Ivikii čestitke da je sve prošlo tako brzo.
Odmarajte i uživajte sad ti i bebica i da ste što prije doma.
Ivki cestitke na express porodu, "zvucis" kao da je bilo onako,za cas usput😁😁 A sto je bebi da ostaje😥?
Omerta i ja primjecujem te cudne pokrete kao da dise!
Ivkii cestitke💞💞💞💞
Zvuci super i bas ohrabrujuce za nas koje nas ceka uskoro😉
Ko je sljedeći.. 😅😅??
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ivikii cestitam 🎉
Mene isto zanima ta prijava i pedijatar. Mi smo mislili to iduci tjedan ici rjesavati. I zanima me ak netko zna kak ide procedura sa zdravstvenim, jel to trebam u svojoj firmi dogovoriti ak hocu da ima preko mene zdravstveno? I jel se treba prijavljivati kaj u policiji,prebivaliste i to?
Hvala vam, bas ste krasne❤️❤️
A bebica se nagutala plodne vode jer je bila gusta mekonijska, pa mora na antibiotik bar tjedan dana. To se i s prvom desilo pa mi je u glavi sve poslozeno kako treba, dok sam kod prve provela tjedan dana placuci🙈 iii dok prehlada ne prode necu je smit vidit jer ipak na neonatologiji ima puno kriticnih beba. Tako da ce je koji dan muz ic posjetit, a ja pokusat da sto prije ozdravim. Svakako znam da je ovako najbolje za bebu, a to je definitivno najbitnije❤️
I da, curica je, od 4 kg, a vec tjednima me plase kako ne dobiva na tezini i da je oko 3😅 tako da ne zamarajte se s nikakvim mjerama, dok god beba tuce ona je super🤗
Iiii sad laku noc ❤️
Ivikii Čestitam ❤️ Brzo će to proći, pa ćete zajedno uživati kući ❤️
Hvala vam, bas ste krasne❤️❤️
A bebica se nagutala plodne vode jer je bila gusta mekonijska, pa mora na antibiotik bar tjedan dana. To se i s prvom desilo pa mi je u glavi sve poslozeno kako treba, dok sam kod prve provela tjedan dana placuci🙈 iii dok prehlada ne prode necu je smit vidit jer ipak na neonatologiji ima puno kriticnih beba. Tako da ce je koji dan muz ic posjetit, a ja pokusat da sto prije ozdravim. Svakako znam da je ovako najbolje za bebu, a to je definitivno najbitnije❤️
I da, curica je, od 4 kg, a vec tjednima me plase kako ne dobiva na tezini i da je oko 3😅 tako da ne zamarajte se s nikakvim mjerama, dok god beba tuce ona je super🤗
Iiii sad laku noc ❤️
Zanimljivo kako se cesto zna dogoditi da uzv fula kilazu🤔🤔
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ivikii pa čestitam zeno! Brz oporavak i da prehlada sto prije prodje da mozes kod malene. Bitno da je ona dobro, nadam se da ce antibiotik odraditi svoje pa da mozete doma uzivati samo. Tvoj porod bas zvuci lagan, al to je valjda tako kad nisi prvorotka. Sretno!
Omerta, Lavica jesu ti vasi cudni pokreti slicni kao neko lupkanje? Meni se desi kad lezim na boku da mi izgleda ko da beba sporo lupka sa nogom i da bas podsjeca na disanje ili kucanje srca. Al malo mi presporo da bebino tako kuca, a stucanje osjecam dole skroz nisko.
Ja pocela danas pit caj od lista maline u nadi da ce pomoc za reguliranje stolice, jer me krenulo zezat. I caj mi je bas fin. A cula i od jedne starije gin da turski sjed pomaze bebi da se spusti nize i ljepse smjesti u zdjelicu, a posto ja stalno tako sjedim mozda je zbilja zato tako nisko vec se spustila.
Sortiraj odgovore
Najstariji