Grizli nemoj se forsat. Bolje u miru kad si ok to napravi, nego ovak dok ti se manta uz sve ostalo. Jos ne daj Boze da se onesvjestis (sto nije iskljuceno) i padnes na pod...🤔😔
Ivikii SRETNO i nek bude što brže i bezbolnije :) Cure meni je ovo prvi glas za te d3 kapi pa me zanima jel u rodilištu dobijemo prije izlaska kakve info što bi trebalo dodatno kupiti i davati bebici? tipa npr tih d3 kapi s probiotikom koje spominjete..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ivikii sreetno! 🎉🤗
Grcevi...da ne veseli me to kad se sjetim svojih dvoje prva tri mjeseca 🙈😅... Nama nis nije pomoglo, pocelo se smirivati tek kad sam sve kapi izbacila kao dodatke.
D3 kapi smo mi dobili i s jednim i s drugim na prvom prdgledu kod dr... A inace bio giaia kapi vam imaju sa obicne i one sa vitD.
url=https://lilypie.com][/url
Thinkpink hvala na brizi. Mislim da se bebolina opet podbocila na tu zilu ili sto vec sa desne strane. Cim odlezim na lijevoj strani i trbuh se vrati u "normalan" izgled vratim se i ja u zivot. Danas sam bas primjetila da mi je u to vrijeme kad mi se to dogodilo trbuh bio sav u desno kao izbocen.
Evo izvadila u krevetic sve sto mislim da ce mi trebat. Za sad ne izgleda strasno ta hrpica. Mislim da torba cabin size ce biti dovoljna. Na kraju cu jos ubaciti cetkicu za zube, punjac, labelo i dokumentaciju. Ostaje mi samo jos onda jedan dan spakirat torbicu za bebolinu izlazak.
Ovih dana sam postala svjesna da stize beba jer su nam svi nablizi dali bozicne poklone za bebu, sta je meni bilo jako neobicno, al valjda ih to veselilo sve.
I jedna preporuka zene ima jedna knjiga za tate, mm ju dobio na poklon, bas ju prelistala i vidim puno zanimljivog unutra pise. Tako da mislim da cu ju i ja procitat, a mm je reko da krece nakon 1.1 kad bude imao manje posla, jer ovih dana je u guzvi na poslu.
Mala al su vas slali na kontrolno vadjenje bilirubina? Mi jos nismo otisli do pedijatra tako da ne znam bi li to prije trebali izvadit. Mi jos nismo bili u setnji iako sam planirala i jucer i prekjucer :( Za ove sto pitaju za d3 kapi, nama je pisalo na otpusnom pismu, a i patronazna kaze. Od desetog dana do 12 tjedana bi trebalo piti d3+vitamnin k ako se doji, a ako ne samo d3.
url=https://lilypie.com]
Ivikii sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mene bas cudno boli donji dio leđa danas i čak me i grudi propadaju onako 😣
Jedva čekam da dođem doma i izvalim se
Malaal su vas slali na kontrolno vadjenje bilirubina? Mi jos nismo otisli do pedijatra tako da ne znam bi li to prije trebali izvadit. Mi jos nismo bili u setnji iako sam planirala i jucer i prekjucer :( Za ove sto pitaju za d3 kapi, nama je pisalo na otpusnom pismu, a i patronazna kaze. Od desetog dana do 12 tjedana bi trebalo piti d3+vitamnin k ako se doji, a ako ne samo d3.
Mi smo pusteni iz rodilista nakon 48h i onda je beba kuci dobila zuticu treci dan. To su mu provjeravali nekim aparaticem iza vrata. Kada je zutica bila 290, dr je rekla da je na granici da ga se vrati u bolnicu na suncanje, ali da dodjemo sutradan. Sutra je pala na 270, nakon boravka na svijetlosti i davanju dohrane...
Tako da nismo vadili bilirubin putem nalaza..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala jel taj aparat imaju pedijatri ili? Mislim kako si skuzila 3 dan da ima zuticu i da je za intervenciju pedijatra. Mislim normalno bi bilo da tako nesto imaju patronazne koje hodaju po terenu.
Mikio ne brini nece im bit nista ako ne dajes D3 trenutno, ali svakako ces morat pocet. Tako da mozda da probas s nekom drugom markom. Jedino ti je ovo za K3 upitnik.
Mala jel taj aparat imaju pedijatri ili? Mislim kako si skuzila 3 dan da ima zuticu i da je za intervenciju pedijatra. Mislim normalno bi bilo da tako nesto imaju patronazne koje hodaju po terenu.
Mi smo bili naruceni kod pedijatra prvi dan nakon dolaska kuci radi cjepiva i onda je pedijatrica usput mjerila zuticu, vagala i sl.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji