Ivikii i Piba cestitaaaam!!! 🤗 Bome ste to dobro odradile... 💪💪 Brz oporavak vam zelim da ste sto prije doma i uzivate s bebicama!
Ja se nadam da cu moci tako cekati da budu trudovi na par min jer zivim odmah kraj bolnice, a ne da me panika uhvati pa odem prerano...
L 💛
Ivikii i Piba super ste to odradile! Cestitam objema! 😘
url=https://lilypie.com][/url
Bok cure.. evo nas točno na termin.
U pola 5 krenuli trudovi na 3 minute, u 5 pukao vodenjak, došli smo u bolnicu u pola 6, trudovi na minutu i pola i 9 cm otvorena. Oko 9 stigla naša princeza 😊
Ajuuuj, čestitam od ❤️! Princezici želim dobrodošlicu u naš svijet! Mazite se i pazite😘
Piba ajme koji savrsen scenarij i ja bi tako. Svaka cast. Sretno nek je sad i sa svime oko bebice!
Lavice je je to su hb evo meni zadnjih par dana uhavte cim malo hodam ili stojim duze od 20 minuta.
Mikio nadam se da nisi nelu virozu ili upalu pokupila.
Piba čestitam 🎉🎉🎉 dobrodošla curka
Brz porod :) Sad vas par se zaredalo s brzim porodima..nadam se da ce nam se nastaviti takav trend.💪🙏
Mikio može biti od umora da te sastavilo..curku ti bas muci trbuscic...nisam sad popratila dal joj dajes one kapi..citala sam da od njih im tako bude pa možda dan dva da preskocis cisto da malo nadođete i ti i ona.
Uf mi bili kod sveki na ručku i dosta mi za dns...trbuh mi ko vreca kamenja a hodam kao da me barem 10 crnaca prešlo 🙈 sad idem doma zaleci i ne dizem se vise
Ivkii i Piba cestitam curee, super steee, puno srece i veselja sa bebicama vam zelim!
Bas porucala i citam i ne vjerujem kako dobro...Ajme Piba koji školski porod! Svaka cast! Čestitam od ❤
Lavice ti skoro dosla do termina i tek onda skuzila da imas BH kontrakcije 🤭koja si ti kraljica😂😂😂
Grizli kako si danas sa vrtoglavicom i bljeskovima?
Mikio sve ovisno od simptoma. Ukoliko primjetis promjene vezane uz krvarenje, cice ili rez javljas se unutar 6 tjedana od poroda u bolnicu gdje si rodila. Za sve ostalo moras opcoj praksi. Niti jedan ginic ne slusa pluca ili gleda grlo u bolnici niti opca praksa gleda rez ili cice jer ne spada u njihovu domenu (navela sam ovo cisto samo kao primjer, da ne pomislis da ide tebi kritika). Ukoliko nemas nikakva obilnija krvarenja, izljeve, suspektne promjene kod reza, iskreno mislim da si kronicno neispavana i da su zbog toga prisutnu takvi simptomi. Ako ti temp.pređe 38°C slobodno popij ibuprofen, obilno se hidriraj, em zbog dojenja em zbog mokrenja da bi se izbjegla uroinfekcija. Nadam se da ce se do veceri/jutra sve smiriti i da ces biti vec sutra ko nova...🥰
Mikio, i ja sam ti u takvom stanju danas. Nadam se da je od umora, da nije nekakva gripa...mali nam je skroz malo spavao i puno plakao, tako da me je to dokrajcilo, jos mi samo i neka bolest treba🤦♀️
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji