Grizli da naravno kasnije se može mijenjati po želji, sve na tebe ili 50 posto na tebe 50 na njega ili kako vam odgovara. ☺️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ivikiii cestitke!!!🥳🥳🥳 super si se poslozila u glavi👌 sad samo da se ti i bebolina cim prije oporavite🥰
Jutro curke! Ja nikak oči otvorit...
Lavice sjecam se pogotovo jer spadam u isti koš☺️. Kak si ih sad najednom skuzila?
Mislim da je Piba danas na kontrolni. Neka bude onako kako želis da bude i kako si posložena u glavi...🥰
Ivikiicestitam 🎉
Mene isto zanima ta prijava i pedijatar. Mi smo mislili to iduci tjedan ici rjesavati. I zanima me ak netko zna kak ide procedura sa zdravstvenim, jel to trebam u svojoj firmi dogovoriti ak hocu da ima preko mene zdravstveno? I jel se treba prijavljivati kaj u policiji,prebivaliste i to?
Kod pedijatra samo dođeš sa otpusnim i ne bi smio odbiti za prvi pregled barem po pravilu.
Što se tiče zdravstvenog to sve rješavaš na matičnom, tamo dobiješ papir na kojem ispuniš gdje je prebivalište bebe, na koga je zdravstveno, na koji tekući račun želiš jednokratnu novčanu potporu od HZZO-a te na čiju poreznu karticu želite staviti bebu, sebe ili partnera.
Što se tiče ovog zadnjeg savjet je da stavite 100posto olakšice na partnera barem prvu godinu jer kako mi primamo novčiće od rodiljnog i porodiljnog od države nemamo pravo i na olakšicu, a partner će dobiti veću plaću.
nadovezala bi se samo da su nama rekli kad se bebac rodi imamo valjda svi pravo na tri naknade.. jedna ide od zavoda, druga od opcine i treca od zupanije (iznosi variraju) . Nesto sam iscitavala da se postom salju zahtjevi ali detaljnije cu ispitati kad cemo ici u maticni prijavit bebolinu. Pa eto ako koja nije znala da se i vi raspitate kod sebe jer od viska para glava ne boli 😊
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Hrabrice ove naknade od opcine i zupanije ovise o opcinama i zupanijama. Nama opcina daje, al zupanija ne naprimjer. I mi zahtjev ispunjavamo na opcini kad i podnosimo prijavu. Tako da to treba ispitat svakako u opcinama se. Plus ako imate zivotn osiguranja provjerote i kod njih se dobiva naknada za rodjenje djeteta po nekim policama.
Samojed da ne budem obecanje ludom radovanje, sad se tek sjetila da ti nisam stavila sliku za nase odjelce i sve dodatke za dolaz doma iz rodilista. Za sad mislim da ce ovo biti opcija... Dekicu i kapicu je moja mama isplela, a carapice se sad dvoumim dal staviti te ili jedne zeleno sive.
Ctg uredan. Danas dosla nakon dorucka i kolaca, nikad aktivniji nalaz 😁. Za razliku od petka kad je bio gladan nakon kaj sam 4 sata sjedila u cekaoni 🙈. Kontrola standardno na staru godinu
Grizli outfit je prekjut. 👌 a ovo za poreznu olaksicu.. s obzirom da nama za porodiljni fiksno izracunaju vrijednost sata, onda se ne isplati da je dijete na zeni. Muzu je bolje da mu bide veci onaj osobni odbitak. Kasnije se to moze mijenjat kad zelis, samo ga prebacis s porezne kartice. Nama u firmi su cak super u racunovodstvu pa znam neke ljude koji imaju vise djece i njima su izracunali u postocima kak im se isplati to, ja se bas ne kuzim al bas ima caka. Za 1 dijete mislim da nema nekih kombiniranja..
Ovo za novce preko hzzo Su nam na tecaju rekli, se automatski rjesava, jer cim prijavis u maticnom dijete odma ide automatski prijava za zdravstveno tak da se ne morq ic posebno
A opcina/grad to sve ovisi. U zg se dobiva u 2 rate, nakon 6 pa nakon 12 mj
Hrabrice ove naknade od opcine i zupanije ovise o opcinama i zupanijama. Nama opcina daje, al zupanija ne naprimjer. I mi zahtjev ispunjavamo na opcini kad i podnosimo prijavu. Tako da to treba ispitat svakako u opcinama se. Plus ako imate zivotn osiguranja provjerote i kod njih se dobiva naknada za rodjenje djeteta po nekim policama.
Samojed da ne budem obecanje ludom radovanje, sad se tek sjetila da ti nisam stavila sliku za nase odjelce i sve dodatke za dolaz doma iz rodilista. Za sad mislim da ce ovo biti opcija… Dekicu i kapicu je moja mama isplela, a carapice se sad dvoumim dal staviti te ili jedne zeleno sive.
super info za zivotno! Mm to vec par god uplacuje pa cemo se bas raspitat! 😘
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Bok cure.. evo nas točno na termin.
U pola 5 krenuli trudovi na 3 minute, u 5 pukao vodenjak, došli smo u bolnicu u pola 6, trudovi na minutu i pola i 9 cm otvorena. Oko 9 stigla naša princeza 😊
U pola 5 krenuli trudovi na 3 minute, u 5 pukao vodenjak, došli smo u bolnicu u pola 6, trudovi na minutu i pola i 9 cm otvorena. Oko 9 stigla naša princeza 😊
Cestitam!!!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳
Wooow kako super! Bas zvuci dobro i brzo! 😊
Cestitke Piba🥰🥰🥰🥰
Divan porod.. Skolski.. Za pozeliti!!!
Uzivajte sad jedna u drugoj🥰🥰💞💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji