Hej cure....cestitke svima koje su rodile! 🤗 I nama koje jos nismo sretno!😁
Ja idem svaki drugi dan na ctg, pregled jednom tj ali nikad ne znam sigurno dal ce biti pa zato ni ne prijavljujem preglede. Stigli mi danas lab. nalazi i sad je sve kako treba biti poslje one viroze. Jedino ne znam dal cu ponavljati urinokulturu zbog te eserihije (brusnica mi vec na usi izlazi 🤣). Slijedeci tj ponovo uzv za procjenu tezine, meni isto u TA malo drugacije racunaju tjedne pa mi tamo vode 38+3, i + tj po uzv...znaci 39+3.
Obavila sam danas i pregled kod anesteziologa za epi da imam sve spremno pa kako bude... 😀
Uostalno tko kaze da mora gledat dolje nek gleda u mene ko u gospu ako mu se dole gadi.
Znaci Grizli umirem 😂😂😂
L 💛
Lavice 😂😂😂 budem ja svom rekla nek ponese kacigu! Dobro da si rekla jer tog nema na popisu za rodiliste. 😉
DeeSB super da su ti nalazi dobri nakon viroze.
Evo i mene iz TA Merkur. Dosla u 12h, do 13h rijesila sve. Bio je dr Bertovic-Zunec. Pregled i uzv bez ctg-a.. Ja beton. Naručio me ponovno u ponedjeljak na uzv sto me malo brine, u nalazu se nista ne spominje pa je valjda sve ok i samo hoce bolje pogledati
Hrabrica sretno, 🤞🤞🤞
Tonkica cestitam, 💞💞
Cima, meni su prije 2 mj vadili umnjak i nisam cak ni tablete za bolove pila, tak da bit ce sve ok 🤞🤞
Evo i mene iz TA Merkur. Dosla u 12h, do 13h rijesila sve. Bio je dr Bertovic-Zunec. Pregled i uzv bez ctg-a.. Ja beton. Naručio me ponovno u ponedjeljak na uzv sto me malo brine, u nalazu se nista ne spominje pa je valjda sve ok i samo hoce bolje pogledatiHrabrica sretno, 🤞🤞🤞
Tonkica cestitam, 💞💞
Cima, meni su prije 2 mj vadili umnjak i nisam cak ni tablete za bolove pila, tak da bit ce sve ok 🤞🤞
Zasto nisu radili CTG?
Sto se tice ultrazvuka, valjda bi ti nesto rekao ako nije uredu :)
Ja idem u petak u 8 ujutro, po preporuci Hrabrice ili Tonkice (sorry cure🙈).
Jel ima manje guzve tako popodne? 🤔 Bas mi se i ne ceka tamo 2-3h.
Hej cure….cestitke svima koje su rodile! 🤗 I nama koje jos nismo sretno!😁
Ja idem svaki drugi dan na ctg, pregled jednom tj ali nikad ne znam sigurno dal ce biti pa zato ni ne prijavljujem preglede. Stigli mi danas lab. nalazi i sad je sve kako treba biti poslje one viroze. Jedino ne znam dal cu ponavljati urinokulturu zbog te eserihije (brusnica mi vec na usi izlazi 🤣). Slijedeci tj ponovo uzv za procjenu tezine, meni isto u TA malo drugacije racunaju tjedne pa mi tamo vode 38+3, i + tj po uzv…znaci 39+3.
Obavila sam danas i pregled kod anesteziologa za epi da imam sve spremno pa kako bude… 😀Uostalno tko kaze da mora gledat dolje nek gleda u mene ko u gospu ako mu se dole gadi.
ZnaciGrizliumirem 😂😂😂
hej sugrađanko 😀😀 opet ja 😀
jesi imala pregled i kad si dosla na prvi ctg?
ne znam kako bih si organizirala depilacije 😀 iduci tjedan idem kod svoje nakon 2 tjedna sto nije dovoljno bas za narasti, ali svejedno sam se narucila na depilaciju 😀
i onda krecem u bolnicu i ne znam kako da organiziram to sređivanje 😀
mozda se i porodim do iduceg posjeta ..
i kad je najbolje dolaziti na ctg?
