Od kad smo pokusavali zatrudnjet sam bila na.ovom forumu,cak sam i otvorila ovu temu ,al nisam.bas aktivna jer nas je puuuno pa nisam stigla sve pratit,nasla sam na fejsu jednu jako.ljepu grupu isto.SAMO DA SEJAVIM DA MI JE OSTALO 16 DANA DO TERMINA I DA SAM JAKO UZUDENA I NESTRPLJIVA.
DAL JE I KOJA OD VAS TU.NEGDJE? PUSE I SRETNO 💜
Jutro zene!
Ivki koja filmska prica, tvoj porod zvuci za pozeljet. Super si ti to sebi poslozila u glavi. Zelim i tebi i bebi sto brzi oporavak pa da ste skupa sto prije kuci!!😁
Ja sam zadnjih dana ko nasukani kit. Sve me boli. A zgaravica ne popusta iako se trbuh spustio. Pokreti u mom trbuhu su postali skroz drugaciji nego prije par tj,mislim da zato kaj je sve manje mjesta. Sad su najceste rastezanja, il udarci, nema vise tolko “plesanja”. Meni isto trbuh bas dosta tvrd. I mijenja strane.
Ps jedan od simptoma zadnjih 10 dana je da sam pocela hrkat 🙈😫😬. Muz me budi po noci. A nisam nikad prije u zivotu. Sva sam u soku. Jos zbog zgaravice spavam na 4 jastuka vec mjesecima sva nekak ispigana. Nadam se da je taj pritisak na zeludac i pluca fkt simptom trudnoce i da ce proc poslje poroda 🙈
Ja se spremam na ctg. Zelim svima ugodnu nedjelju 😁
Mrgud i ja sam počela hrkat unazad par dana 😂😂😂 ovaj moj dobije mlade preko noći, zeza da izrežem hektar šume kad počnem hrkati.
PREGLEDI
29.12. - piba7
30.12. - Anna
30.12. - Juno
30 12. - Lunica
31.12. - Thinkpink1
31.12. - Lorena94
31.12. - Tonkica1
31.12. - mrgud_zg
02.01. - Nita9999
02.01. - PetraB
02.01. - Taani
03.01. - Hani
03.01. - DeeDee
03.01. - Lavica27
09.01. - C1M4
09.01. - Omerta
13.01. - Macutica
14.01. - DeeDee
17.01. - LoBi
17.01. - PetraB
Mrgud pa ti si nam mislim prva koja je presla termin 😊
Ja hrcem vec neko vrijeme 😂😂😂 cim zaspim gotovo...muž da me ne budi me onda mazi po glavi..ja mislila da me mazi jer mu falim dok mi nije rekao da je to da prestanem hrkati 😂😂😂
Jutro cure!
Ivkii cestitke 🥳🥳🥳🥳 Bas kako cure kazu, zvuci kao porod za pozeljeti...
S obzirom da sam i ja prehlađena, vidim što će onda mene čekati.. Baš sam koma, sinoć mi je baš počeo gadan kašalj od kojeg cijela prsa bole užas jedan. Valjda ćr uskoro proći, mm-u nije dugo trajalo pa se nadam da neće ni meni...
Mare ma mislim da nisam, znam da je iva isto presla termin 😁 bumo se podsjetile kad vidimo listu, ne zelim ju trazit jer me uzasava 😂
Ajme bas mi je drago da i vi hrcete. Meni to takav sok, bas nikad nisam imala s tim problema. Hahaha
Ivikiicestitam 🎉
Mene isto zanima ta prijava i pedijatar. Mi smo mislili to iduci tjedan ici rjesavati. I zanima me ak netko zna kak ide procedura sa zdravstvenim, jel to trebam u svojoj firmi dogovoriti ak hocu da ima preko mene zdravstveno? I jel se treba prijavljivati kaj u policiji,prebivaliste i to?
Kod pedijatra samo dođeš sa otpusnim i ne bi smio odbiti za prvi pregled barem po pravilu.
Što se tiče zdravstvenog to sve rješavaš na matičnom, tamo dobiješ papir na kojem ispuniš gdje je prebivalište bebe, na koga je zdravstveno, na koji tekući račun želiš jednokratnu novčanu potporu od HZZO-a te na čiju poreznu karticu želite staviti bebu, sebe ili partnera.
Što se tiče ovog zadnjeg savjet je da stavite 100posto olakšice na partnera barem prvu godinu jer kako mi primamo novčiće od rodiljnog i porodiljnog od države nemamo pravo i na olakšicu, a partner će dobiti veću plaću.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Meni se beba skroz sputila pa ja tek sad pocela dobivat zgaravicu i to cak nema pravila o tome sto jedem. Pokusala sam povezat, al nema nikakve veze. Osjecam onda ko da beba mi s necim drzi stisnut zeludac i onda krene. Pa se nadam da ce nestat nakon poroda.
Simbalija al mi mozemo kasnije promjeniti prijavu bebe na nas? Ovo nisam ni razmisljala o olaksici, a zapravo tih 6 mj odnosno 8 mj ako budemo koristili oboje ne bi bilo lose da je na muza, a poslije na mene. Dobro da si to napisala. 😉
Tonkice nadam se da ces brzo ozdraviti.
A ova lista je zbilja sve manja i manja.
Sortiraj odgovore
Najstariji