Evo kaze doktorica posto je sad stalo da pricekamo pregled koji je preksutra, kaze da je bitno sto osjetim bebu i da vjerojatno cerviks omeksava. Ako bude promjena do preksutra, da se javim.
Lucille9 i ja ti cestitam, uzivaj s bebom❤
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ides kolko stranica od jucer!! Lucille pa čestitam na djevojcici! Nemas Lilypie pa mi je tesko pratiti,al si u terminu bila ako se ne varam! Javi iskustva :)
Goga sretno danas! Reserved javi da li ima neka pametnija glava danas u viziti😔😔😔
Mala.le. meni je sluzni u komadu ispao na jutro indukcije, bio je smrkljast al tek koja zilica krvava. Tako da ja bi svakako otisla provjeriti do dr. Neki dan mi je kolegica tako imala neko glupp krvarenje,dosla u 37.tjednu na pregled da vidi sta je kad ono 5cm otvorena i nista nije osjetila,ni truda. Sto se tice hemica racunaj da ce ti na porodu iskocit al kakve veze to ima. Ja sam se malo i pokakila na stol🙈🙈🙈
Hrabrica,ja npr. nikad briseve ne nosim nigdje, sve moj soc.gin.odradjuje. tako da vjerujem da ovisi od ginekologa.
Angie,Grizli ahahahhahahah crkoh. Grizli,nitko ti nije rekao da muzbmora u odijelu s manzetama na porod? Cudno,kod nas je to običaj. Ahahahah zezam se malo al angie kako je napisala i ja sam se na tren zamislila😂😂😂 Nisam ziher jel i u Petrovoj treba..
Jutro cure!
Prijavljujem rođenje još jedne curice, 19.11. u 8:39. Sve je prošlo ok, malo me je sram pred osobljem jer nisam baš surađivala, ali bitno je da je sve ok.
Pa lucille9 cestitaaam 🎉🎉
Nis nek te ne bude sram, pusti sad to... Odradila si i gotovo. Bitno da je sve ok. 🤗🤗
Idem sad citat zaostatke, Reserved nadam se da cu do zadnje stranice naici na ljepsu vijest od tebe i da je dosao netko pametan i rijesio problem. 💓💓
url=https://lilypie.com][/url
Lavice, i ja se bojim 💩 a porodu hahaha. Al sta ces, pa svega su se oni nagledali, to je takav proces. Radije bih i to nego da povracam od muke.
A sto se tice otvaranja, moja je prijateljica dosla na redovan pregled na dan termina, otvorena 6 prstiju bez ikakvih bolova, al prirodni porod joj je krenuo tek nakon cca tjedan dana...
Cudesna je ta trudnoca🤷♀️🤰
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Lucille9 cestitam od ❤, mazi svoju curicu i uzivajte zajedno. Kakav sram, nije vise ni bitno, odradila si to, to je najvaznije 😊
Lavice toga je i mene strah pa si mislim, a sta ako mi se dogodi, sigurno to necu namjerno napraviti. Reci cu muzu da im kupi svima po cokoladu koji to moraju gledati 😂
Sretno svima danas na pregledu! 🍀🍀🍀🍀🍀
Angie odijelo si u ljekarni kupila? Moram i ja sto prije...
Ja sam danas sluzbeno na porodiljnom 🥳🥳🥳🥳
Ženice, momak veli da su me jučer tražile patronažne sestre, nisam bila kući, s obzirom da sam se preselila kod njega, njsam još promjenila adresu pa mi bije jasno što su me tam tražile 😂, zna netko zbog čega bi me tražile prije no što rodim?
Odijelo 🤣👨💼... Suoer ste cure!
Treba i u Petrovoj odijelo, mi smo ga kupili jer nismo imali njihov tecaj. Imate dvije opcije, onaj kao mantil kaj se veze iza ili hlace i majica... Naravno da je moj muz izabrao majicu i hlace, da nebi kojim slucajem izgledao kao u haljini 🤦🏻♀️... Kupite u ljekarni, znaju tamo kaj vam treba 😉
E, jedna je curka imala ona antieritrocitna antitijela pozitivna pred neko vrijeme (mrgud, mikio? 🤔 sorry ak sam pobrkala) jel to ok sad, mozda sam propustila negdje da je napisala.
I samo jedan veliki hug Losi ako cita...nadam se da si ti bolje sad a i da maleni lijepo napreduje 🤗🤗🤗 Ako nas citas, mislimo na vas dvoje 💞
url=https://lilypie.com][/url
Vidim da sam vas zbunila s odjelom...to vam je ono odjelo koje inace vam daju ak idete nekom u posjet na intenzivnu i sl. Kupi se u ljekarni...teta za mm izabrala bas lijepo plavo, i kapica se dobije. Nisam otvarala da ga ne kontaminirano 😂
Na Merkur ti nije potreban tecaj al je odijelo pa eto...ja platila 45 kn.
Da...strajk je i non stop smo negdje i nes radimo i eto.
Jucer kak sam to sve kod sveki pokupila imam danas cjeli dan kaj peglat i slagat 🙄
A popodne planiramo do Cinestara na Adams Family...ma bas smo turbo nekak ovih dana
Mikio meni su streptokok otkrili kad smo radili klasične briseve pa pretpostavljam da se na taj način radi i u kasnijim tjednima trudnoće..
Jel ti onda prepisana terapija ili ti je receno kao i meni da se to u trudnoci ne mora lijeciti, nego se ponovi bris pred kraj i dobije antibiotik na porodu?
Ja sam tek prošli tjedan radila bris na streptokok, rekla je da nema potrebe ranije jer nije opasan za mamu i bebu dok su u komadu, a da ako ovaj bude pozitivan da ću dobiti antibiotik na porodu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji