Mrgud ostavi u toploj vodi natopljeno u lavoru cim se pobljuca pa onda stavi na 90. Mislim da je malo prerano za vanish...
Valkris ja jdem na ctg od 30.tt...inace su s uzv skrti🤔
Zasto nisu radili CTG?
Sto se tice ultrazvuka, valjda bi ti nesto rekao ako nije uredu :)
Ja idem u petak u 8 ujutro, po preporuci Hrabrice ili Tonkice (sorry cure🙈).
Jel ima manje guzve tako popodne? 🤔 Bas mi se i ne ceka tamo 2-3h.
Pojma nemam za ctg, možda je jos rano.. (naravno da se nisam sjetila pitati hahah) a mozda sam i prekasno dosla, u 12h.
Pa moram ti rec da nije neka guzva, ja sam fkt brzo sve to. Na salteru odmah na redu, sjela na 10 min pa vaganje i tlak, pa sjela opet na 10min i pregled i uzv i gotova unutar sat vremena.
Isto sam se psihički pripremila na neko duze cekanje 🤷♀️
Super ti se potrefilo :) bas me zanima dal cr meni radit ctg, ja isto na prosloj kontroli beton beton🤔
Dosla skicnuti jel se Hrabrica javila... Nadam se da je vec gotovo...🤗
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mrgud ostavi u toploj vodi natopljeno u lavoru cim se pobljuca pa onda stavi na 90. Mislim da je malo prerano za vanish…
Valkris ja jdem na ctg od 30.tt…inace su s uzv skrti🤔
E onda ne znam, pitat cu ih u ponedjeljak.. 😕
Damnarexx javi kak bude 😃😃
nakon dugih 12 sati i hitnog carskog stigla nasa malena savrsena curica 💓 pisem vise kad dodem do sebe 💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Hrabrice cestitam na malenoj savrsenosti! 😍 Brz oporavak. Cekat cemo da se javis! Odmori...
Bas puno cura na temi zavrsi na carskom. 🤔 A ja mislila da je carski neki raritet!
Malo sam na Rodinim stranicama gledala statistiku i u svim rodilistima je cca 30%. Meni se ovdje cini vec 50%😳
nakon dugih 12 sati i hitnog carskog stigla nasa malena savrsena curica 💓 pisem vise kad dodem do sebe 💓
Cestitke, draga! ❤ Javi u kojoj si sobi da te bar pozdravim prije nego odemo kuci sutra 😘
cestitam i suosjecam! al iz friskog iskustva ti kazem da ces brzo sve zaboravit samo si daj sad par dana u bolnici za oporavak!! bravo za mamu i curicu!
Sortiraj odgovore
Najstariji