ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    28. Prosinac 2019. 14:08

Red fox jel koristis i dohranu? Meni su je uveli radi zutice jer dohrana potice kakicu, a kakicom izlazi zutica...tako da ja kombiniram, dok mu dam dohranu i cicke se napune

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Red Fox
    28. Prosinac 2019. 14:11

Mala dam mu jedan ili dva obroka jer nekad nemam spremno izdojeno kad je gladan. Al nije mi nitko nis rekao da trebam uvesti 🤷🏼‍♀️  muz je kupio novalac kad mu na Bozic ujutro jednostavno nisam mogla dati da sise od bolova 🤦🏼‍♀️ jedino sam skuzila da mu moram na bocicu davati po malo i raditi pauze jer inace jede ko svinjce malo i onda se ispovraca. Sad kad sam skuzila princip vise uopce ne bljucka

mala.le.90.
    28. Prosinac 2019. 14:19

Red Fox

Maladam mu jedan ili dva obroka jer nekad nemam spremno izdojeno kad je gladan. Al nije mi nitko nis rekao da trebam uvesti 🤷🏼‍♀️ muz je kupio novalac kad mu na Bozic ujutro jednostavno nisam mogla dati da sise od bolova 🤦🏼‍♀️ jedino sam skuzila da mu moram na bocicu davati po malo i raditi pauze jer inace jede ko svinjce malo i onda se ispovraca. Sad kad sam skuzila princip vise uopce ne bljucka

Da, da, tako ti je i kod nas...i mi smo Novalac uzeli...moj cesto zna i 100 ml za obrok pojesti, bas je neka gladna beba...drzim ga na malo visem polozaju dok je na boci jer ga stucanje poslije uhvati ako ne podrigne...
    Ako ti cesto kaki, prije ce ti zutica pasti...jos ako je zlatno zute boje, tako je nema pedijatrica rekla...i spala mu je zutica s 290 na 130 za par dana..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    28. Prosinac 2019. 14:26

ivkii pa kak tak brzo, još ujutro je bilo bez pomaka , držim fige javljaj seeee i sretno  

Fever
    28. Prosinac 2019. 14:50

Imate i novalac AC, on je za bebe koje imaju grceve :-)

It’s a baby boy💙

Fever
    28. Prosinac 2019. 14:52

I da, d3 kapi mogu uzrokovati grceve, preko ljeta su mame odbijale davati d3 kapi znog grceva, no sada nema ni sunca pa nije preporucljivo, probajte kupiti d3 kapi s probiotikom

It’s a baby boy💙

• thinkpink1
    28. Prosinac 2019. 14:54

Ivikii jeeee!!! Da bude sto brze i bezbolnije!🍀🍀
    Lavice bas to!🙃☺️

Grizli
    28. Prosinac 2019. 14:55

Ivikii jeeej... Drzim 🤞 da sve super prodje! Sretno!
    Mangomum drago mi je da si se javila nakon toliko vremena. Za pozitivan bris ne znam sto bi ti rekla al mislim da ce sve biti ok jer odmah bebama daju antibiotik i bude poslije sve ok. Frendica imala to na oba poroda isto nikad prije nije imala, al to navodno inace imamo puno puta tokom zivota samo sto to samo dodje i ode, nismo ni svjesne a ne testiramo se. 
    Ja isla kao povaditi na stol stvari sto mi trebaju za rodiliste pa da znam koliko veliku torbu da uzmem. I nakon 3 stvari s popisa uhvati me vrtoglavica, slabost, zamracenje totalno pred ocima i opet oni bljeskovi. Izjava od mm beba ocito ne zeli da se spakirate za rodiliste jos. Sad ide pokusaj 2, i da vidim dal sto fali pa da kupim ako fali. 

Damnarexx 🌺
    28. Prosinac 2019. 15:06

Ivikii sreetno!! Čekamo bebicuuuu 😍😍

Damnarexx 🌺
    28. Prosinac 2019. 15:07

Grizli

Ivikii jeeej… Drzim 🤞 da sve super prodje! Sretno!
    Mangomum drago mi je da si se javila nakon toliko vremena. Za pozitivan bris ne znam sto bi ti rekla al mislim da ce sve biti ok jer odmah bebama daju antibiotik i bude poslije sve ok. Frendica imala to na oba poroda isto nikad prije nije imala, al to navodno inace imamo puno puta tokom zivota samo sto to samo dodje i ode, nismo ni svjesne a ne testiramo se.
    Ja isla kao povaditi na stol stvari sto mi trebaju za rodiliste pa da znam koliko veliku torbu da uzmem. I nakon 3 stvari s popisa uhvati me vrtoglavica, slabost, zamracenje totalno pred ocima i opet oni bljeskovi. Izjava od mm beba ocito ne zeli da se spakirate za rodiliste jos. Sad ide pokusaj 2, i da vidim dal sto fali pa da kupim ako fali.

I ja bi lagano trebala torbu spremati. Al nekako stalno odgađam, kao ma nee treeba jos🤷🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.