Mamice samo da javim da sam i ja danas rodila. Svasta nesto se zakompliciralo danas pa sam zavrsila na CR na kraju i sretna sam jer neznam kako bi izdrzala da smo forsirali prirodno do kraja jos satima. Stigla nam je Nika, 2710 grama i 46 cm. Danas smo 35+1. Nemogu je se nagledati koliko je preslatka🤭😍 moram kupovati novu robicu 😂 ocekivala sam veliku bebu😂
Netko je jos rodio dnaas na cr ako sam dobro procitala, cestiram❤️❤️ brz oporavak zelim ❤️
Cestitke, pa divno, bitno da je sve proslo u redu, pu o srece dalje 🤗
Tu sam tu sam, citam vas, ali ne pisem nista jer vidim da bas i ne falim😂 drago mi je zbog cura koje su postale mamice i drzim fige svima za sto laksi porod😇 ja sam krenula u TA od ponedjeljka jer mi se javio visoki tlak i sad moram tjedno jednom ici tamo, tlak je zasad doma okej😊 vec par dana imam neke cudne iscjetke i jucer mi je ispao sluzni cep do kraja, ali nemam bolova ni nista zasad✌ takoder sam popila jos jednu kutiju atb jer imam upalu bubrega vec ohoho i nikako da prode pa cemo vidjeti iduci tjedan uk i urin pa me u meduvremenu i viroza uhvatila😊 uglavnom dosta toga me strefilo u zadnje vrijeme haha😊
Pitanje: dali ste u planu uzeti za porod ili ove koju su već rodile koristile Dianatal gel? Par cura mi ga je već spomenulo i stavilo na popis za bolnicu ali vidim da ga tu nitko ne spominje?
Znam da ga je Annika kupila a dal je uspjela koristit u onoj brzini ne znam..reći ce kad vidi :)
Lorena sretno i drži se 💪💪
Samojed ne brini..ni mene nisu gledali sve do sad...neki dan mi prvi put bilo od ljeta. Kad je sve uredno ni ne provjeravaju toliko.
Tu sam tu sam, citam vas, ali ne pisem nista jer vidim da bas i ne falim😂 drago mi je zbog cura koje su postale mamice i drzim fige svima za sto laksi porod😇 ja sam krenula u TA od ponedjeljka jer mi se javio visoki tlak i sad moram tjedno jednom ici tamo, tlak je zasad doma okej😊 vec par dana imam neke cudne iscjetke i jucer mi je ispao sluzni cep do kraja, ali nemam bolova ni nista zasad✌ takoder sam popila jos jednu kutiju atb jer imam upalu bubrega vec ohoho i nikako da prode pa cemo vidjeti iduci tjedan uk i urin pa me u meduvremenu i viroza uhvatila😊 uglavnom dosta toga me strefilo u zadnje vrijeme haha😊
Kako ne faliiiš, ja pitam s vremena na vrijeme haha. Ma i ja stalno čitam al ful malo tipkam jer nemam sta (još uvijek :D) reć na postporođajne teme, a nemam ni nikakvih problema ni dramica tj. i dalje se nadam ovaj vikend završit stan do kraja i posvetit se konačno dječjim stvarima koje mi stoje natrpane u sobi 😅
Kad to sve bude na mjestu mogu počet razmišljati o porodu, za sad me se ne tiče 😂
Držim fige da ti sve boljke prođu 🤞😘
[/url
Jesi osjetila kakve posljedice tlaka ili su ga slučajno otkrili? Meni zna skočiti a ni ne primjetim nego slucajno dok mjerim vidim ali mi brzo i padne xD Nadam se da ćeš ozdraviti što prije i da se nećeš priključiti ovom trendu prijevremenih :) ✌ ✌
Jutro.
Cestitke curke na bebicama 😍😍
Lavice vidim zabrinuost na tebi. Ne svidja mi se to kod tebe ☺ ja sam navikla na jednu snaznu Lavicu 💪 miruj samo ako ti je receno! Ima nas masa u horizontali.
Jesi li odlucila sta ces s malom Lavicom i vrticem?Stigli smo do famoznog 1.mjeseca ☺
Lorena sreeetno! Drzi se!
Ja sam mislila uzet taj Dianatal gel, al sad na kraju nisam jer neznam dal bi ga u rodilistu koristili jer nisam provjerila. E sad ako uspijes saznati na pregledu u TA da bi ga koristili onda cu pokusat nabaviti to nekako ekspresno.
Pitanje: dali ste u planu uzeti za porod ili ove koju su već rodile koristile Dianatal gel? Par cura mi ga je već spomenulo i stavilo na popis za bolnicu ali vidim da ga tu nitko ne spominje?
Mi smo ga uzeli pa ćemo vidjet hoće li bit dobar :) I ja sam čula da ga jako hvale a i ja tečaju su nam ga preporučili..Lorena sretnooo i čekamo lijepe novosti :)
E pa ti ćeš ga uskoro i koristiti. Javi dali je imao smisla 😊
[ul]
[li]STUDENI
[/li]
[li]1. BabyD - 10.11. - decko (🎂13.11.🎂)[/li]
[li]2. Frajla - 20.11. - decko (🎂10.11.🎂)[/li]
[li]3. Reserved123 - 24.11. - decko (🎂22.11.🎂)
4. Kengurica - 25.11. - decko (🎂29.10.🎂)
5. ena10 - 29.11. - curica (🎂17.11.🎂)
6. iva4 - 30.11. - decko (🎂1.12.🎂)
7. lucille9 - 30.11. - curica (🎂19.11.🎂)
PROSINAC
8. flower – 1.12. - decko (🎂25.11.🎂)
9. beba2019 - 1.12. - curica (🎂30.11.🎂)
10. Jaivanpa – 5.12. - decko (🎂4.12.🎂)
11. Zoe27 - 5.12. - curica (🎂26.11.🎂)
12. njurko - 11.12. - curica (🎂28.11.🎂)
13. BubaMara - 14.12. (🎂🎂)
14. Stelle123 - 16.12. - decko (🎂2.12.🎂)
15. Anchy_001 - 17.12. - decko (🎂12.12.🎂)
16. mala.le.90. – 20.12. - decko (🎂16.12.🎂)
17. Simbalija - 20.12. - curica (🎂20.12.🎂)
18. Angie1205 – 23.12. - decko (🎂21.12.🎂)
19. Angelly - 25.12. - decko (🎂17.12.🎂)
20. Nasty - 26.12. - decko (🎂4.12.🎂)
21. mikio - 26.12. - curica (🎂10.12.🎂)
22. Red Fox - 27.12. - decko (🎂16.12.🎂)
23. Lala27 - 27.12. - decko (🎂17.12.🎂)
24. ivikii - 27.12. - curica (🎂28.12.🎂)
25. piba7 - 29.12. - curica (🎂29.12.🎂)
26. mrgud_zg - 29.12. - decko (🎂31.12.🎂)
27. samonezelje - 30.12. - decko (🎂29.12.🎂)[/li]
[/ul]
Službeno popunjena lista 2019. 🥰
Ukupno 27 bebica♥️
Dečkići 17 💙
Curice 10 💜
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji