ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    04. Siječanj 2020. 19:42

Lorena,čestitam .  Bas mi je zao zbog iskustva . Nadam se da ćeš sada uživati sa bebicom 

PetraB
    04. Siječanj 2020. 19:47

Lorena94

Pozdrav ženice, ja sam prošla pakao u rađaoni, tako što ne želim nikome. 3 sata su me mučile, ja se nisam otvarala a one spakovale u rađaonu. Molila da me porode na caraki nisu htjele zvat dr, dragi je oko 16 h uletio na odjel i napravio cijelu frku i strku, onda su mi kao u sat vremena pomogle, stigao nam je Tin, 3180 g, 49 cm dugačak. Ja sam ubijena, sve me boli, strašno krvarim..

A bas mi je zao da si imala lose iskustvo. Bit ce to sve ok, zaboravit ces vjerujem i taj dio cim pocnes sa Tinom uzivati. Zelim ti brz oporavak i naravno cestitam 🎉😘🤗
    Cima bas mi je drago da si se javila al zao mi je da imas problema sad pred kraj. Drzim fige da sto prije sve prodje.
    Jaivanpa drago mi je da uzivate ☺️ Preslatki su kad se pocnu smijati... Ma taj pocetak kad se mijenjaju iz dana u dan, taj dio je najbolji...🤗
    Mare 🤞🏼da krene onda sad kad je dragi doma.
    Kod nas izgleda nista od toga da malac krene u vrtic u srijedu, danas opet zakurio, mm i ja smo ludi vise. U karanteni smo svi zbog njega vec mjesec dana i onda opet sad nekaj... Al ne kuzimo kaj je, ne kaslje, ne smrca, normalno kaka i piski... Nemam vise ideja. U utorak vadimo krv pa se nadam da cemo saznati nekaj vise. I da nece sad bas ga satrat opet kao prosli put. Jedino sto se vec danima zali da ga boli desna noga (list pokazuje)...mm se zeza da suosjeca sa mnom i mojim grcevima 🙈
    Thinkpink zabrinula si nas malo s nejavljanjem al super da je sve ok i da su samo problemi s forumom.
    I samonezelje cestitam 💞🎉

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    04. Siječanj 2020. 19:59

Evo da i ja podjelim svoje iskustvo. Jucer oko 2 ujutro me probudilo puknuce vodenjaka. Dosta sam se uplasila jer je voda bila ispremijesana sa svijezom krvlju i takva je cijelo vrijeme izlazila. Stvarno to nisam ocekivala. Mozda je ro standardno al uvijek sam je zamisljala prozirnu, bas kao vodu:) Uglavnom dok smo stigli u bolnicu rekli su nam da je to normalno. Na pregledu su ustanovili da sam otvorena 7-8 prstiju i bas su bili iznenadjeni s obzirom da sam prvorotka. Zbilja do tog trena nisam ni znala da je ona povremena bol zapravo trud:) Odmah su me slali u radjaonu gdje sam dobila klistir. Sada su trudovi vec bili jaci tako da je kakanje s trudovima stvarno bilo iscrpljujuce. Brzo sam se otvarala, ali morali smo pricekati da se mali spusti. To je zbilja bilo iskustvo:) kad se gura dolje kroz trud osjecaj kao da cu se sada pokakati:) Dragi je bio cijelo vrijeme uz mene, hvala mu na tome:) Sve skupa od mog dolaska do kraja poroda prosla su 3 sata. Nisam mogla dobiti nista za bolove jer sam bila preotvorena dok su me posjeli na stol tako da sam sad skoro ponosna:D Do samog kraha cinilo se sve super, nisam pucala ni nista, lijepo se borila kroz trudove, ali onda na samom kraju (Mislim da je tada glavica vec izlazila) sam jako popucala. I izvana i iznutra. Odmah su me zaustavili u tiskanju i odlucili zarezati. Mali se rodio 2 minute nakon toga :) Sivali su me dugo i taj je dio bio zbilja neugodan i bolan bez obzira sto su mi za to dali anesteziju prije. Osoblje bolnice (sv Duh) he zbilja bilo fantasticno. Doktorica koja me primila i napravila prvi pregled je bila toliko ugodna i brizljiva da nemam rijeci. Babica i sestre koje su pomagale takodjer odlicne. Zvali smo ih za svaku glupost dok smo cekali na izgon na sto su oni dolazili i lijepo nam objasnjavali. Doktor (mislim da je bio specijalizant) smijesan i zbunjen  malo:) ali sve u svemu top tim. Same pohvale. Da ne spominjem samo novootvoreno rodiliste, to je zbilja prva klasa. Svaka soba sa svojim wcom - neprocjenjivo. 

• Tonkica1
    04. Siječanj 2020. 20:00

Lorena zao mi je na losem iskustvu. Uzivaj u svom malom Tinu 🥳❤
    PetraB zao mi je. 🤞 da sto prije prode!
    Jedva cekam sutrasnji pregled, nadam se da sam sr bar nesto malo vise pocela otvarati...

• Tonkica1
    04. Siječanj 2020. 20:03

Zarica

Evo da i ja podjelim svoje iskustvo. Jucer oko 2 ujutro me probudilo puknuce vodenjaka. Dosta sam se uplasila jer je voda bila ispremijesana sa svijezom krvlju i takva je cijelo vrijeme izlazila. Stvarno to nisam ocekivala. Mozda je ro standardno al uvijek sam je zamisljala prozirnu, bas kao vodu:) Uglavnom dok smo stigli u bolnicu rekli su nam da je to normalno. Na pregledu su ustanovili da sam otvorena 7-8 prstiju i bas su bili iznenadjeni s obzirom da sam prvorotka. Zbilja do tog trena nisam ni znala da je ona povremena bol zapravo trud:) Odmah su me slali u radjaonu gdje sam dobila klistir. Sada su trudovi vec bili jaci tako da je kakanje s trudovima stvarno bilo iscrpljujuce. Brzo sam se otvarala, ali morali smo pricekati da se mali spusti. To je zbilja bilo iskustvo:) kad se gura dolje kroz trud osjecaj kao da cu se sada pokakati:) Dragi je bio cijelo vrijeme uz mene, hvala mu na tome:) Sve skupa od mog dolaska do kraja poroda prosla su 3 sata. Nisam mogla dobiti nista za bolove jer sam bila preotvorena dok su me posjeli na stol tako da sam sad skoro ponosna:D Do samog kraha cinilo se sve super, nisam pucala ni nista, lijepo se borila kroz trudove, ali onda na samom kraju (Mislim da je tada glavica vec izlazila) sam jako popucala. I izvana i iznutra. Odmah su me zaustavili u tiskanju i odlucili zarezati. Mali se rodio 2 minute nakon toga :) Sivali su me dugo i taj je dio bio zbilja neugodan i bolan bez obzira sto su mi za to dali anesteziju prije. Osoblje bolnice (sv Duh) he zbilja bilo fantasticno. Doktorica koja me primila i napravila prvi pregled je bila toliko ugodna i brizljiva da nemam rijeci. Babica i sestre koje su pomagale takodjer odlicne. Zvali smo ih za svaku glupost dok smo cekali na izgon na sto su oni dolazili i lijepo nam objasnjavali. Doktor (mislim da je bio specijalizant) smijesan i zbunjen malo:) ali sve u svemu top tim. Same pohvale. Da ne spominjem samo novootvoreno rodiliste, to je zbilja prva klasa. Svaka soba sa svojim wcom - neprocjenjivo.

Cestitke!!!! 🥳🥳🥳 Wooow pa to je zaista ekspresno bilo! Svaka cast!
    Uzivajte 🤱

• Zarica
    04. Siječanj 2020. 20:09

Sada smo na tom ozloglasenom odjelu babinjaca koji je stvarno dobar. Ne razumijem odkuda toliko negativnih komentara po internetu. Zbilja je osoblje u redu, sestre su neke mozda malo stroze ali svi dolaze na poziv i pomazu. Hrana je takodjer ok, stovise meni zasad bas ukusna:) Dorucak he jedino presramezljiv ali uvijek mozete imati i nesto svoje uza sebe. Sada se oporavljam tu i nadam skorom izlasku. Sivano podrucje mi je dosta nateklo tako da se nadam da nece biti problema s oporavkom. Jezim se od pomisli na prvo kakanje. 

