Mikio cice mi budu punije, al ne sad da ce eksplodirat. Barem onda tocno znam koju moram dat. Al nema tocan ritam, tj. po noci nekad 4 sata, al svaku noc u drugacije ure budi. Nocas je prvi put bio razmak 5, al na kraju se sam probudio. Sad opet rze jedno dva sata. Kad ce to prestat?
url=https://lilypie.com]
Bome Lunice, svaka cast!!
Mikio, moja mala je dugo unkomadu spavala od pocetka (5-6h),al meni bi cice dale svaku vecer oko 3ujutro znak da su prepunjene (curilo bi a one kamen). Onda bih se izdojila i kad se probudi dala joj to mlijeko, do slijedeceg podoja bi mi se vec dosta stvorilo mlijeka da ju pristekam.
Grizli,ja sam iza tebe po tjednima al meni zna to po noci raditi,grozna bol samo da se okrenem s jedne na drugu stranu..
Bas se ja mislim ovako nocu pocet izdajat pa spremat zalihe. Samo da si ne napravim jos veci problem. Vidit cemo od 6 tjedna pa nadalje kad potraznja postane veca.
Lunice 6 godina konstantno trudna. Mora da zbilja volis djecu i imas jako dobre zivce.
url=https://lilypie.com]
PREGLEDI
05.01. - Tonkica1
05.01. - Hrabrica
07.01. - Lunica
07.01. - Dalindas
08.01. - Valkris
09.01. - C1M4
09.01. - Omerta
10.01. - Grizli
10.01. - samojed
13.01. - Macutica
13.01. - AnnA
13.01. - lorija
14.01. - DeeDee
16.01. - Nita9999
16.01. - PetraB
17.01. - PetraB
Tonkice valjda si me izostavila,moj slj. pregled Je 15.01...
Kako si ti danas,
Dobro jutro svima!
Lorena bolje da si u bolnici dok se oporavis, lakse ti je tu gdje imas sestre na raspolaganju nego doma kad dodes... 🤞 da rana zacijeli brzo. Cuvaj se 😘
Meni je ispao sluzni cep sad ujutro poslije tusiranja, izgleda da cu ja za 3 dana, kako kaze moja svekrva 🤷♀️
Hrabrice jesi stigla gore? Kakvo je stanje?
Tonkice valjda si me izostavila,moj slj. pregled Je 15.01…
Kako si ti danas,
Soooooorrrrryyyy!!!! Nisam skuzila, zapisala sam 😘
Evo idem prema bolnici na pregled pa cemo vidjeti...
Jutro cure. Ne znam jesam svima cestitala koje su rodile pa evo cestitke od srca
Petra drzi se, stvarno vas je uhvatilo i ne pusta. Za bol u nozi kod malca- moze biti da je od viroze.moj sin je imao par put upalu kuka i dr mi objasnila da mu se tekućina nakuplja u zglobovima kako ima virozu. Terapija je bila Ibuprofen.
Hani bas mi je zao sto vam je pocetak bio takav. Nadam se da Ce biti dalje sve ok.
Ja se i dalje izdajam i imam zaledjeno zasad nekih 10-15 l mlijeka. Nemam vise mjesta u zamrzivaču. Kupila sam medelin set za relaktaciju i samo cekam da mogu sjesti pa da ga pokusam vratiti na prsa.
[iimg]
Hahahha nisam rano pocela... Dok sam fax završilapa stazirala u skoli.. Zaposlila se pa eto dosla djeca... Ma imam neku ludu srecu da su mi bas dobri i veliki su spavaci cim se rode tako da su sve to lakse okolnosti.. A da treba imati zivaca, treba def😅 samo ako imas zelju za bebom i velikom obitelji onda ona nadjaca sve zapreke koje si mi sebi stavimo u glavu🤣 i da.. Djeca brzo rastu...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Dobro jutro..nadam se da ste sve ok 🙂
Grizli vidim ti naspavana kao i ja...ja sam nocas mislila to je to...probudili me bolovi i bas ko valovi krenu od leđa do trbuha i boli boli pa popusti i onda opet...kad sam pocela brojati bili su na nekih 12-15 min al eto smirilo se zasad.
Tonkice sad ce to kod tebe..da vidimo jel sveki u pravu.
Annika pa ti imas mlijeka za pol ulice 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji