Jutro cure , meni noćas ispao taj sluzni čep i bas imam grčeve kao pred menstruaciju samo jače dosta. Čekam pregled i bas me zanima jesam sto otvorena posto sam prije dva dana bila zabetonirana 😳
Jutro cure , meni noćas ispao taj sluzni čep i bas imam grčeve kao pred menstruaciju samo jače dosta. Čekam pregled i bas me zanima jesam sto otvorena posto sam prije dva dana bila zabetonirana 😳
Pokrenulo se 🙂 Drzim 🤞 i javi nam stanje.
Dalindas meni to zvuci obecavajuce! A beton...danas jesi sutra nisi 😂 Drzim fige,javi se!!
Mare jel ima promjene.
Lunice ja cu mu objasnit😂😂😂dr mr sc Lavica😂😂😂
Grizli hvala za popis... Meni se nekako cini da nas je baš bas malo na tom popisu🤔 (ne mislim da je tvoj propust nego lista ima jos 30 termina nas tu 15...).
Jutro!
Curama u terminu drzim fige da ce biti nesto 😁😁🤞
Ja nisam stavljala datum pregleda jer nisam znala kad cu ici. Al idem sutra, pa javim za iduci put.
Jel idemo sad svaki tj u TA ili za 2tj? 🤔🤔
Dalindas to moze bit do 🤞 drzim fige. Ja na 40+3 ujutro bila zatvorena popodne dobila trudove po noci rodila, tak da ti to nis ne znaci 😉
Damnarex mislim da kako u kojoj bolnici. Ja sam krenula u ta s 36 tt, pa me narucila s 38, pa sam onda isla svaki tjedan. A netko vec od 36 ide svaki tjedan. Mislim da ti to i o nalazu ovisi..
mare pratimo te. Dosta zezanja 😂 vec nas danima cimas. Ajmooooo 😁😁😜💪💪
Lavice😂😂
Mare ja jos racunam i da cu presisati termin🤣
Dalindas nesto se pokreće 💞💞🤗
Ajmodrtimo palceve da nam se malo zaredaju vaginalno porodi sto prirodniji😎💪osim naravno ovih dogovorenih😉
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro curke!
Dalindas nek je sretno i sto bezbolnije ak je krenulo!
Grizli tnx za popis. Meni se isto cini da nas je nekak malo.
Lunice uvijek mozes dobit fibru, koja je prošla ko rukom odnesena u ponedjeljak🙃
Kod mene ništa...vjerojatno mali prtljao po instalacijama pa me uhvatilo,samo mi bol u leđima sad fali. Ne mogu lezati al dok hodam i sjedim sve je ok. Hahhaha koliko bi htjela se tog riješit kad me stane bolit samo mi u glavi ne jos,ne jos 🤣🤣🤣🤣
Popis nam mali jer nas ima u TA pa ne prijavljujemo svakih par dana ali i kad pogledam listu poroda ima dosta cura što se ne javljaju.
Damnarex ovisi o bolnici kao sto mrgud kaze...prvo je jednom tjedno i onda evo od 38-39 tjedna svakih par dana. Sve zavisi dal se otvaras ili ne..ako je sve ok i zatvorena onda to produze a ako ne skrate dane.I npr.tu kod nas u Os ni ne pregledavaju skoro do 39t.Samo tlak i ctg.
Tko zna dal je Lorena stigla kuci s bebom..dosad je trebala ako mu je spala temperatura...
Cure ,ja u bolnici . Kažu da sam otvorena 7 prstiju iako mislim da su se zeznuli jer se ne osjećam tako 🙈
Cure ,ja u bolnici . Kažu da sam otvorena 7 prstiju iako mislim da su se zeznuli jer se ne osjećam tako 🙈
Blago tebi..ajde držim fige i na rukama i nogama da se nastavis tako otvarati i da ti prođe sa što manje bolova 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji