Jel nosimo i te podloge za prematanje u bolnicu za bebu?
Ja sam si spremila par komada za svaki slucaj.
Ja evo gotova, dobila uputnice i to je to, nije me čak ni gledala danas 🤐 rekla je da sad čekamo, sat, dan..
Jel nosimo i te podloge za prematanje u bolnicu za bebu?
Ponesi radi sebe da imas na krevetu ako iskrvaris...da ne prljas posteljinu..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro cure
Juno sretno mogla bi to biti novogodišnja bebica 🤗
Kl1v cestitam na bebici i što brži oporavak želim🎊🎉🎊🎇
Tonkica mozes upisati i mene za 3.01 pregled
Beba2019 pa stvarno si joj trebala fino reci izvini al nemoj dirati bebu ipak si prehladjena meni to neće bit nikakav problem za rec pa nek se ljuti ko god želi prvo muž ako je bolestan neće je dirati a ne neko drugi msm haloo
Ali i ti ljudi nisu normalni kako mogu da dodju prehladjeni još gdje ima beba stvarno krajnje neodgovorno
Tako je meni Kona došla nedavno i ona i mala joj prehladnjene ja reko to vi prehladnjene ma nismoo damo kašalj neki msm ono 🤔
Dobar dan cure! ☺
Cestitke svim mamicama na bebacima...vidim da sve ide lijepo svojim tokom. ☺
Ja vam se javljam iz kuce u jednom komadu. Tesko sam se natjerala da se javim i da prepricam ukratko jer ne zelim kvariti pozitivu ovdje koja vlada iscekivajuci nove bebice.
Uglavnom odjednom sam prokrvarila pred spavanje,prevezena u bolnicu. Dijagnoza placenta previa,zadrzana na promatranju. Primala sve i svasta jer je receno da ne postoji sansa da se placenta pomjeri i da idem na cr. Wtf.
Na kontrolom uzv placenta bila pomjerena tj vracena tako i ja pustena kuci. Lud zbunjenog.
Zasada mirujem,krecem se na minimalac svojom incijativom. To bi vam bilo to ukratko.
Sad zelim u ovoj staroj Novoj godini tu pricu i zakopati i mirno iscekivati svoju bebicu.
Juno saljem veliki zagrljaj 🌸
Dobar dan cure! ☺
Cestitke svim mamicama na bebacima…vidim da sve ide lijepo svojim tokom. ☺
Ja vam se javljam iz kuce u jednom komadu. Tesko sam se natjerala da se javim i da prepricam ukratko jer ne zelim kvariti pozitivu ovdje koja vlada iscekivajuci nove bebice.
Uglavnom odjednom sam prokrvarila pred spavanje,prevezena u bolnicu. Dijagnoza placenta previa,zadrzana na promatranju. Primala sve i svasta jer je receno da ne postoji sansa da se placenta pomjeri i da idem na cr. Wtf.
Na kontrolom uzv placenta bila pomjerena tj vracena tako i ja pustena kuci. Lud zbunjenog.
Zasada mirujem,krecem se na minimalac svojom incijativom. To bi vam bilo to ukratko.
Sad zelim u ovoj staroj Novoj godini tu pricu i zakopati i mirno iscekivati svoju bebicu.
Juno saljem veliki zagrljaj 🌸
Staroj ne Novoj godini ☺
Juno drzim fige da sve prodje u najboljem redu i da jos malo izdrzite u komadu, iako i da sad rodis vjerujem da ce sve biti ok, visoko su to tjedni.
Kliv cestitam na velikom momku 🎉 Kad dodjes sebi, cekamo i tvoju pricu 🤗
Lorija jako mi je drago da si se javila i da se posteljica ipak pomakla. Sad samo polako i puno mirovanja, znam da nije lako ali mozes ti to. Sa mnom je lezala curka koja je imala placentu previu i svako malo krvarila no izdrzala je do termina skoro, mozda tjedan dana ranije rodila i sve je bilo ok.
Grizli jednokratne podloge su odlicne jer kad su tako male bebice stalno se nesto desi prilikom prematanja ili se popiski malo ili pokaka ili bljucne. Slazem se da nisu najsretnije rjesenje s ekoloske strane no budimo realne...dovoljno je tesko i bez pranja hrpetine vesa svakodnevno. Ja ih koristim jos uvijek za malog (jer se tek odvikavamo od pelene) i sad mi jedna traaaajeeee pa ne znam ni sama koliko...dok se ne pocne cufat je u opticaju 🙈
A sto se tice posjeta...reci cu samo da ja svog necaka nisam vidjela sve dok nije navrsio vec dobra tri mjeseca negdje jer nisam luda da dolazim dok je netko od nas smrkav a kamoli kaslje ili nesto jos gore. A sogorica mi je kao sestra i njeni klinci su kao moji. Ljudi danas jednostavno uopce ne razmisljaju i svima je sve to tak bezveze a na zalost nikad ne znas sto nekome i najmanja viroza moze napraviti...evo mog malca kao najbolji primjer takve situacije
url=https://lilypie.com][/url
Lorija drago mi što si se javila i što se kod kuće, opet je lakše mirovati kod kuće na poznatom nego u bolnici
Sortiraj odgovore
Najstariji