Hvala
poz i sretno
Cure bas ste divne, sve mi neugodno 🤭
Hrabrice 💪🏼💪🏼💪🏼... Mozda se vec i mazis sa svojim smotuljkom.
url=https://lilypie.com][/url
Zasto nisu radili CTG?
Pojma nemam za ctg, možda je jos rano.. (naravno da se nisam sjetila pitati hahah) a mozda sam i prekasno dosla, u 12h.
Pa moram ti rec da nije neka guzva, ja sam fkt brzo sve to. Na salteru odmah na redu, sjela na 10 min pa vaganje i tlak, pa sjela opet na 10min i pregled i uzv i gotova unutar sat vremena.
Isto sam se psihički pripremila na neko duze cekanje 🤷♀️
Zasto nisu radili CTG?
Pojma nemam za ctg, možda je jos rano.. (naravno da se nisam sjetila pitati hahah) a mozda sam i prekasno dosla, u 12h.
Pa moram ti rec da nije neka guzva, ja sam fkt brzo sve to. Na salteru odmah na redu, sjela na 10 min pa vaganje i tlak, pa sjela opet na 10min i pregled i uzv i gotova unutar sat vremena.
Isto sam se psihički pripremila na neko duze cekanje 🤷♀️
a mozda i jer sam skroz zatvorena, cerviks sakroponiran, clanak prsta dug, zatvoren. pa nije imalo smisla radit ctg :/
cure imam jednp glupo pitanje. kak vi perete tetra pelene (a i robicu, to mi jos nije doslo na red ) i mrlje od bljucanja i mlijeka? znaci mi kak nismo jos do kraja usavrsili dojenje, mlijeka ima posvuda
. oprala sam tetre na 90 al ko da se nije sve skinulo.. mozda ti baby detergenti nisu dost jaki... jel bi bio bed stavit vanish?
Hej cure….cestitke svima koje su rodile! 🤗 I nama koje jos nismo sretno!😁
Ja idem svaki drugi dan na ctg, pregled jednom tj ali nikad ne znam sigurno dal ce biti pa zato ni ne prijavljujem preglede. Stigli mi danas lab. nalazi i sad je sve kako treba biti poslje one viroze. Jedino ne znam dal cu ponavljati urinokulturu zbog te eserihije (brusnica mi vec na usi izlazi 🤣). Slijedeci tj ponovo uzv za procjenu tezine, meni isto u TA malo drugacije racunaju tjedne pa mi tamo vode 38+3, i + tj po uzv…znaci 39+3.
Obavila sam danas i pregled kod anesteziologa za epi da imam sve spremno pa kako bude… 😀Uostalno tko kaze da mora gledat dolje nek gleda u mene ko u gospu ako mu se dole gadi.
ZnaciGrizliumirem 😂😂😂
hej sugrađanko 😀😀 opet ja 😀
jesi imala pregled i kad si dosla na prvi ctg?
ne znam kako bih si organizirala depilacije 😀 iduci tjedan idem kod svoje nakon 2 tjedna sto nije dovoljno bas za narasti, ali svejedno sam se narucila na depilaciju 😀
i onda krecem u bolnicu i ne znam kako da organiziram to sređivanje 😀
mozda se i porodim do iduceg posjeta ..
i kad je najbolje dolaziti na ctg?
Hvala
poz i sretno
Heh...to je i mene mucilo, nisam stigla prije nego sto sam krenula na ctg, ali sam pregrmila jedan pregled da nista ne diram da narastu. 🤣 Svakako bolje rjesiti depilacju prije, 2 tj bi trebalo biti ok jer kad krenes na ctg svaki tj je pregled (kad prvi put dodjes je obavezan). A moze biti i cesce...sve ovisi kakavi su ti nalazi, kakav je ctg...tlak...uvijek postoji sansa da te zbog necega ostave u bolnici tako da....bolje prije 😁
I na ctg je nabolje doci ranije do 8 sati, vecina dodje oko 9 pa se tad zaguzva. Kad ides na odjel (vikend, praznik) tamo tek od 9 krenu ali isto nije lose doci ranije zauzeti mjesto u redu.
E da... Taani jesi jos u bolnici ili su te pustili kuci?
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji