Tonkice i nikako da saznamo jesi s cigankom u sobi ili? Će da ti gata,puno paaara!😂😂
Zato sam ja za da su muzevi na porodu da vide sto je to,ravnodusan sigurno ne ostaje. Jedino ako je materijal za skljokat se,onda vani ostani ja cu vikat iznutra😂
Hrabrice kako je?
Grizli ni ja ne kužim to s pomicanjem termina. Meni je receno da se u ranoj trudnoci prema ZM i uzv odstupanju (vecem) definira termin a poslije svako dijete nekim tempom raste,pogotovo pred kraj. Na ljetnima citam skoro svaka ima po dva termina a to stvarno ne ovisi o svakom uzv pregledu...
Ni ja ne kuzim ovo s pomicanjem termina, meni je po z.m. odreden 08.02., a po uzv bude svaki puta drukciji datum jer dobijem onaj ispis svih mjeri i kao pise "ispravljeni datum poroda", ali se svi i dalje drze ovog 08.02., inace bi mi svaki puta bio drukciji😅
Tonkice bravo super si ti to izdrzala, mislim da svi muzevi trebaju bit ponosni na nas. Moj je isto bio predivan na porodu, jako mi je drago da je veci dio vremena mogao bit sa mnom i vidjet sta to sve znaci.. nadam se da ce vam sve sad krenut prirodno i da cete pocet uzivat maksimalno 😉❤️
Mare meni je sluzni ispadao tokom noci, u 3 puta kad sam isla na wc. Kao sto su cure opisivale bas ko smrklji, takve konzistencije, i bas svaki put na sc papiru onak gromada.
Tonkice, taman mi mali poceo spavat i ja naletim na ovaj dio kad ti ciganka dolazi u sobu i odvalim se smijat🤣
Sad opet uspavljujem…🙄
🤣🤣🤣🤣
Mrgud 👍 pa da tako nešto je ko balac..al vidjet cu..ak nastavi onda je sluzni a ako ne ništa 😁
Joj moji i njegovi svi nestrpljivi..stalno netko pita za novosti xD Dooobro je...javit ćemo vam..dok se ne javljamo nema novosti 🙉
Lavice nego šta..ak je bio tam dok je mali ulazio nek bude i kad izlazi 🤣🤣🤣 Ak ce se i srusit nece mu nista biti..prezivjet ce al ima da je tamo sa mnom 😁 I mislim da ce i mene biti manje strah ako ne prolazim to sama. Iako mi puno ovih starijih zena govori kao nije to za muske,sta ce on tamo,ovo ono...ma da..sigurno malog roda donese..neka malo vide kako je to.
Hrabrice sretno!! Mozda si vec i gotova 😁😁😁
Tonkice hvala za iskustvo s Merkura, puno mi to znaci. Vidim da je sve glatko kod tebe proslo :) 🤞
-
Ja se isto slazem s vama da muz bude na porodu. Neka gleda kako izlazi :D koje su to muke, a bilo je lako napravit...
Mare ,kod tebe se bar nešto događa . Kod mene ništa 🙈
Osim sto i nas stalno svi ispituju ima li sto novo 🤣
Nadam se da Hrabrica već uživa sa bebom 😊
Joj te spike sta ce muski tamo, pa ako se skljoka pa gadljivo pa krv, vrucina, a sta ce ako ne moze jesti... Pa sam ja rekla nekim pametnjakovicima odj** u skokovima. Opravdanje bi imao samo da je bolestan ostalo fino nis mu nece biti teze nego meni. Sva sreca pa moj nije od onih galjivaca i sto izbjegavaju to. Uostalno tko kaze da mora gledat dolje nek gleda u mene ko u gospu ako mu se dole gadi. U svakom slucaju osjecat cu se bolje i sigurnije ako je tamo nego ako sam sama. Ne mora nis rec ni napraviti samo da znam da je tamo.
Mare hehehe ja svog ne mogu "ucjeniti" da ako je bio kad je ulazila da sad treba i kad izlazi... Jer usla je iz epruvetice kroz sondu, a on cak nije ni bio s nama. Sad sam se sjetila slike na uzv moje sjajne mikronske mrvice kad su je vratili. 😍 A sad je king kongic mali na uzv kad gledamo.
Nego ima koja da masira međicu ili da ju je masirala a rodila pa da podjeli iskustvo da vrijedi to masiranje?
Grizli 🤣🤣🤣🤣 kasnije sam se i ja sjetila da za umjetnu to ne vazi hahahah
Ak se sjecas Annika je masirala i sta sve ne i opet je ispucala..tako da..nekome mozda pomogne nekome ne. Mislim da to vise ovisi o elasticnosti nase kože i nasem tijelu.
Ja samo kad si trbuh vidim mi dosta a ne želim ni zamisliti sto ce se dolje dogoditi xD Moja koža ne zna sta je to elastičnost 🤣
Grizli,pricala mi zenska da se muz skljokao i lupio glavom u radijator,krenula krv,sivanje,ona bi tiskala a svi se sjatili oko muza😂😂😂
Grizli,pricala mi zenska da se muz skljokao i lupio glavom u radijator,krenula krv,sivanje,ona bi tiskala a svi se sjatili oko muza😂😂😂
Hahaahha 😅😅🙈vrh
Sortiraj odgovore
Najstariji