ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    04. Siječanj 2020. 20:28

Btw sad vidim Lilypie od Zarice i mene...objema pise još 7 dana al njoj 39w a meni 39+2 🤔 kako to on računa xD

Lavica27
    04. Siječanj 2020. 20:30

Zarice i Lorena cestitam od srca! Zao mi je Lorena za iskustvo ali sve je iza tebe, Tin je sad tu ziv i zdrav,mazite se! Zarica drago mi je za lijepo iskustvo!
    Samojed jako si lijepo uredila❤ Thinkpink i mislila sam si da je neka tak stvar nejavljanja... Omerte isto nema neko vrijeme.
    Mare,dobro si zakljucila... mislim da sam negdje citala da stres/strah moze zaustaviti trudove tj i otvaranje (tipa zena dobije doma trudove,krene u bolnicu brzo i sve stane). 

• thinkpink1
    04. Siječanj 2020. 20:32

Lorena čestitam na Tinu! Jako mi je zao zbog loseg iskustva😔
    Zarice cestitam i zelim brz oporavak
    Petra ufff, bas mi malickog žao, i vas domeka...ribek nikak da se trajno oporavi, ili bar na duzi vremenski period, stalno se nekaj vrti u krug pa nikak zdravstveno na zelenu granu😔😔

• Henky
    04. Siječanj 2020. 20:48

Zarice čestitam i hvala na podijeljenom iskustvu. Isto idem na Sv.Duh i planiram koristiti Dianatal. Ohrabruje čuti da su babice i sestre super, ipak to puno znači.

lorija
    04. Siječanj 2020. 21:00

Wijuuu bebica 🎉🎊🎉
    Cure iskrene cestitke na bebicama i brz oporavak vam zelim!! 
    Lavice razumijem sve i meni je dan kao godina. Al ne razmisljaj puno i sto manje aktivnosti. Bit ce to sve u redu kao i do sada. 💪💪 Jos ga imam,kap po kap cim sam malo zesce aktivna,kad mirujem nista 😏 pa predpostavljam da se jos cistim. 
    DeeDee bravo bravo za listu!! Finish 2019.god 
    Samojed lijepo si sredila bebin kutak! 

Valkris
    04. Siječanj 2020. 21:05

Lorena, samonezelje i Zarica čestitke na bebicama  
    Zarica, koliko vas je u sobi? Imaju li sobe svoj wc? 

Lorena94
    04. Siječanj 2020. 21:05

Hvala vam cure na podršci, vi koje ste u iščekivanju sretno i da krene što prije. Mi smo već 2 puta sisali po malo, je da mi ga sestre moraju sić iz krevetića, jer je dr rekla da se ne smijem sama ustajati.. Zarice čestitam ti od ❤️❤️❤️❤️❤️!!! Ja sam u Našicama rodila, mene su capnuli dolje, 5 šavova valjda imam, jer kud sam se jedva otvorila bebač nije mogao proći, pa kao bezbolnije je da capnu nego da popucam! Mene sve to zateže, do sada su mi 3 puta sestre mijenjale plahtu i sve koliko krvarim. Iako kad su mi donijele moju bebicu sve se zaboravi. Pregledala ga pedica kaze da je pravi momak, dobio 10/10 pri porodu. Jedino što bljucka plodnu vodu. 

lorija
    04. Siječanj 2020. 21:11

Petra ebemu vise!! Sad se sjeti da zaboravi komentirati osim ako se tu uopce ima sta komentirati. Jako mi zao!! Vjerujem da ti nije lako prolaziti kroz to u tom stanju a vjerujem da ste sve i poduzeli. Nadam se da ce bit bolje!!
    Saljem ti veeeliki zagljaj!! Ne daj se 😘

• Hani
    04. Siječanj 2020. 21:11

Lobi, lorena, zarice, cestitam!!!
    Moj bebac je danas prodisao samostalno, tako da se mogu malo opustit. Ovi dani bas su bili nocna mora... 
    Dakle...🤔😁  1.1. oko 16 h pocela ja nesto cesce na wc, kao da bjezi mokraca. Oko 18 mi odjednom smocene gacice i pidzama i padne mi napamet da bi to moglo bit to. Odem depilirat noge .nakon tusiranja krene mlaz niz nogu, pokupim torbu koju sam dopola spremila dan ranije (za svaki slucaj😁) i u rodilistu oko 20. U 22 odluce inducirat porod gelom, trudovi krecu odmah svako par minuta. Oko 4 ujutro pregled, zabetonirana ko na pocetku, ni milimetar pomaka, ponovno gel, ponovno mucenje, u 6 zbog fibre, nalaza krvi i zatvorenosti carski. Bebac tada sa 35+6 2850g i 47cm, odnijeli ga na neonatologiju. Tek popodne dolazi dr kazat da je na respiratoru, zivotno ugrozen. Šok. Sutradan stanje isto, kazu da je uzrok ili infekcija, ili nedovoljno razvijena pluca, iako je po kilazi i tjednima djelovao ok. Nije mi malo napamet da bi u ovim "sigurnim" tjednima moglo bit komplikacija. Danas smo i mi prodisali zajedno s njim, ne mogu vam opisat tu srecu🤗 hvala na cestitkama!😘

Lunica
    04. Siječanj 2020. 21:24

Hani hvala Bogu da je sve u redu... Joj bas si prosla muku... Na kraju ce on biti pravi decko!
    Lobi Lorena zarice samonezelje cestitkeeee💞💞💞
    Petra nadam se da malenom nije nis strasno i da ce se smiriti situacija.. Inace moj se jako bio thzio kad je bio mali na bolove u nozi i to  ajcžvuse novu i na kraju imao streptokok u grlu koji zna imati takve simptome... Ne kazem da je to kod tvoga ali samo me podsjetilo ta bol u nozi...vjerojatno sto sama kazes mozda je izmislio pa imitira tebe🤣

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.