Jucer nam se rodio Ivan. 4270g i 51cm. Na cr . Ispricat cu vam kad nadjemo ritam i dodjem sebi.
Iskrene čestitke i brz oporavak!!! 🎉🎉🎉 Mali bucko!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lunica meni je beba skroz nisko vec se spustila, doslovno ponekad imam osjecaj da bebi na glavi sjedim i veća je za 8 dana pa me zato strah da cu ranije roditi. Nadam se da se nas dvije druzimo u porodjajnim mukama. 😉
I zanimalo me kakve vi informacije imate o mandarinama i narancama dok se doji? Na par mjesta sam nasla da se kao ne preporucuje. Ja uopce sad skoro ne stignem jesti voce 🤦🏼♀️ jos kak je ovo vrijeme samo tamanim Bozicne kekse i kolace 🤦🏼♀️ sad sam na +5 kila od pocetka trudnoce, dobila sam 10 sve skupa. Kak ste vi s kilama?
Meni patronažna rekla da ne jedem agrume, kivi, jagode i kupus. Sve drugo da se može ako ne smeta mami. Agrumi, kivi i jagode jer se beba ospe, a kupus da mijenja okus mlijeka.
Ja sam bila na +14, još mi jedna i pol ostala za staru kilažu. A tamanim kolače kao što nikad nisam 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Kliv čestitam ❤️❤️😍
Grizli ,moj malac je po svim mjerama veci . I kad smo bili kod privatnika i kod socijalnog gin ,i evo nas još u komadu 🙈 a svi su predviđali da ću prije prije božica roditi
Juno sretno!!
Kliv čestitke na malom Ivanu!!! 😊
Što se tiče jednokratnih, ja imam i one za pranje, ali kako stalno nešto popiški onda stavim nekad i jednokratnu. Bude dok se ne uredi. 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Jutro curke!
Juno sretno i da cim prije drzis svoj smotuljak ljubavi!🥰
Kliv cestitke! Dobro nam dosao Ivan i zelim vam da cim prije uhvatite ritam i uzivate!🥰
PREGLEDI
31.12. - Thinkpink1
31.12. - Lorena94
31.12. - Tonkica1
31.12. - mrgud_zg
02.01. - Nita9999
02.01. - PetraB
02.01. - Taani
03.01. - Hani
03.01. - DeeDee
03.01. - Lavica27
03.01. - Tonkica1
09.01. - C1M4
09.01. - Omerta
13.01. - Macutica
13.01. - AnnA
14.01. - DeeDee
17.01. - LoBi
17.01. - PetraB
Ajme kliv, pa mrcina mala, svaka cast hehe. Cestitke!!
Ja sam tetrama iz Lidla prezadovoljna, bas su cvrste, one iz Pepca koristim npr za na rame kad bljucne..
Isto guzu peremo toplom vodom i blaznicama Baby love...ali ih ne kidam napola jer moj mali ima bas obilne stolice...
Upravo smo se vagali, dobili smo 250 grama za tjedan dana, bebica super zdravo izgleda
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Pozdrav svima!
Kl1v cestitke na malom Ivanu! 😍🥳❤
Juno sretno!!!
Evo ja gotova s pregledom, danas je bilo super brzo sve. Bio mi je dr. Fistonić, full dobar. Cerviks članak prsta dug, prohodan tijesno za prst do ovoja i glavice ploda koja je priljubljena na ulazu u zdjelicu. Vodenjak održan. Uterus mekan. Maksimalni stuoac plodove vode 36.5mm
U petak iduca kontrola 😊
Ctg mi je očitao 3 truda koje sam ja očito krivo tumačila kao da se ovaj mali rasteže... Zanimljivo skroz
Sortiraj odgovore
Najstariji