nedavno rekla da se sve sa ciferslusom.uvijek pere sa zatvorenim ciferslusom jrr se inace pokvari,ja je gledam u cudu...prvi glas😂😂😂 PetraB slatke ste jako.
Iva navali na datulje,caj lista maline, stepenice...
Joj cure mene ubija ova bol u nozi/dupetu. Ne znam više šta izmislit, ne pomaže ni masaža ni istezanje, ni oblozi na križima. Ne mogu ni sjedit ni ležati više, a glupa kiša ne prestaje, pretpostavljam da bi hodanje pomoglo, osjećam kako su mi mišići počeli propadat od sjedenja po cijele božje dane
[/url
DeeDee meni je isto tako. Od lezanja na lijevom boku, lijeva strana mi bude utrnuta totalno. I boli nepodnosljivo.
Danas me rasturaju leđa. Angie javi kako je proslo sjedenje u kinu.
Zasto trudnice ne smiju jesti med? Mene grlo boli danima. Jutros sam uzela 2 zl meda i pomoglo mi je.
Kl1v zbog bakterije Clostridium botulinum koju moze sadrzavati. Zato ni skroz mala djeca ne bi smjela med. Ja ga stavim u vruci caj ili umjesam u zobene dok se kuhaju. Znam da tak gubi na ljekovitosti al opet sam sigurnija.
Hvala cure 😊😊
Isuse i ovo za cif nisam znala 🙈... Ok, sadsmo nekaj nauciki novo..
Cek, znaci prala si ga sa zalijepljenim cickom? I ofucao se tako? E jbg, onda im je do materijala sigurno... Jer to kaj velite, ako ne zalijepis cicak, on ne moze ravnomjerno ocufat ostatak... Bas me zanima kaj ce ti rec.
Sarita kakva je situacija s malenim? A i s tvojom prehladom? Ide li na bolje? Mi sutra na cijepljenje protiv gripe kolektivno 😅... Moram iskoristit kaj su zdravi 🤞🏼
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji