Ja sam skuzila da mene boli zeludac od tog caja od lista maline pa sam ga izbacila. Zao mi je, bas bih voljela da mogu iskoristiti dobre strane toga, ali me bas jako boli zeludac, to sam skuzila da mi je nakon njega. 😑
Piba imas kakav savjet, posto imas frisko iskustvo? Ja definitivno idem tamo roditi!
Jao cure, cuvajte se, ovo je mene sada satralo, koma je sto ne mozes nista uzeti da si olaksas. Evo mene je spasio spinani secer, pomogao mi je za kasalj koji mi je kidao dusnik i pluca. Bjezite od ljudi!! 😂😂😂
Piba cestitke i kako to lagano zvuci kad to tako napises 😂🙈😁 i drago mi je procitati pohvalu za Merkur jer cemo i mi tamo 😁😊 Netko je pitao za toplomjer..mi smo na preporuku uzeli Braun Thermoscan 7 ali ne u ljekarni jer nabijaju cijene nego preko mall. hr jer je tamo dosta povoljniji pa eto ako ga je tko mislio uzimati da si tamo pogleda..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Kliv ti si sutra na carskom jel da? Sreeetno, drzim fige da sve super prode i cim brzi opravak 🤞. Javi nam se!
Nemam vam cure nikakav savjet za dati. To sve što je kod nas islo tako brzo nije nešto na što sam ja utjecala nego eto tako se desilo.
Pokušajte slusati babice, one stvarno znaju što vam govore i stvarno će dati sve od sebe da vam olaksaju.
Ja sam molila epiduralnu, nešto protiv bolova i tužno pitala zašto mi ne žele pomoći 😂 ali na 9cm se više ništa ne može dati. Babica me cijelu izokrenula dok nismo našle položaj u kojem najmanje boli i cijelo vrijeme mi je masirala leda.
I oko dojenja vam kasnije svi pomognu, samo se nemojte ustrucavati pitati
Bok cure.. evo nas točno na termin.
U pola 5 krenuli trudovi na 3 minute, u 5 pukao vodenjak, došli smo u bolnicu u pola 6, trudovi na minutu i pola i 9 cm otvorena. Oko 9 stigla naša princeza 😊
Cestitam i svaka cast za ekspresan porod! 🎉👏 Bar se tako cini!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav, u 33 sam tjednu trudnoce i udebljala sam se 20kg, zanima me ima li netko slicna iskustva jer sam malo uplasena s obzirom da me ginekolog opominje da to bas i nije okej, inace sa bebom je sve u redu i nije teza nego sta bi trebala bit.
ja sam se udebljala 17 kg, a pazim sto jedem, svi nalazi su uredni. nije mi nista ginekolog spominjao da bi trebala pripaziti. tak da brinem i dalje o prehrani ali me ne stresira to previse.
piba i ivikii cestitke na bebicama i brzim porodima, da bar i nama ostalima bude brzinski
Piba ma mislila sam kao je li postoji nesto sto jos nije spomenuto sto se tice Merkura... Ja sam se neki dan sjetila da ja nikome nisam spomenula za epiduralnu, a znam da se to mora reci 🤦♀️
Cure koje imate bebe, dali koristite ona gnijezda za bebe? Meni se mali rola po kinderbetu te ga nadem ili na dnu ili se okrene poprijeko pa sam sad kupila to gnijezdo... a po netu pise da je opasno mada mi nije jasno kako
Sortiraj odgovore
Najstariji