ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    27. Prosinac 2019. 13:37

Cure moze li pomoc kod ocitanja nalaza briseva ako tko zna, ginekologica mi vise ne radi, a muzu nisu nista rekli kod podizanja nalaza, malo sam scimana, pa cisto da znam na cemu sam, tko ce docekati ponedjeljak.

DeeSB
    27. Prosinac 2019. 13:50

Hej cure...drago mi je da ste dobro, i su bile lazne uzbune. Evo i ja sam nakon jucerasnjeg povracanja i temp danas ok. 
    Otisla sam sinoc ipak u bolnicu jer mi doma nikako nije padala temp, i naravno dok sam tamo dosla preznojila se i nisam imala temp. Dr je bio ok al sestra je valjda 100 puta rekla da nisam trebala ni dolaziti. Cudo da mi od nje tlak nije skocio. 
    Ugl napravili ctg, pregled, lab nalaze - leukociti i crp su poviseni ali cu sutra ponoviti nalaze jer je sigurno prolazna viroza u pitanju pa da mi ne daje antibiotike unaprijed. 
    E da...bar su mi od tog povracanja i preznojavanja jucer splasnule ruke i noge, sad su opet normalne velicine a ne kao buhlice 🤣

L 💛

Lorena94
    27. Prosinac 2019. 14:16

Macutica

Cure moze li pomoc kod ocitanja nalaza briseva ako tko zna, ginekologica mi vise ne radi, a muzu nisu nista rekli kod podizanja nalaza, malo sam scimana, pa cisto da znam na cemu sam, tko ce docekati ponedjeljak.

Mislim da ti je nađena Ureaplasma urealyticum, ja sam isto imala u 5 mj trudnoće na brisu, prije 2 tjedna radila kontrolni bris nije nađena! Ovo su ti drufo antibiotici na koje reagira, ovo drugo nemaš Mycoplasma hominis

Aristea
    27. Prosinac 2019. 14:18

PetraB drago mi je da se situacija smirila. Ja bi na tvom mjestu usporila. Drzim fige da se vise ne ponavlja bar dok nije vrijeme za to! 
    Piba oho, sretno! 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    27. Prosinac 2019. 14:21

DeeSB najjace mi je kad sestre misle da nemamo pametnijeg posla pa smo iz zabave dosli na pregled (i jos cekamo 100godina)... Drago mi je da si bolje.
    Tockice37 bas si me zabrinula kad si rekla da je pljusnulo iz tebe,skroz cudno... 
    Macutica hm,pronadjeni su ti u brisu Ureaplazma i Mikoplazma ako dobro citam,10na4. Do 10na3 se ne lijeci antb, 10na4 se lijeci. U ponedjeljak ce ti dr prepisati vjerojatno jedan od ovih koji odgovaraju antibiotik. 
    Da ta nacekivanja u TA su ubojstvo. Svaki put si kazem ponijet cu si knjigu il nešto i zaboravim🙄

Macutica
    27. Prosinac 2019. 14:26

Lorena94

Macutica

Mislim da ti je nađenaUreaplasma urealyticum, ja sam isto imala u 5 mj trudnoće na brisu, prije 2 tjedna radila kontrolni bris nije nađena! Ovo su ti drufo antibiotici na koje reagira, ovo drugo nemaš Mycoplasma hominis

Hvala ti Lorena, super da si izlijecila, nadam se da nije nista strasno, nisam imala nikakvih simptoma.. 

Macutica
    27. Prosinac 2019. 14:27

Lavica27

DeeSB najjace mi je kad sestre misle da nemamo pametnijeg posla pa smo iz zabave dosli na pregled (i jos cekamo 100godina)… Drago mi je da si bolje.
    Tockice37bas si me zabrinula kad si rekla da je pljusnulo iz tebe,skroz cudno…
    Macutica hm,pronadjeni su ti u brisu Ureaplazma i Mikoplazma ako dobro citam,10na4. Do 10na3 se ne lijeci antb, 10na4 se lijeci. U ponedjeljak ce ti dr prepisati vjerojatno jedan od ovih koji odgovaraju antibiotik.
    Da ta nacekivanja u TA su ubojstvo. Svaki put si kazem ponijet cu si knjigu il nešto i zaboravim🙄

Hvala Lavice na pomoci 🤗

Lorena94
    27. Prosinac 2019. 14:33

Macutica, Ma nisam ni ja imala nikakvih simptoma, ona kao uzrokuje prijevremeni porod, ili u nekim slučajevima abortus..

Ja danas odradila pregled, ni malo otvorena 🤐😥 dragi viče eto ništ od tog što su privatnik i tvoja doktorica vikali da će biti i prije... Malo je nestrpljiv! Nadam se da su svima drugima uredni pregledi! 

• Tonkica1
    27. Prosinac 2019. 14:41

Kad su vam iduce kontrole? Nesto mi mala lista 🤣😂
    Hvala Bogu da je sve u redu!
    Macutica zao mi je sto ti je pronadena ureaplasma 🤞 da sto prije prode

Omerta
    27. Prosinac 2019. 14:55

Tonkica1

PREGLEDI

09.01. - C1M4
    13.01. - Macutica
    14.01. - DeeDee
    17.01. - LoBi

Zapisi i mene slobodno za 09.01. ako necu prije. To bi mi trebao bit zadnji kod gin sa 35+2. Ne znam jel to ok tjedan za uzet bris na streptokok?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.