ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    28. Prosinac 2019. 12:24

Mozda niste doživljavale dok smo pricale al vise puta se spominjalo,taj porod dodje i ode kakav god da je al s dojenjem se bakces. Ima sretnica kojima sve prirodno i postepeno ide i jos izostanu grcevi a ima ostalih kojima se uz sve to nakaci mastitis,grcevi i ostalo. Mozrs se pripremiti literaturom i to je cesto i thinkpink a i cure viserotke pisale al dok ne probas sam ne znas jednostavno. Sto se tice nespavanja, i to sam spomenula,cim prije prihvatis da neces spavat mjesecima to je lakše jer ne ocekujes da se magicno poboljsa stvar. U pocetku ti je najveci sok jer si od poroda izmucen,ponekad od dojenja a jos te i osamare hormoni. S vremenom postaje lakse. Znam da bi me neke novopecene mame sad ubile al sigurno jedva cekate da prodje par mjeseci da budu veće i to se ustabili a poslije ti je zao sto nisi uspio uzivati u tome dok su najmanji. Taj period kao da ti okolnosti izrezu. 

Simbalija
    28. Prosinac 2019. 12:28

Curke, ima i pozitivnih priča, moja je napravila ragade odmah prvi dan i spasile me multimam komprese, prošlo u 2 dana, i sad cickamo bez problema.
    S druge strane stalno se budi i jede tako da je san jako isprekidan, ali preživljavamo.
    A koliko vaših beba je dobilo grčeve nakon uvođenja k1d3 kapi?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Stelle123
    28. Prosinac 2019. 13:12

Za smirivanje bebe probajte ovo: https://youtu.be/j2C8MkY7Co8
    Ja isto mislim da mi imamo ove areokolike jer je napeto samo iza podoja. 
    Lavice ja bi rado zamijenila ovo za jedno od dvi godine. To da prebrzo odrastu me uopce ne tangira😁

url=https://lilypie.com]

• Mangomum
    28. Prosinac 2019. 13:22

samojed

Jutro cure, ja sam juce išla po nalaze brisa izolovana mi je clamidia 30% dao mi je gin canesten vaginalete kaže da nije ništa strašno

Evo i mene nakon sto godina. Meni je bris na streptokok pozitivan pa cu morat valjda na porodu primit antibiotik i beba isto nije mi nikada bio taj nalaz pozitivan pa sam u šoku totalnom

ivikii
    28. Prosinac 2019. 13:42

U radaoni. Drzite fige 🙈🙈

DeeDee
    28. Prosinac 2019. 13:45

ivikii

Sretnoooo 🤞🤞🤞

[/url

Lavica27
    28. Prosinac 2019. 13:45

Aaaaa Ivkiiiii🤞🤞🤞🤞💪💪💪 Samo hrabro❤
    Hahahah Stelle sto zena dvjesto sisa🙈🙈

MaRe
    28. Prosinac 2019. 13:49

ivikii

Sretno i brzo 🤞🤞🤞😊

• Mangomum
    28. Prosinac 2019. 13:56

ivikii

Sretno 👶👶👶

Red Fox
    28. Prosinac 2019. 14:05

Ivikii  sretno 🤞
    Mrgud i ti se jos drzis vidim? 😂
    Da vam se i ja javim sa patnjama mlade novopecene majke 😂 netko je pitao za izdajanje, ja izdojim iz svake tocni 30 ml,znaci imam 60 ml po hranjenju, a izdajam sa svakih 3-4 sata. 
    Mi smo nekak uhvatili ritam, mikio isto imamo dudu jer se on najede pa trazi cicati, a ja mu jos ne dam sisu 🤦🏼‍♀️ bradavice su mi bolje, al nisu jos skroz zarasle.
    Meni jedino ide vec na zivce ta zutica jer ga moram buditi. Tak da ga npr.probudim u 5 ujutro i onda se razbudi pa ne spava do 7, a u i bi morao opet jesti 🤦🏼‍♀️ tak da uopce ne znam kak da to uskladim. Jedva cekam da ga ne trebam buditi i strepiti tak kolko je proslo od hranjenja.
    I samo da vam dam recenziju, kupila sam vir uloske jer nije bilo chicco. Katastrofa su mi, ona mrezica mislim da je uzas za nekog ko je sivan.
    Kaj se tice kolika, ja nisam primjetila da ih moj ima. Zna se malo grciti nakon kaj pojede al to jako kratko traje.
    Mozete isprobati jedan nacin nosenja, za to mi je rekla frendica da joj je jedino pomoglo kad joj je beba imala grceve. Proguglajte "tiger on the branch" polozaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.