ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    04. Siječanj 2020. 15:30

Juno

Kod mene stiglo puno mljekeca. Pošto curka malo sisa i brzo zaspi i nikako ju probuditi, dali su mi izdajalicu da joj onda malo nasilu još damo iz bočice i još ima za spremiti. Čekamo drugi tjedan i da dođe do negdje 2300-2400 g pa idemo doma. Ja sam od danas kod njih samo na druženju, kako doktor veli. Još sam morala napraviti ultrazvuk i doktorica nije bila zadovoljna stanje. Kaže da su unutra neku ugrušci koji možda sami iscure van, ali mogu se i zadržati i izazvati gnojenje pa je to pokušala izvuči pincetom,ali kako nije uspjela, završila sam na kiretaži. Srećom da su me opet dobro "nadrogirali" pa nije boljelo samo sam opet popodne provela bez djetešca u sobi da dođem k sebi. Mužić cijeli dan obavlja kupovinu minijaturnih stvari tj. broja 46 da joj barem za početak imamo nešto kako spada za obući.

Cestitam ti od srca! Drzim fige da idete doma! Ja sam očajno jedva htjela ici doma hehe :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    04. Siječanj 2020. 15:36

Mi smo super, da i lete kao ludi. Ne stignem se okrenuti vec je jedan dan gotov haha :) ... Super je, papa, kaka i podriguje ...voli se maziti...metnem ga na prsima da mi lezi pa zaspe, pa gleda, pa ga mazim po glavi.. poceo se smješkati otvorenih usta dok mu pričam i pjevam. A prije je onako samo podigao usnu kao nasmijao se. Sad neznam je i ovo refleks ustima ili se vec smjesi..ne kuzim se u to. Grceva nemamo, metnem ga na trbuh i ispodriguje se pravo muški.. u pon je imao 4370 g... Jedino nas nosic muči.. to me bas frustrira. Kaze patronazna kapajte mu fizioloskom i vucite onom pumpicom za nosic.  I sve to napravimo. Nekad se izvuče nesto, nekad nista a onako hropče. Rekla je da samo kontroliramo temepersturu  u guzi. Ako je kao 37.5. zapravo ima 37. Kao pola stupnja manje je stvarna ...neznam. uzeli smo i ovlazivac zraka, zracimo sobu i dnevni i eto...neznam nadam se da ce proci jer mi je koma slusati kak se jadan muci s tim nosićem :S 

Jel zna koja kako se kapa ta fizioloska tj koliko smijemo? Patronazna tvrdi da ne smije puno  jer kao da nebi u pluća uslo.. ja ga polegnem i 2 kapi u nosnicu jednu i drugu

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    04. Siječanj 2020. 15:38

samojed

Lorena live prenos 😍 držim🤞da se što prije otvoris i da se što lakše porodis Cima naravno da falis Mare jesul to krenuli trudovi
    Eh cure evo mog krevetića postavljen i sve spremno nisam još samo robicu poslozila

Preslatko 😍😍😍

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Hrabrica
    04. Siječanj 2020. 15:50

Samojed posteljina i krevetic su ti prekrasni!!!! 😍😍😍😍🔝🔝🔝🔝

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Reserved123
    04. Siječanj 2020. 16:18

Uvaau ovo je pravi live, bas ste sve tu blizu s terminima.
    Samojed predivno ti izgleda sobica 😍
    Mikio nikad cula za to ali cisto sumljam. Mislim da nije do doktora sto cijepu kakvo je cjepivo. Naravno ako doznas da je to tocno proslijedi informaciju dalje svi bi mi bolje cjepivo za bebace. 😉
    Jaivanpa tocno tako prođe dan ni ne primjetis. Meni je on prije tjedan dana imao 5.600.
    Joo preslatki su kad se smiju. On pogotovo se smije poslije obroka (doslovno bude sretan)
    Curama sretno da sto prije prode porod 🤞

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Reserved123
    04. Siječanj 2020. 16:21

Jaivanpa neznam jesi primjetila kako im izad obroka bude kao zacepljen nosic. Pitala sam patronaznu al ona je kazala da je to normalno da im mlijeko ude u nosic pa da zato tako disu da je to normalno

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Stelle123
    04. Siječanj 2020. 16:32

Točkica37

LAVICE da te pitam. Na doznakama mi.je otvoren porodiljni 9.1(45 dana prije poroda jel) i pise mi do 7.7.- sto je bebinih 5 mj a ne 6 mjeseci zivota.( rodit cu u veljaci dakle prvih 6 mj istice u kolovozu)
    Da li ce se to izregulirati kad opet dodem na hzzo nakon 5 mj bebinog zivota? Ili gubim tih mjesec dana zapravo?

Taj datum je pro forma. Nista ne gubis samo bi trebalo doci oko 5. mjeseca za ispunit drugi formular.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    04. Siječanj 2020. 16:36

Stelle123

Točkica37

LAVICE da te pitam. Na doznakama mi.je otvoren porodiljni 9.1(45 dana prije poroda jel) i pise mi do 7.7.- sto je bebinih 5 mj a ne 6 mjeseci zivota.( rodit cu u veljaci dakle prvih 6 mj istice u kolovozu)
    Da li ce se to izregulirati kad opet dodem na hzzo nakon 5 mj bebinog zivota? Ili gubim tih mjesec dana zapravo?

Taj datum je pro forma. Nista ne gubis samo bi trebalo doci oko 5. mjeseca za ispunit drugi formular.

Tnx

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Damnarexx 🌺
    04. Siječanj 2020. 17:24

Samojed divan krevetic 😍😍 slonici mi se posebno svidjaju.
    Lorena se sigurno vec mazi sa malenim👶🏻🤗

annika
    04. Siječanj 2020. 17:33

Mare jesi ti sve pripremila? Ja proričem sutra ili najkasnije preksutra da CES roditi, tako mi zvuči
    Za kapi u nosić kod bebe-ja stavim 2-3 kapi u svaku. Neka me netko ispravi ako griješim ali to njima ode u želučić a ne u pluća. Jaivanpa ako mu je nos bas tako jako zaštopan mozes prerezani luk staviti kraj krevetića. Smrdi ali nos odčepljuje

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.