Inace na porodu sam koristila Dianatal. Doktori je na kraju iskomentirao da nije nista pomogao, mozda i odmogao. Nemam pojma. Da idem ponovo opet bi ga uzela. Ne znam jel to povezano s gelom ali kada su ga stavili beba se napokon pocela lijepo spustati. Eto, mislim da sam sve ispricala:)

Macutica
    04. Siječanj 2020. 20:14

Zarica

Evo da i ja podjelim svoje iskustvo. Jucer oko 2 ujutro me probudilo puknuce vodenjaka. Dosta sam se uplasila jer je voda bila ispremijesana sa svijezom krvlju i takva je cijelo vrijeme izlazila. Stvarno to nisam ocekivala. Mozda je ro standardno al uvijek sam je zamisljala prozirnu, bas kao vodu:) Uglavnom dok smo stigli u bolnicu rekli su nam da je to normalno. Na pregledu su ustanovili da sam otvorena 7-8 prstiju i bas su bili iznenadjeni s obzirom da sam prvorotka. Zbilja do tog trena nisam ni znala da je ona povremena bol zapravo trud:) Odmah su me slali u radjaonu gdje sam dobila klistir. Sada su trudovi vec bili jaci tako da je kakanje s trudovima stvarno bilo iscrpljujuce. Brzo sam se otvarala, ali morali smo pricekati da se mali spusti. To je zbilja bilo iskustvo:) kad se gura dolje kroz trud osjecaj kao da cu se sada pokakati:) Dragi je bio cijelo vrijeme uz mene, hvala mu na tome:) Sve skupa od mog dolaska do kraja poroda prosla su 3 sata. Nisam mogla dobiti nista za bolove jer sam bila preotvorena dok su me posjeli na stol tako da sam sad skoro ponosna:D Do samog kraha cinilo se sve super, nisam pucala ni nista, lijepo se borila kroz trudove, ali onda na samom kraju (Mislim da je tada glavica vec izlazila) sam jako popucala. I izvana i iznutra. Odmah su me zaustavili u tiskanju i odlucili zarezati. Mali se rodio 2 minute nakon toga :) Sivali su me dugo i taj je dio bio zbilja neugodan i bolan bez obzira sto su mi za to dali anesteziju prije. Osoblje bolnice (sv Duh) he zbilja bilo fantasticno. Doktorica koja me primila i napravila prvi pregled je bila toliko ugodna i brizljiva da nemam rijeci. Babica i sestre koje su pomagale takodjer odlicne. Zvali smo ih za svaku glupost dok smo cekali na izgon na sto su oni dolazili i lijepo nam objasnjavali. Doktor (mislim da je bio specijalizant) smijesan i zbunjen malo:) ali sve u svemu top tim. Same pohvale. Da ne spominjem samo novootvoreno rodiliste, to je zbilja prva klasa. Svaka soba sa svojim wcom - neprocjenjivo.

Cestitke 😘 Stvarno brz porod i hvala ti na opseznom opisu, pogotovo sto si malo docarala Sv. Duh koji i mene ceka 🤗

Damnarexx 🌺
    04. Siječanj 2020. 20:19

Zarica čestitaam!! 😍😍

Damnarexx 🌺
    04. Siječanj 2020. 20:20

Meni je gin na zadnjem pregledu 33+2 rekla da je mala bas glavom zabijena u zdjelicu :) neka tako i ostane🙈

MaRe
    04. Siječanj 2020. 20:26

Lorena čestitke i dobrodošao Tin 🎉🎉🎉 Žao mi je što si se napatila al gotovo je i kad se malo oporavis uzivat ces sa svojom štrucom 😍😍😍
    Zarice čestitam 🎉🎉🎉 brzo si ti to riješila 😊
    Cur koliko smo sad u dan dva bebica dobile? 4? Bas se nešto redaju 😍😍
    I koliko vidim po pričama bolje prolaze(da se tako izrazim) cure koje dolaze više otvorene u bolnicu...nekako se manje pate nego kad smo jedva otvorene.  Tam u bolnici valjda i od straha i svega se ni ne otvaramo kak bi to trebalo ići. Definitivno mislim da cu što duže biti doma itako mi treba 10min do bolnice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.