Napokon!!! Vec sam se mislila prijavit s novim nickom. Zadnja skoro 3 dana se ne mogu ulogirat na forum, a sto je najbitnije nikad se ni ne odjavljujem s njega...citala sam redovito, al sam do sad sve zaboravila kaj sam kome htjela napisat i/ili odgovorit😄🤭
Hani i Lobi cestitam na bebicama! Brz oporavak i da sve bude super!
Lorena sretno!
E, jel koja obavila onaj prvi pregled kod pedijatra s mjesec dana? Sta se sve radi? Jel ide cijepljenje? Bas sam nemajka, nis neznam 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mi smo bili i nista samo izmjerila tezinu, duzinu i opseg glave, dala uputicu za kukove i s dva mjeseca je cjepljenje. To je uglavnom to
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Drage moje kod mrnr još ništa, trudovi su sad postali neizdrživi ali nisam dosta otvorena, još u sobi... 😥
DeeDee tako i ja za sad haha, jedva cekam roditi pa da imam tu vise tema za komentirati😅😛 ja sam bome sve pripremila i kofer za bolnicu jucer dovrsila i stavila u auto pa nek ceka da sam mirna😁 meni jucer kako je ispao sluzni do kraja i kako sam vec neko vrijeme otvorena za prst, tak sam jucer pocela panicno plakat jer ne zelim jos radati jer nisam spremna psihicki jos, znaci strasni😅 hvala ti😘😇
Mare bas nista, meni uvijek super nego moram mjerit tlak svakih 6 sati da ne bi doslo do preeklampsije i tako jednu vecer ja izmjerim, a ono 135/100, nista strasno, ali mi je gin rekla ako i jedna vrijednost prijede 140/90 da odmah idem na hitnu ako ne pada, i tamo mi dali terapiju normica 3x na dan po 2mg(doduse ja sam pila 1 ili 2 max), to je bio cetvrtak jedan i ja u pon na kontrolu u TA i ta gin tamo poludila da cemu normici jer ako je visok tlak da svakak moram u bolnicu, da "prikrivanje" visokog tlaka nije rjesenje i od onda mi je tlak cak i nizi evo, 100/60 uglavnom bude😊
Mikio haha, citam sva dogadanja kod tebe😋 to je razumljivo jer vjerujem da je tesko s malom bebicom biti bas aktivan kao i prije, samo se vi mazite i pazite😍 bitno da se javis da znamo da si dobro😇
Lorena, i ja sam do zadnje tipkala s obitelji, podsjecas me sad na moj porod, hhh...a vidit ces kad sastavi, nece ti past napamet pisat🤣🤦♀️
Mikio, moja frendica isto imala mastitis, al kaze treba joj 2 sata na izdajalicu pa i dalje doji...drzim fige da bude ok!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
DeeDee tako i ja za sad haha, jedva cekam roditi pa da imam tu vise tema za komentirati😅😛 ja sam bome sve pripremila i kofer za bolnicu jucer dovrsila i stavila u auto pa nek ceka da sam mirna😁 meni jucer kako je ispao sluzni do kraja i kako sam vec neko vrijeme otvorena za prst, tak sam jucer pocela panicno plakat jer ne zelim jos radati jer nisam spremna psihicki jos, znaci strasni😅 hvala ti😘😇
Mare bas nista, meni uvijek super nego moram mjerit tlak svakih 6 sati da ne bi doslo do preeklampsije i tako jednu vecer ja izmjerim, a ono 135/100, nista strasno, ali mi je gin rekla ako i jedna vrijednost prijede 140/90 da odmah idem na hitnu ako ne pada, i tamo mi dali terapiju normica 3x na dan po 2mg(doduse ja sam pila 1 ili 2 max), to je bio cetvrtak jedan i ja u pon na kontrolu u TA i ta gin tamo poludila da cemu normici jer ako je visok tlak da svakak moram u bolnicu, da "prikrivanje" visokog tlaka nije rjesenje i od onda mi je tlak cak i nizi evo, 100/60 uglavnom bude😊
Mikiohaha, citam sva dogadanja kod tebe😋 to je razumljivo jer vjerujem da je tesko s malom bebicom biti bas aktivan kao i prije, samo se vi mazite i pazite😍 bitno da se javis da znamo da si dobro😇
I da, kao ako bude visok tlak opet da nek dodem sa koferom i stvarima za rodiliste😅 prvo ce mi u tom slucaju dati tablete pa ako nece ic dole tlak onda ide porod, ali eto, imam srece pa je zasad sve okej i nadam se da ce ostati jos neko vrijeme tako da se ne mucim dugo s tim tlakom posto znam da je opasan i za bebu i za mene..
Samonezelje cestitam! Nadam se da nas jos uvijek citas ako vec ne stignes sudjelovati! ❤😘
Hrabrice rekli su mi da dodem u 9.30 jer su vec nekima rekli da dodu u 9 pa da bzvz ne cekam... Ides isto u nedjelju ili? To mi i ima smisla jer je vizita od 8-9 pa ionako nas prije 9 nema tko pregledati, eventualno ctg...
C1M4 ma kakve su to gluposti, ne falis! 😑 Samo se ti javljaj pa makar napisala sve ok, sve po starom.
Lorena zao mi je sto ti to tako dugo traje, samo hrabro 💪💪 mozes ti to!
Jos sam nesto htjela napisati i zaboravih...
Curke koje se borite s dojenjem, nemam vam nista pametno reci jer nisam to nikada radila, ali svaki savjet koji sam ja dobila vezano uz to je bio popracen sa izjavom strpljen - spasen... znam da je lakse reci nego ciniti, ali vam od ❤ zelim da vam se to stabilizira sto prije 🤞
Henky naravno javim, ak prezivim 😂🙈
Tonkica da da u nedjelju tj sutra smo gore... ja cu banut tak ujutro pa jbg koliko cu cekat kaj sad..Iskreno imam malu nervozu jer nebi htjela naletit na dr.M.L. da me pregledava (ak znas na kojeg mislim) a kad god odem gore na ctg on je tam 😠 ovo ce mi biti prvi pregled gore u rodilistu..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Lorena, i ja sam do zadnje tipkala s obitelji, podsjecas me sad na moj porod, hhh…a vidit ces kad sastavi, nece ti past napamet pisat🤣🤦♀️
Mikio, moja frendica isto imala mastitis, al kaze treba joj 2 sata na izdajalicu pa i dalje doji…drzim fige da bude ok!
Sad me zašarafilo, da su mi suze pofrcale, a imam stvarno visok prag tolerancije na bol. Dr ima nekog u ambulanti, valjda će me sad brzo porodit, počela sam i krvarit..
Sortiraj odgovore
Najstariji