ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    27. Prosinac 2019. 15:03

Tonkica1

Kad su vam iduce kontrole? Nesto mi mala lista 🤣😂
    Hvala Bogu da je sve u redu!
    Macuticazao mi je sto ti je pronadena ureaplasma 🤞 da sto prije prode

Hvala ti, ma bude sigurno ok, koliko sam skuzila dosta trudnica ju je imalo, pa na kraju bude sve ok.. 

• Stelle123
    27. Prosinac 2019. 15:07

I mene dojenje ide, barem prema klazi sad smo na 4450, a iz rodilista izasli s 3250. On cak i ne sisa puno 10 minuti maks i to jedno svako 3.5-4 sata. Jedva skupim 7 obroka dnevno. Jedino sto se zna mazit kad ga boli busica pa ocito tad izvlaci ono masno mlijeko. Nije mi jasno jel ga muce grcici ili opcenito probava, dala sam mu danas Espumisan, al ne pari mi se da mu je ista pomoglo, jos mi se pari da je vise cijukao jer je plinove morao iz sebe izbacit. Iza nas je losa noc jer mu je nos zacepljen, uopce mi nije jasno kako dise.

url=https://lilypie.com]

Lunica
    27. Prosinac 2019. 15:47

Macutica

Lunica

Jutro cure. Jel istina da moramo prestati piti mg pred porod?

Jutro, meni je dr rekao od 37. tjedna prestati..

Hvala..boolje prestati jer trudovi su pozeljni u terminu😊

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

ivikii
    27. Prosinac 2019. 16:00

Omerta je, to ti je ok za bris. 

PetraB
    27. Prosinac 2019. 16:16

Evo mene iz kaoticne petrove. Dakle... 45 min sam cekala da bi samo papire na salter predala, neka druga zenska je na salteru koja je spora i ne zna bas kaj treba ocito. U jednom trenutku se i rasplakala i otisla 🤦🏻‍♀️.
    Uglavnom, uloziva za vrsak ili kako vec. UZV me narucila  u cetvrtak 02.01. pa ce napraviti cervikometriju s obzirom na ovo jucer i vidjeti onda treba li hospitalizacija ili ne. Kaze da nis ne cekam ako opet krenu kontrakcije nego odmah da normabel uzmem. Ako prestanu lazne su, ak ne prestanu pravac hitna. Sljedeci pregled u trudnickoj 17.01.
    Jel se Mrgud javila? Nisam sad primijetila osim ak sam preskocila negdje post. 

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    27. Prosinac 2019. 16:22

PetraB

Evo mene iz kaoticne petrove. Dakle… 45 min sam cekala da bi samo papire na salter predala, neka druga zenska je na salteru koja je spora i ne zna bas kaj treba ocito. U jednom trenutku se i rasplakala i otisla 🤦🏻‍♀️.
    Uglavnom, uloziva za vrsak ili kako vec. UZV me narucila u cetvrtak 02.01. pa ce napraviti cervikometriju s obzirom na ovo jucer i vidjeti onda treba li hospitalizacija ili ne. Kaze da nis ne cekam ako opet krenu kontrakcije nego odmah da normabel uzmem. Ako prestanu lazne su, ak ne prestanu pravac hitna. Sljedeci pregled u trudnickoj 17.01.
    Jel se Mrgud javila? Nisam sad primijetila osim ak sam preskocila negdje post.

Nije od jutros, bas dođem vidjet svako toliko..
    Ajd super da je ipak sve ok, nadam se da neće biti potrebe za zadržavanjem u bolnici

[/url

mrgud_zg
    27. Prosinac 2019. 16:32

Evo me. ovo danas nije bilo normalno u petrovoj. Ja ukupno provela tamo skoro 5 sati. Petra Bas mi zao da se nismo vidle al takav kaos dugo nisam vidla, bilo mi bed svakoj zeni prilazit  fakat  je bilo previse zena i nervoze 😂 🙈 drago mi je da je kod tebe sve ok
    Ja sam i dalje zatvorena. Ctg ok. Bebac ima samo 3100. Pitam ja dal je to premalo al ona kaze da nije. Komentirala je da su danas imali preko 100 zena u ta s obzirom da nisu 2 dana radili. Znaci kaos. Mene u nekom trenu poslala na odjel pa nisam bila cijelo vrijeme u ta. Ja u nedjelju idem opet na ctg a u utorak na pregled pa cemo vidjet dalje. 
    Drago mi je procitat da su svi pregledi prosli ok. Ja idem nes pojest i u krevet, pokocila sam se danas

PetraB
    27. Prosinac 2019. 16:52

Mrgud super da je sve ok. Bas je bilo koma danas iako je mene Radosevicka uzela prek reda jer je valjda ona bila od ujutro pa je poslije trebala doc specijalizantica. A ona je onda prelazila po fasciklima i vadila one koje ona bas mora gledat. Bas mi je zao da si toliko dugo bila danas tamo, bas je bilo grozno. Drzimo fige u nedjelju i utorak onda. 🤗

url=https://lilypie.com][/url

mala.le.90.
    27. Prosinac 2019. 17:18

Ima li netko da je ukljucio Biogaia kapi svojoj bebi? Zanima me iskustvo...
    Mi smo sad dali nasem bebacu jer se zadnja 2 dana bas muci s vjetrovima, crijevima i tako to...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Dalindas
    27. Prosinac 2019. 17:23

Cure ,drago mi je da je svima stanje dobro 💪
    Mare ,jesam bila sam . Stvarno ludnica danas ,previše ljudi definitivno ,i još mi nikako nisu jasni ljudi koji se ne ustanu i puste da sjedne žena sa trbuhom do zuba . Pri tome naravno ne mislim na druge trudnice . 
    I moj pregled je dobro prošao . Prvo mi je tlak bio malo visok ali na drugom mjerenju je bio dobar . 
    Naručila me opet za tjedan dana i nije gledala jesam otvorena . 
    Bebaca su procijenili na 3900 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.