Jutro!
Hrabrice uf sve je izgledalo super na pocetku, al bitno da je happy end i da ste dobro obe. Nek je ona mazica mala! Epi 👍 Jesi ju ti trazila ili su je oni dali kad su mislili da ti treba? To jos nisam dokucila kako funkcioniraju.
Tockica listu pregleda je neka trebala preuzet od Tonkice, al nije ocito niti jedna... Idem ju probat nac. Ja isto imam sutra pregled unTA i jedva cekam.
PREGLEDI
09.01. - C1M4
09.01. - Omerta
10.01. - Grizli
10.01. - samojed
10.01. - Točkica37
13.01. - Macutica
13.01. - AnnA
13.01. - lorija
14.01. - DeeDee
15.01. - Lavica27
16.01. - Nita9999
16.01. - PetraB
17.01. - PetraB
Nasla ne znam dal su sve upisane koje imaju sad preglede samo sam kopirala tu od Tonkice pa ako ima koja pregled a da nije na listi moze javiti ili se ubacit 😉
Hrabrice brzo je krenulo i stalo..očito se mala predomislila da bi van 😁 super pa je sve ipak proslo dobro jedino sto si se tako dugo namucila i onda ipak carski. Ove nase zimske bebe su nesto lijene...pola ih se slabo spusti,hladno im za izaći 🙂. Evo ovaj moj,kazu kao pred porod se trbuh spušta...imam osjecaj da nemam rebra da bi mi pod bradom vec bio a ne da se spustio xD
Jutro!
Zaredale se bebice cestitke i brz oporavak, sve ste hrabrice!!! 🎉🎉🎉
Sretno danas i sutra na pregledima 🤞 meni malo mrsko sto moram kod tog nekog novog gina posto je dr otisla u penziju, al sto je tu je.. neki Marin Simic iz Zaboka.. svakakvih komentara o njemu procitala.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
PREGLEDI
09.01. - C1M4
09.01. - Omerta
10.01. - Grizli
10.01. - samojed
10.01. - Točkica37
13.01. - Macutica
13.01. - AnnA
13.01. - lorija
14.01. - DeeDee
15.01. - Lavica27
16.01. - Nita9999
16.01. - PetraB
17.01. - PetraB
Kako nas je malo 🤪
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro!
Zaredale se bebicecestitke i brz oporavak, sve ste hrabrice!!! 🎉🎉🎉
Sretno danas i sutra na pregledima 🤞 meni malo mrsko sto moram kod tog nekog novog gina posto je dr otisla u penziju, al sto je tu je.. neki Marin Simic iz Zaboka.. svakakvih komentara o njemu procitala.
Tješi se sto ces mozda samo jednom kod njega pošto ces vec sljedeci put u TA :)
Cure dal trudovi mogu pocinjati kao jaka bol al s jedne strane...prvo sam pomislila da je mali nesto stisnuo unutra pa da ne mogu leci na lijevo jer krene boliti al sad me sve zabolilo...krenut cu stopati pa cu vidjeti dal je vrijeme da zovem muža...nadam se da je ipak zivac 🙉🙈😁 a i ako su trudovi ima vremena jer je veliki razmak izmedu bolova zasad
Mare trudovi bas stezu onako ko obruč naprijed i ledja.. Nekog samo naprijed.. I imaju intenzitet prvo su laksi pa se pojaca bol pa popusti i mora skroz prestati do idućeg truda. Ajd nadam se da se i kod tebe pokrenulo
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mene je ginic zapisa o u pon ali rekao mi je da dodjem u ned u rodilište jer je dezuran pa kao ako sam otvorena da bi mi probusio vodenjak ali necu ici jer mi se ta ideja nikako ne svidja. I ne znam sto ce mi reci u pon kad me vidi u ordinaciji zasto nisam dosla😂
Tako moj pregled je 13.1
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunice taj tvoj dr bas navalio da te silom porodi a imas jos vise od dva tjedna do termina..ne kontam ga nimalo.
Sad sam se digla pa cu šetati i sjedit po stanu da vidim od čega se javlja bol..mozda se samo ovaj teski prasac unutra nalaktio na nešto 😁 Bas me zanima koliko ce tezak i dugacak biti...na zadnjem uzv je bio 2700 al to ima vec mjesec dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji