Ivkii odlicno da si poslozila u glavi. Omg fulali za kilu🤯
Grizli moje izgleda bas kao plitko disanje i tako trbuh (obavezno cca iznad pupka) ide gore dole, tu mi dr pokazala da su ledja...
Thinkpink mislim da sam danas napokon prepoznala BH😂 (sjecas se da sam rekla da ih nebi prepoznala da me po glavi lupe😂) i imam ja to sigurno preko dva mj...
Čestitke ivikki!!! Brz oporavak tebi i bebici! 💕
Grizli, bas tako kako je Lavica opisala i kao sto se vidi na snimci. A stucanje i ja osjetim dolje nize i to dvoje je totalno drugacije. Stucanje mi je slicno lupkanju, ali ritmicnom, a disanje uopce ne osjetis tako, nego samo vidis kao to lagano micanje na trbuhu gore dole.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lavica pisala sam već tacnije žalila se na svog gin da mi od početka trudnoće nije uradio nikakve briseve ni ništa tako da ovo mi je prvi bris koji je uradjen i to samo zbog toga što sad idem u TA pa moram imat to inače ne bi 😕 i eto ugl izolovana mi je Clamidia 30% jeli to strašno po bebu ili nešto ?
Mangomum jaoooo baš mi je drago što si se javila pa nije te bilo baš bas bas dugo javi nam se češće ako ne grijesim ti si samnom negdje po tjednima?
Ivkii čestitam na bebacu i na laganom porodu želim ti da što prije prodje prehlada a i sa bebicom da se to sanira što prije 🎇🎉🎊🎊🎇
Grizli, ono iz pete smo mi primali, ne znam sad kako se tocno zove, dobili smo sve upute u otpusnom pismu.
Bas me cudi da bi vitamin K davali naknadno, a on je kljucan za sprijecavanje krvarenja koja su cesta posljedica poroda. A BSG se ne daje u petu. Interesantno kako svaki KBC drugacije postupa.
url=https://lilypie.com]
Za pedijatra samo dodjete s otpusnim pismom i daju vam termin pregleda. Naravno, ako prima pacijente, al navodno novorodjence ne bi smili odbit.
url=https://lilypie.com]
Jutro... Ima kakvih novosti jutros? Tko nam je danas terminusa?
Omerta, Lavice kuzim sad sto opisujete. Kod mog vrtirepa tesko je razaznati sto radi jer se meni trbuh skoro stalno mice. Najludje mi je kad krene kao lupkanje ne znam cime al izgleda kao zec kad nogom straznjom lupa o pod. Onako brzo i tocno ispod rebra. Pa mm i ja pokusavamo otkriti sto radi.
Jel normalno da je meni sad trbuh gotovo stalno tvrd kad stojim i hodam? Kad ustanem iz lezeceg polozaja kao sa se sav napne i tako stoji tvrdo i cvrsto skroz.
Dobro jutro..kako smo danas?
Kliv trebala bi nestati kako se beba spusti nisko.
Grizli i moj je takav...nije bolno napet al cim malo duze sam na nogama bas se napne..to valjda tezina bebe ga prebaci na dolje i tako stisne. Primjetila sam kod svoga da kako se ja pomjeram tako i on surfa unutra..ako sam na lijevom boku ode mi trbuh u lijevo,ako sam na desnom udesno...jedino dok sjedim sam bira di ce se nagnuti 😂
Nocas nikako nisam spavala...zaspala oko 4..toliko me nesto bolilo ko kod lijeve prepone..kao neka pulsirajuca bol.Nisam mogla lezati pa sam hodala i sjedila dok nije proslo.
Cure prestane li zgaravica poslije poroda?
Trenutno😅
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro drage moje, mi smo sinoć moralibić na svadbu 😤 noge me ubijaju, leđa bole, u jednom trenutku sam mislila da će me voziti na hitnu kako me presjeklo nešto, ne znam ni sama što. Bebač se cijelu noć bacao sad se evo primirio, možda od buke i galame.. Nadam se sa ste mi sve dobro, i bebice i mame koje se već druže zajedno! Mm upravo digao rolete vani snijeg pada 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji