Cure citam vas i bas se veselim nadolazećim bebama... Ivkii sretno… Nek bude brzo i javi nam se..
Cure svi savjeti super dodju.. Samo vi pisite svoja iskustva sa dojenjem...
Damnarex ni ja nikako posloziti torbu😅😅 iako sam nabavila sve... Samo trebam posloziti..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mala.le koje cjepivo? Nisam znala da neki moraju odmah nakon izlaska iz rodilista po cjepivo.
Ivki sretno 🥳
Ja sam danas cijeli dan bila aktivna. Oko 13h smo izašli van, obišli cijelu Ikeu pa sad čekam sutrašnji pregled da vidim da li se što događa. Pregled nam je odmah rano ujutro pa se javim s novostima.
Mene je isto nakon svega ovdje pročitanog strah tog dojenja jako. Ali kako su svi, tako ću i ja.
Ivkii sretno 🤞🤞🍀🤞🍀🤞🍀🍀🤞
Ja sam ofarbala kosu i obrijala se posvuda, kao da budem spremna 🙈 Jos jednom bacim look na torbu za rodiliste i onda slijedi samo cekanje 😆
I mene zanima jesam li se dodatno otvarala, jesu li ti bolovi koje osjecam otvaranje 🤔
Sto se tice dojenja, kupila sam polovnu aventovu el. izdajalicu i planiram si s tim pomoci pa ako i treba da se cijelo vrijeme izdajem, samo da jede moje mlijeko, to mi je jako vazno. A koliko je bolno znam jer sogorica nije dojila ni necaka ni necakinju jer ju je previse bolilo. BTW zaboravila sam se pohvaliti da cu postati po treci put teta!!! Rekao nam buraz za Bozic 😍😍😍😍
Cure drage ne brinite puno oko dojenja (ako ne ide ima AD nije smak svijeta) ja imam skroz cudne cicke (rucno izdajanje ide a s izdajalicom jako malo) tako da svaki put kad mi se zacepe cicke moram rucno razbijat i izdajat. Mi smo isto pili d1k3 i nemogu sa sigurnoscu kazat dali su mu od toga grcevi ali smo poceli koristit samo bio gaia s d vitaminom i mislim da je sad dosta bolje s grcicima. (Inace smo koristili obicnu biogaiu i d1k3
Ivikii sretno da prode sve sto bezbolnije.
Jos uvijek koristimo sesirice za dojenje. Jucer sam pribala vez njih i doslovno ih je pojeo cijeli dan me bole. Tako da ostajemo pri njima
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Grizli, ono iz pete smo mi primali, ne znam sad kako se tocno zove, dobili smo sve upute u otpusnom pismu.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mangomum, koji si tjedan? Meni je izoliran negdje sa 15tj i tad nisam dobila nikakvu terapiju, isto tako receno ponoviti pred kraj (vjerojatno sa 35tj prije TA) pa cak i da je sad negativan mislim da svejedno daju antibiotik prije poroda.
Ivikki, sretno!!! 🤞🤞🤞 Nadam se da se vec mazite! 💕
Cure koje ste isto u terminu da vam se pokrene samo od sebe bez forsiranja..
Ovo za cjepivo u petu je ako se ne varam vitamin K?
Danas sam na kameri uhvatila nesto novo, nije lupkanje ni stucanje vec disanje.. izgleda da se vjezba. Fora izgleda, ovako nekako: https://youtu.be/VHO8TmLbem4
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav, curke!
Ja uvijek ko iz neba s nekim pitanjem 😀
ali danas me pitali kad cu otvoriti porodiljni ( 45 ili 28 dana prije termina) pa sad sam u dilemi ostala.
Ugl, mislim da ne odlucujem ja o tome, ali kao receno mi da mnoge trudnice kalkuliraju zbog iznosa naknade.
E sad pitanje, koji je uopce iznos porodiljne naknade ( sad sam na maksimalnom iznosu 4.200).
molim dežurnu šalterušu ako zna da me prosvijetli 😀
Hvala puno...
bacam se u čitanje zaostataka i nadam se da ste mi sve dobro
Mislim da je u petu cjepivo vitamin K u rodilistu jos.
Piba svaka tebi cast za setnju po Ikei,mene bi muz eventualno vozio u kolicima al onim teretnim😂😂😂
Nita kolko kuzim sad si na komplikacijama,onda 45 dana ranije otvaras porodiljni.
Samojed kad si zadnje radila briseve i da li si tada imala klamidiju?
Evo mene 😁
U 1 i45 popodne spojili drip. U 4 sam rodila.
Mi jutros na kavi i kad sam se digla odjednom fino mokra. A jutros sam mislila da mi se iscjedak bas pojacao jer bi mi svaki put kad se dignem iz sjedeceg malo pocurilo. I tako odemo na hitnu, i taman kad su me spojili na ctg pocmme bas curit, tad su i oni bili sigurni da je plodna. Ali vac je bila mekonijska pa su me odmah na drip bez ikakvih mojih trudova.
Ugl naprema 14 sati u radaoni s prvom ovo je bilo expresno😂.
I prehladena sam, a bebu su maloprije odveli na neonatologiju jer mi je cudno disala, a i da je ja ne zarazim.
Jedino mi je zao cimerice da mene prehladenu drže s njom i bebom, ali mozda ce mi nac praznu sobu,ako vec nisu zaboravili😅🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji