ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    04. Siječanj 2020. 21:27

*tužio
    *najčešće noću
    (ispravak iz prethodne poruke) 😊😊

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• mom12
    04. Siječanj 2020. 21:27

samojed

Bas ti jel lijep krevetic i ja imam takav ali dimnzije komode su drukcije pa nisam uspjela nac podlogu..za sad mi stoji onaj jastuk na njoj...di si ti uspila nac podlogu?

MaRe
    04. Siječanj 2020. 21:43

Hani divno je pročitati  dobre vijesti  🥰🥰 jake su ove zimske bebice 💪
    Mom12 nije gore čvrsta podloga za prematanje nego ona kao dekica :) Imam isti i isto preveliku podlogu al mi se zakaci na na krevetic tako da cu ovaj dio iskoristit da naslazem gore pelene,kreme itd. jer je bas usko.

Juno
    04. Siječanj 2020. 21:45

Lorena,Lobi,Zarica čestitke na bebama, a tebi Hani da djetešce čim prije bude u redu. 

Reserved123
    04. Siječanj 2020. 21:49

Cestitke od ♥️
    Hani zar mu nisu dali onu inekciju da brzo sazru pluca? To mi sve skupa bas grozno zvuci i ja sam odahla skupa s tobom cut da je sve uredu. Cuvaj bebaca i puno ga ljubi ne sumljam da ce sve proc s majcinom ljubavi 🥰🥰
    A njih u bolnici tjeraj da ti kazu sve informacije jer su inace jako šturi 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• mom12
    04. Siječanj 2020. 21:52

MaRe

Hani divno je pročitati dobre vijesti 🥰🥰 jake su ove zimske bebice 💪
    Mom12nije gore čvrsta podloga za prematanje nego ona kao dekica :) Imam isti i isto preveliku podlogu al mi se zakaci na na krevetic tako da cu ovaj dio iskoristit da naslazem gore pelene,kreme itd. jer je bas usko.

Dala si mi super ideju da uzmem tu prematalicu...mislim sad je ok dok je beba mala...al kad bude mj dva mislim da ce bit premalo..ja onaj jastuk za nosenje sad koristim kao podlogu😂..mekan je a ne koristim ga..

PetraB
    04. Siječanj 2020. 22:40

Vecer cure!
    Hani draga, lijepa vijest da je maleni skinut s respiratora. Bravo za njega a ne mogu ni zamisliti strah koji ste prozivljavali.
    Cure hvala na lijepim zeljama... Da, Lunice to mi je i palo na pamet jer sam ja pred par godina imala problema sa kukom i koljenom nakon streptokoka. Nis, u utorak smo na vadjenju krvi i kod nase dr pa cemo vidjeti. Tjesi me sto se on normalno ponasa, igra... Malo manje jede ali nista strasno tak da se nadam nekoj glupavoj virozi samo 🤞🏼🤷🏻‍♀️... Uglavnom, nadam se samo da nije jetra problem. 🤞🏼
    Thinkpink neki dan sam spominjala svjezi sir kod upaljenih cica al ne znam tocno kak to ide, jel znas ti mozda... Nisam uspjela izgooglat nis pametno a znam da je mm isao u duckas po sir i da sam si stavljala ga na prsa 🤔

url=https://lilypie.com][/url

Lorena94
    04. Siječanj 2020. 22:49

Drage moje koje ste rodile, nakon kolko ste mogle oći mokriti? 

Lavica27
    04. Siječanj 2020. 23:08

Hani hvala Bogu da je skinut s respiratora! Nek vam sve dalje ide kao od sale🤞
    PetraB kako sam propustila tvoj post :/ ...vi bas nikako na zelenu granu. Nadam se da je glupa trodnevna viroza inda nema potrebe ni krv vaditi,iskreno! Mislim na vas!
    Lorija bas sam si razmisljala,nit me poznas a skuzis me preko tipkanja da nesto ne stima,svaka ti cast❤ joj mogu misliti kako ti je kad vidis krv, drzi se i miruj kolko majka može mirovati...
    Lorena ja sam imala 48h kateter od operacije tako da ti nisam bas od pomoći. P.s. pripremam te,pece od reza dolje dok piskis🙈

Lunica
    04. Siječanj 2020. 23:11

Uh koliko razlicitih scenarija poroda imamo tu... Msm na kraju je ipak najvažnije da sve dobro prodje.. Al ono Def bi bilo idealno ko Zarica (cini mi se) doci dosta otvorena tako da se sto manje inducira.. A i kod najidealnijeg poroda mora boliti jer beba mora van i za to trebaju trudovi i to dobri 😅 e sad jedino nemam iskustvo sa epiduralnom.. Koliko ona ublazava bol ali i kakav je osjecaj kad ne znas bez boli disati a i tiskanje za izgon mi je tu malo upitan.. 
    Evo ja sam prvi put imala traumu ko sto su ovdje sad neke pisale... Jer je porod trajalo satima i sporo sam se otvarala i nisam se jednostavno znala nositi s tim bolovima a tim ni disati.. Drugi put.. Naoruzana iskustvom i proucila disanje odlucila cvrsto da nema deranja nego hrabro suociti se sa svakim trudom i oddisati ga sto je kvalitetnije moguce... I ostati sto suze kuci uz hopsanje na pilates lopti i opustajucu atmosferu... I tako u 41. Tjednu i docekala trudove u noci... I cekala zaista da se ustale na 5 min i postanu jaci.. Kad sam dosla u bolnicu bila sam 6cm otvorena cak me nisu odmah u radjaonu jer sam tražila loptu i rekla da bih jos bila malo u predradjaoni i tako odbila i drip i rodila kroz neka 2 sata.. Uz pratnju muza i to mi je puno pomoglo... Eto malo iskustva mog... Treci porod gotovo identičan ovom... Cetvrti dogovoreni carski zbog poprečnog položaja bebe( vrlo rijetka i specifična situacija) i jaaako dug oporavak... Ono zaspes probudis se super taj dio ali oporavak koma... Rana me bolila dugo... Dok s prirodnim nisam imala nikad ni jednog šava i za par sati bila kao nova. Eto.. Svasta nesto imam s tim iskustvima.. Sad me malo frka jer je ta maternice rezana prosli put pa ne znam kako ce se ponašati u trudovima ali evo treba bit spreman na sve jer opet ponavljam.. U konačnici je najbitnije da sve dobro zavrsi i beba i mama budu dobro... Uh koliko sam se raspisala... Sorri.. A mogla bih o dojenju i zastojima mlijeka pisati jos duplo ovoliko 😅🤣🤣

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.