Evo mene, još uvijek ništa, ctg očitava neke trudove ja ne osjećam, dobila nekakav antibiotik jer je pukao vodenjak, čekam pregled tj da dr dođe na odjel...
Cureee evo mene juče mi je dan bio pun akcije prvo sam išla na pregled uradili su mi CTG sve je ok opet me niko nije gledao dole(izgleda da nije do mog gin. to ovdje takva praksa il su svi grozni) valjda će sljedeći put malo mi je nerealno da ja ne znam nista o tom cerviksu itd. CTG su radili pola sata bebica se stalno primjerala pa je preskakalo iduća kontrola 10.01. i u glavnom završim sa pregledom odem sa dragim malo u shoping kad najednom me je noga tako ukljestila od kuka prema nožnim prstima da sam se jedva do auta dovukla uz pomoć mm i kući sam samo ležala nije mi bilo ni dočega tako sam bila loše da se ni na forum nisam mogla prijaviti sada sam super kao rukom odneseno što se kaže ne znam sta je bilo malo je falilo da odem na hitnu.
Hani Lobi cestitam na bebicama da sve bude super i da se brzo oporavite
Lorena drzim🤞da sve prodje uspješno i što manje bolno
Mikio ja se baš i ne razumijem u dojenje samo mogu da ti poželim sreću da što prije sve dodje na svoje
Ne znam cure jesam li sta propustila sve sam sad čitala pa se sve u glavi izmuckalo
Pitanje: dali ste u planu uzeti za porod ili ove koju su već rodile koristile Dianatal gel? Par cura mi ga je već spomenulo i stavilo na popis za bolnicu ali vidim da ga tu nitko ne spominje?
Jutro cure, čestitke na bebicama
Malo me sad plasi to.. Idem si torbu spakirati do kraja.. . Nisam mislila da toliko zena rodi ranije, pa samo je par rodilo u terminu.. . Panika lagana
Drzite se curke koje se muce s dojenjem i grcevima
Ja idem u srijedu 8.1. (mozete me dodati na listu) na pregled u TA na Merkur, napomenuli su mi da mi treba posebna uputnica za uzv, ja imam samo d1 na kojoj pise: pregled. Budemo vidjeli..
Sretno nam svima
Curke, počela se otvarat, 4,5 prstiju, neće me na drip da me ne pati, trudove očitali na ctgu nisam ih osjetila, al sad kad su me vratile u sobu me jedan tako zašarafio uffff... Bome se prepoznaju za razliku od BH... Ljubim vas sve i držte mi fige!
Curke, počela se otvarat, 4,5 prstiju, neće me na drip da me ne pati, trudove očitali na ctgu nisam ih osjetila, al sad kad su me vratile u sobu me jedan tako zašarafio uffff… Bome se prepoznaju za razliku od BH… Ljubim vas sve i držte mi fige!
Samo hrabro 💪💪💓💓💓💓💓
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Curke, počela se otvarat, 4,5 prstiju, neće me na drip da me ne pati, trudove očitali na ctgu nisam ih osjetila, al sad kad su me vratile u sobu me jedan tako zašarafio uffff… Bome se prepoznaju za razliku od BH… Ljubim vas sve i držte mi fige!
Sretnoooo 💪💪💪💪
[/url
Pitanje: dali ste u planu uzeti za porod ili ove koju su već rodile koristile Dianatal gel? Par cura mi ga je već spomenulo i stavilo na popis za bolnicu ali vidim da ga tu nitko ne spominje?
Mi smo ga uzeli pa ćemo vidjet hoće li bit dobar :) I ja sam čula da ga jako hvale a i ja tečaju su nam ga preporučili.. Lorena sretnooo i čekamo lijepe novosti :)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Bila je i tu rasprava, zaključile smo da ne može odmoći.. ne znam ako ga je do sad neka i koristila s obzirom da sve bebice iznenade :D
[/url
Aaaa sretnooooo!
Sortiraj odgovore
Najstariji