ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    20. Studeni 2019. 09:38

Mrgud_Zg ne znam jel to ovisi od bolnice al meni su na Merkuru najavili te briseve za dva tjedna uz naglasak da ću ih sama morati nositi u dr. Fran Mihaljević tak da mislim da se oni osobno nose bez obzira jel ti ih odrade u ta ili tvoj ginić ...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Aristea
    20. Studeni 2019. 09:40

Lucille cestitam ti, neka je djevojčica ziva i zdrava! Tebi zelim brz oporavak.💕 A za to sa osobljem, briga te. svega su se vec oni i nagledali i culi i vidjeli i vjerojatno vise ni ne dozivljavaju. Ne možeš nikada znati kakva ces biti u toj situaciji. Ko ni ja sama kaj neznam kakva cu biti. Al zato mislim da necu sigurno izvest nesto vec neviđeno haha :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    20. Studeni 2019. 09:43

Reserved trazi drugo mišljenje! Nadam se da će odlučiti u tvoju i bebinu korist i dozvati se pameti.. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 drzim ti fige!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mala.le.90.
    20. Studeni 2019. 09:44

Jutro cure, ja jutros cekam odgovor svoje doktorice, molim i od vas ako vam se desilo slicno...
    Danas sam usla u 9.mjesec i jutros se podjem tusirati, vidim na vesu trag stare krvi, ocito od nocas nekad...nije zarko crvena, vise ide prema smedjoj boji, ali je crvena...velicine pola malog prsta...
    Kod brisanja nema krvi, sad je sve cisto..jucer sam mislila da ce mi beba ispasti, bas sam ga nisko osjecala...
    Jel moguce da je to znak otvaranja ili sluzni cep? Pregled mi je preksutra ali cekam odg od doktorice trebam li doci prije..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    20. Studeni 2019. 09:47

mala.le.90 bitno da je stara, smedja krv. Najvjerovatnije ti je čep počeo ispadati

[iimg]

Hrabrica
    20. Studeni 2019. 09:50

Mikio o pa to je super kad možeš izbjeć cupkanje s uzorcima 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

mala.le.90.
    20. Studeni 2019. 10:10

Prema ovome sto sam procitala, izgleda da je poceo ispadati sluzni cep...prvorotka sam pa je za ocekivati da ce ispadati od vise puta...sad imam mlijecni iscjedak...pratit cu...
    Ne boli me nista neobicno, jedino sto se mucim s hemicima pa se nadam da porod nece bas ovih dana dok njih ne rijesim🤦‍♀️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

MaRe
    20. Studeni 2019. 10:20

mala.le.90.

Prema ovome sto sam procitala, izgleda da je poceo ispadati sluzni cep…prvorotka sam pa je za ocekivati da ce ispadati od vise puta…sad imam mlijecni iscjedak…pratit cu…
    Ne boli me nista neobicno, jedino sto se mucim s hemicima pa se nadam da porod nece bas ovih dana dok njih ne rijesim🤦‍♀️

možda ti je sluzni krenuo ispadat a možda ti je i hemić pukao prekao noći ako se s njima mučiš pa otud krv...mene je tako jednom prepao

Red Fox
    20. Studeni 2019. 10:22

Dobro jutro svima 😊
    Lucille cestitam ❤💐🎉 i jedva cekam pricu s poroda.
    Stelle ja ne znam staviti sliku 🤦🏼‍♀️ izgleda ko mali tanji poplun kad se odmota, ima cicak pa da slozis u tuljac.stoji u onim dijeli di su im dekice za bebe i znali su imati slozene tetra pelene. Doduse mislim da nema u svakom pepcu, u avenue mallu npr.nisam vidjela. Ja sam kupila prosle godine u super novoj, a vidjela sam i ove godine da imaju.

malaMare
    20. Studeni 2019. 10:25

Jutro!
    Lucille, cestitke od srca! Brz oporavak tebi i tvojoj curici! 🥳🥳 Ne zamaraj se time sto je bilo na porodu, bitno je samo da ste vas dvi dobro. 
    Reserved, drzim palceve da sve bude ok! 🤞 Pa ja nikako procitati nesto pozitivno za splitsko rodiliste... 
    Sretno danas svima na pregledu! 🐞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.