Prema ovome sto sam procitala, izgleda da je poceo ispadati sluzni cep…prvorotka sam pa je za ocekivati da ce ispadati od vise puta…sad imam mlijecni iscjedak…pratit cu…
Ne boli me nista neobicno, jedino sto se mucim s hemicima pa se nadam da porod nece bas ovih dana dok njih ne rijesim🤦♀️
možda ti je sluzni krenuo ispadat a možda ti je i hemić pukao prekao noći ako se s njima mučiš pa otud krv…mene je tako jednom prepao
Mare, mislim da nije hemic jer mi je i prosli put pukao, taj trag bude i manji i tanji, a i ne odgovara polozaju na gacicama. Vidi se da je bas iz vaginalnog djela iscurilo...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro cure!
Prijavljujem rođenje još jedne curice, 19.11. u 8:39. Sve je prošlo ok, malo me je sram pred osobljem jer nisam baš surađivala, ali bitno je da je sve ok.
Čestitkeeee ♥️♥️♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Da pitam sutra otvaram porodiljni, jel idem prvo na hzzo ili u firmu svoju?
Otvoriš porodiljni kod ginekologa i onda jednu doznaku na hzzo jednu kod poslodavca, svejedno kojim redoslijedom. Bitno je kod poslodavca do kraja mjeseca zbog obračuna, a na hzzo do 5. u idućem mjesecu jer tad rade obračun. Na hzzo moraš uzeti i r1 obrazac od poslodavca za zadnjih 6 plaća, kopiju osobne i kopiju kartice tekućeg računa i ispuniš zahtjeve koji ti oni tamo daju.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Hrabrice vidis nisam znala tu info. U svakom slucaju mi je blize od petrove nosit nego s drugog kraja grada 😂. Sad mi je vec svejedno. Javim sljedeci tjedan kad obavim kakva je procedura u petrovoj
Luccile čestitam!!!!!!! 👏🏻👏🏻👏🏻🍾🍾 sve nam javi!!!
Reserved žao mi je što si naišla baš na takve. Želim ti da ostaneš koliko možeš mirna i fokusirana na sebe i bebicu, još malo i bit ćete skupa 💪❤
Mrgud ako si pitala za streptokok bris, nisam sigurna da ne listam, ja sam ga napravila u petrovoj i odmah pokraj glavne zgrade je njihov laboratorij gdje odneses. Prakticki skoro u istoj zgradi, pitas na informacijama na glavnom ulazu.
Cure sretno na pregledima danas!
Lucille9 čestitam od srca💖💖💖 na maloj curki! Nek ste vas dvije odlično i a za osoblje briga te.. sve su oni već čuli i vidjeli..
Reserved javi što kažu drugi dr. jutros, ima li promjena?
Mala.le jesi sigurna da nije hemić? I meni se znalo pomiješati sa sluzi iz v. al na kraju bi skužila da je od hemića. A ako i je aluzni čep ne znači da ćeš rodit ovih dana.. Dok on sav ispadne pa do poroda može proći i tri tjedna.. I meni je pojačan iscjedak u zadnje vrijeme i imam baš oštre bolove u preponama. Mislim da smo mi tu negdje po terminu. Javi što ti dr. kaže..
Mikio meni su streptokok otkrili kad smo radili klasične briseve pa pretpostavljam da se na taj način radi i u kasnijim tjednima trudnoće..
Jel ti onda prepisana terapija ili ti je receno kao i meni da se to u trudnoci ne mora lijeciti, nego se ponovi bris pred kraj i dobije antibiotik na porodu?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lucille9 Čestitam, uživajte vas dvije ❤️
Reserved Stvarno da ne povjeruješ. Kako je jedna cura napisala, nek' on malo ostane bez zraka, ako ništa ne smeta 😬 Stvarno ima svakakvih doktora. Držim fige da te pregleda neko normalan i da obavi carski, a ti se nemoj sikirati kako god da bude, time ne možeš ništa pomoći, samo odmoći. Mislimo na tebe 😊
Sretno svim curama danas, naročito tebi Goga ❤️
I ja slj tjedan radim bris za streptokok jer sam ga imala na pocetku i brzo sam ga rijesila sa antib.
Al bas cu je morat pitat dobije li se antib. na porodu bez obzira na nalaz slj tjedan. Do poroda ima dovoljno vremena da se vrati ako i nalaz sad bude dobar🤔
Lucille9 cestitke i od mene! Cekamo pricu 🙂
Reserved cure su sve vec napisale, pa se necu ponavljati, osim zazeliti srecu!
Ostalim curama sretno na pregledima 🤞 ja ne mogu docekati svoj u petak! 🌺
Kako je lijepo biti doma dok pada kiša🤩🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji