Kod nas su crijeva...ima kakicu ali se nateze za vjetrove...i jadan ječi citav dan...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cestitam novim.mamicama i njihovim.bebicama 💙♥️
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Thinkpink hvala ti! Evo sad mjerila temp bakon sto sam malo odspavala i dalje 37.5… Neznam kaj bi ti rekla da me muci… Cice su me neki dan jace bolile nego danas, jucrr nisam krvarila danas krvarim, rez gledam i izvana je ok, nema promjena, tu i tamo osjetim da me zapecne ili zategne iznutra… A ja se osjecam bas bolesno, opca slabost neka.
Dal ima potrebe da se javljam vec sad nekome, iako je nedjelja… Ili da cekam sutra pa da se savjetujem s patronaznom ili svojom doktoricom prvo…?
Ma nema problema. Ja sam uvjerena da ti je to iscrpljenost organizma. Kad malo pojedes, odspavas i odmoris (tu ne ubrajam ovo jedno ali vrijedno spavanje😬) u kontinuitetu, tijelo ce ti se pocet vracat u normalu i stanje ce se stabilizirat. Naravno da ces pratit daljnji tijek situacije i temp., ali ako nemas nikakvih simptoma poput grlobolje, šmrcanja, prisutne boli u uhu, kašljanja, pecenja očiju to je ziher iscrpljenost nakon i operacije i nakon borbe s dojenjem. Jer i sama kazes da je rez i krvarenje ok. Iskreno kao primjer, da si operirala žuč ili nesto drugo, samo bi ležala naredna 2 tjedna. Pa tako se i carski smatra operacijom, a ni 37,5 nitko od lijecnika ne smatra temperaturom. Tako da znas sta ti je ciniti, jedi, spavaj i prazni redovito cicke da se ne upale. Obavezno povecaj unos tekucine jer zene nakon poroda su sklone uroinfekciji i jos pogotovo nakon carskog gdje je bio uveden kateter (taman i kratko vrijeme) na oslabljeni organizam i imunitet idealna podloga...budes vidjela kako ces se sutra ujutro osjecat, jer je ovo prekratko vrijeme taman i da se nesto pocelo razvijat da se detektira...
Piba ajme koje krasne vijesti, cestitam ti od srca 🎉🎉🎉❤️😁, ja bi si isto pozeljela takav porod 🙈😁. Gdje si rodila? Zelim ti sto brzi oporavak 😉💪
Mikio i mala.le bas mi je zao citat kak vas muci umor. Nadam se da ce sto prije proc 🤞
Piba ajme koje krasne vijesti, cestitam ti od srca 🎉🎉🎉❤️😁, ja bi si isto pozeljela takav porod 🙈😁. Gdje si rodila? Zelim ti sto brzi oporavak 😉💪
Mikio i mala.le bas mi je zao citat kak vas muci umor. Nadam se da ce sto prije proc 🤞
Na Merkuru i imam samo riječi hvale za babice koje su mi maksimalno pomogle i olakšale.
Piba čestitke od srca! Još je netko rodio a ne ne sjećqm se tko. nemojte se ljutiti, malo sam . ja još izdajam i matija pije na bočicu, sutra će nam doći patronažna da ga izvaže pa bumo vidjeli što dalje. ja sam već izdojila dosta toga i spremila u led. pripremam se forsirati ga natrag na prsa ali ovih dana najbitinije mi je da povrati težinu i da mu se smanji bilirubin. planiram čak uzeti set za relaktaciju.
svim novopečenim mamama- drž'te se. još koji tjedan pa će se sve ustaliti.
koji ste ono toplomjer preporučivali?
[iimg]
mikio temperatura fo 38 kod dojilja se smatra normalnom, tako su nama u bolnici rekli. Ja sam imala konstantno izmedu 37 i 38 nekih prvih 5-10 dana kako sam pocela dojiti. Poslije se smirilo. I svi su rekli da je to normalno. Ako ide iznsd 38 vslja ici doktoru.
Mare 😂😂😂🤣🤣🤣 10 crnaca! 🤭😳
Ja sam danima vec nakon jela cak i nakon vrlo malog i laganog obroka bila napuhana ko balon, sve bi mi palo ko kamenje, ali jucet popila caj o lista maline i danas isto i mogu ti rec da nemam vise taj osjecaj tezine. Niti me ista vise boli u zelucu niti mi tesko pala hrana. A i onaj osjecaj napetih misica trbuha mi se smanjio, nije nestao al ugodnije je za stajat i hodat. Tako da mislim da cu ujutro ja taj caj fino piti bas se bolje nakon sto ga popijem osjecam. Svi kzu da od 36tt se svakako preporuca, a moze ga se od 32tt pit.
Annika ja sam kupila geratherm duo. Mislim da je Lavica bila preporucila mi ga. I isprobala ga u kompraciji sa zivinim i alkoholnim. I stvarno je tocan na meni p se nadam da ce i na bebolini biti takav.
Thinkpink nisam imala poslije bljeskove ni vrtoglavice. Za sad sam dobro. Danas se bas dobro osjecam, bili i u gradu, shopping, prosetali, a jucer sam bila sva nikakva ko da me vlak pregazio sam se osjecala cim bi se digla i isla nesto raditi.
Bas si razmisljam da idem kakav kolacic speci da imamo za docek, makar samo biskvit ili neke kore pa da ga sutra finisiram. Dosadno mi.
Ja sam imala iznad 38...i nakon dan i pol otisla na Merkur gunekologija...i jej...urinoinfekcija 😓...bas me krenuli...ja sam mislila da je do cicki jer su mi bradavice skroz razgrizene bile...al ajd od kad sam na antibioticima nemam temo vise pa mi se to cini kao pozitivan pomak...i dalje muku mucim s dojenjem
Mare 😂😂😂🤣🤣🤣 10 crnaca! 🤭😳
Ja sam danima vec nakon jela cak i nakon vrlo malog i laganog obroka bila napuhana ko balon, sve bi mi palo ko kamenje, ali jucet popila caj o lista maline i danas isto i mogu ti rec da nemam vise taj osjecaj tezine. Niti me ista vise boli u zelucu niti mi tesko pala hrana. A i onaj osjecaj napetih misica trbuha mi se smanjio, nije nestao al ugodnije je za stajat i hodat. Tako da mislim da cu ujutro ja taj caj fino piti bas se bolje nakon sto ga popijem osjecam. Svi kzu da od 36tt se svakako preporuca, a moze ga se od 32tt pit.
Annika ja sam kupila geratherm duo. Mislim da je Lavica bila preporucila mi ga. I isprobala ga u kompraciji sa zivinim i alkoholnim. I stvarno je tocan na meni p se nadam da ce i na bebolini biti takav.
Thinkpink nisam imala poslije bljeskove ni vrtoglavice. Za sad sam dobro. Danas se bas dobro osjecam, bili i u gradu, shopping, prosetali, a jucer sam bila sva nikakva ko da me vlak pregazio sam se osjecala cim bi se digla i isla nesto raditi.
Bas si razmisljam da idem kakav kolacic speci da imamo za docek, makar samo biskvit ili neke kore pa da ga sutra finisiram. Dosadno mi.
Grizli ovo sto opisujes za napuhanost i kamenje...identicno se osjecam. Dakle kao da nosim ogroman kamen umjesto trbuha. Ne znam kako se namjestiti vise. A ne pomaze ni zatvor od cca srijede. Napadam s magnezijem i zobenim svaki dan,uzalud.danas sam opet s Portalakom krenula... Caj od maline ne smijem tako da mi ostaje nadat se da ce proc...
Za toplomjer -preporucila ti je mikio ako se ne varam,ja imam Braun Thermoscan (digitalni za uho)..
Mikio i ja mialim da je do iscrpljenosti,imunitet popusti i to je to...
Inace jučer nam bili u gostima prijatelji i tako pričaju pred mj dana kako su svi (i djeca)bili 7 dana pokoseni i pod visokom temp,da se ona testirala i imala je gripu Tip A. I sad mi javi da je danas dobila 39 temp. Vise se ne druzim s nikim 100%🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji