ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    05. Siječanj 2020. 07:20

Mikio cice mi budu punije, al ne sad da ce eksplodirat. Barem onda tocno znam koju moram dat. Al nema tocan ritam, tj. po noci nekad 4 sata, al svaku noc u drugacije ure budi. Nocas je prvi put bio razmak 5, al na kraju se sam probudio. Sad opet rze jedno dva sata. Kad ce to prestat? 

url=https://lilypie.com]

Lavica27
    05. Siječanj 2020. 08:05

Bome Lunice, svaka cast!!
    Mikio, moja mala je dugo unkomadu spavala od pocetka (5-6h),al meni bi cice dale svaku vecer oko 3ujutro znak da su prepunjene (curilo bi a one kamen). Onda bih se izdojila i kad se probudi dala joj to mlijeko, do slijedeceg podoja bi mi se vec dosta stvorilo mlijeka da ju pristekam.
    Grizli,ja sam iza tebe po tjednima al meni zna to po noci raditi,grozna bol samo da se okrenem s jedne na drugu stranu.. 

• Stelle123
    05. Siječanj 2020. 08:16

Bas se ja mislim ovako nocu pocet izdajat pa spremat zalihe. Samo da si ne napravim jos veci problem. Vidit cemo od 6 tjedna pa nadalje kad potraznja postane veca. 
    Lunice 6 godina konstantno trudna. Mora da zbilja volis djecu i imas jako dobre zivce. 

url=https://lilypie.com]

• Tonkica1
    05. Siječanj 2020. 08:51

PREGLEDI

05.01. - Tonkica1
    05.01. - Hrabrica
    07.01. - Lunica
    07.01. - Dalindas
    08.01. - Valkris
    09.01. - C1M4
    09.01. - Omerta
    10.01. - Grizli
    10.01. - samojed
    13.01. - Macutica
    13.01. - AnnA
    13.01. - lorija
    14.01. - DeeDee
    16.01. - Nita9999
    16.01. - PetraB
    17.01. - PetraB

Lavica27
    05. Siječanj 2020. 08:53

Tonkice valjda si me  izostavila,moj slj. pregled Je 15.01...
    Kako si ti danas,

• Tonkica1
    05. Siječanj 2020. 08:55

Dobro jutro svima!
    Lorena bolje da si u bolnici dok se oporavis, lakse ti je tu gdje imas sestre na raspolaganju nego doma kad dodes... 🤞 da rana zacijeli brzo. Cuvaj se 😘
    Meni je ispao sluzni cep sad ujutro poslije tusiranja, izgleda da cu ja za 3 dana, kako kaze moja svekrva 🤷‍♀️
    Hrabrice jesi stigla gore? Kakvo je stanje?

• Tonkica1
    05. Siječanj 2020. 08:57

Lavica27

Tonkice valjda si me izostavila,moj slj. pregled Je 15.01…
    Kako si ti danas,

Soooooorrrrryyyy!!!! Nisam skuzila, zapisala sam 😘
    Evo idem prema bolnici na pregled pa cemo vidjeti...

annika
    05. Siječanj 2020. 09:00

Jutro cure. Ne znam jesam svima cestitala koje su rodile pa evo cestitke od srca
    Petra drzi se, stvarno vas je uhvatilo i ne pusta. Za bol u nozi kod malca- moze biti da je od viroze.moj sin je imao par put upalu kuka i dr mi objasnila da mu se tekućina nakuplja u zglobovima kako ima virozu. Terapija je bila Ibuprofen.
    Hani bas mi je zao sto vam je pocetak bio takav. Nadam se da Ce biti dalje sve ok.
    Ja se i dalje izdajam i imam zaledjeno zasad nekih 10-15 l mlijeka. Nemam vise mjesta u zamrzivaču. Kupila sam medelin set za relaktaciju i samo cekam da mogu sjesti pa da ga pokusam vratiti na prsa.

[iimg]

Lunica
    05. Siječanj 2020. 09:18

Hahahha nisam rano pocela... Dok sam fax završilapa stazirala u skoli.. Zaposlila se pa eto dosla djeca... Ma imam neku ludu srecu da su mi bas dobri i veliki su spavaci cim se rode tako da su sve to lakse okolnosti.. A da treba imati zivaca, treba def😅 samo ako imas zelju za bebom i velikom obitelji onda ona nadjaca sve zapreke koje si mi sebi stavimo u glavu🤣 i da.. Djeca brzo rastu... 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    05. Siječanj 2020. 09:49

Dobro jutro..nadam se da ste sve ok 🙂
    Grizli vidim ti naspavana kao i ja...ja sam nocas mislila to je to...probudili me bolovi i bas ko valovi krenu od leđa do trbuha i boli boli pa popusti i onda opet...kad sam pocela brojati bili su na nekih 12-15 min al eto smirilo se zasad.
    Tonkice sad ce to kod tebe..da vidimo jel sveki u pravu.
    Annika pa ti imas mlijeka za pol ulice 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.