ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reserved123
    27. Prosinac 2019. 20:48

mala.le.90.

Ima li netko da je ukljucio Biogaia kapi svojoj bebi? Zanima me iskustvo…
    Mi smo sad dali nasem bebacu jer se zadnja 2 dana bas muci s vjetrovima, crijevima i tako to…

Mi ih koristimo vec jednu turu potrosili. Ali nezmam dal su mu dobre jer mislim da on nema grcice. Pocela sam mu ih davati vise preventivno.
    Kako izgledaju grcevi zapravo. On ponekad iz cista mira se probudi iz sna i pocme plakat sad neznam dal je to

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

MaRe
    27. Prosinac 2019. 21:10

Lavica27

Btw Piba, kakvo je stanje? Moj sluzni je bio u 1.T velicine dlana recimo…
    Lorena prepoznat ces, trudovi koji otvaraju su poprilicno bolni,mislim da ce to to potvrditi svaka rodilja

Nisam rodila jos al svaka koja je je rekla da se to prepozna 😁 Od bratica žena je imala jake BH i isto se bojala da nece prave prepoznati al kaze kad ju je zasarafilo znala je sta je 😂
    Bome dns dok sam gledala kako ih salju u radaonu samo sam si ponavljala ne bih ja jos 😁😁
    Lorena meni sveki stalno pilji u trbuh i ponavlja da ce mali sigurno biti oko 4 kg..reko ne hvala neka njega manjeg

mrgud_zg
    27. Prosinac 2019. 21:14

Fakt ne znam kaj rec za tu velicinu bebe. Nije mi radila uzv od 36 do 40 tj. S 36 je imao 2500 a danas 3100. Ja se ful zabrinula i pitala jel to malo. A ona govori da nije. Da je sve ok. Kao malo manja beba. Kolicina plodove vode uredna. I ctg reaktivan, zadnjih mj dana je svaki ctg ok. Ja sam citala da bebe dobivaju vise na kraju, al znamo i da te mjere nisu uvijek tocne. Necu si radit sad nikakav dodatni stres ni paniku jer doktorica nije apsolutno bila zabrinuta i kao sve je ok

Bublica123
    27. Prosinac 2019. 21:17

Ej curke, molim informaciju, jel se naručujemo osobno za TA ili moze telefonom (Petrova) 
    Unaprijed hvala 

Taani
    27. Prosinac 2019. 21:19

Evo da se i ja javim 
    Bila danas na zadnjem pregledu kod svog ginekologa, on kaže da je sve u redu. Tlak 125/75, bris na streptokok negativan. Pregledao me dolje i po prvi puta je bilo bolno - singalizirala sam mu da boli (jer nikada do sada nije) i on kaže da mora sada malo... Naravno da mi ništa nije rekao detaljnije, osim da je sve super i da se njemu, pošto je uredna trudnoća, čini da će i porod takav biti (što naravno ne mora biti ). Ali eto, ja si to uzimam za utjehu . Stavljam sliku njegovih bilješki, ako netko uspije dešifrirati - SUPER. 
    https://i.postimg.cc/LXGtfKwX/81898567-907143469682230-7085625818449182720-n.jpg

Idem prvi puta na ctg 2.1., ne znam jel' to sa sobom nosi i pregled nekakav, vidjet ću tada.
    Inače se osjećam dobro, stvarno se ne mogu buniti, nemam nekakvih tegoba, osim tu i tamo pritisak na mjehur i neko presjecanje u preponama i donjem dijelu leđa (ali rijetko kada). Teško zaspem jer se nikako ne mogu opustiti i namjestiti, ali kad zaspem, spavaaaamo kao pravi 

Taani
    27. Prosinac 2019. 21:25

Taani

Evo da se i ja javim
    Bila danas na zadnjem pregledu kod svog ginekologa, on kaže da je sve u redu. Tlak 125/75, bris na streptokok negativan. Pregledao me dolje i po prvi puta je bilo bolno - singalizirala sam mu da boli (jer nikada do sada nije) i on kaže da mora sada malo… Naravno da mi ništa nije rekao detaljnije, osim da je sve super i da se njemu, pošto je uredna trudnoća, čini da će i porod takav biti (što naravno ne mora biti). Ali eto, ja si to uzimam za utjehu. Stavljam sliku njegovih bilješki, ako netko uspije dešifrirati - SUPER.
    https://i.postimg.cc/LXGtfKwX/81898567-907143469682230-7085625818449182720-n.jpg

Idem prvi puta na ctg 2.1., ne znam jel' to sa sobom nosi i pregled nekakav, vidjet ću tada.
    Inače se osjećam dobro, stvarno se ne mogu buniti, nemam nekakvih tegoba, osim tu i tamo pritisak na mjehur i neko presjecanje u preponama i donjem dijelu leđa (ali rijetko kada). Teško zaspem jer se nikako ne mogu opustiti i namjestiti, ali kad zaspem, spavaaaamo kao pravi

Naravno da link na sliku nije dobar, možda sada bude... Ali i ako ne bude, nemaaa vezeeee 

kl1v
    27. Prosinac 2019. 21:26

Lavica27

Odlicno za dobre preglede. Cure oko termina divim vam se,ja sam u banani vec sad. Troma, sve me boli i samo grintam…
    Kliv tebi sakroponiran cerviks ne znaci puno buduci ides na CR (meni je pred termin bio tako i u prosloj i u ovoj T…).

Steta za mene onda. Bitno je da sve bude ok.  Ja imam trudove, ne pravilne ali tu su 

mrgud_zg
    27. Prosinac 2019. 21:34

Bublica123

Ej curke, molim informaciju, jel se naručujemo osobno za TA ili moze telefonom (Petrova)
    Unaprijed hvala

možeš mailom ili osobno, ne može se telefonom
    (https://www.kbc-zagreb.hr/o-nama/klinike-i-zavodi/klinika-za-zenske-bolesti-i-porode/#narucivanje-pacijenata-ginekologija)

Bublica123
    27. Prosinac 2019. 21:44

mrgud_zg

Bublica123

Unaprijed hvala

možeš mailom ili osobno, ne može se telefonom
    (https://www.kbc-zagreb.hr/o-nama/klinike-i-zavodi/klinika-za-zenske-bolesti-i-porode/#narucivanje-pacijenata-ginekologija)

E super, puno hvala, sretno i neka krene što prije💪💞🙏

DeeDee
    27. Prosinac 2019. 21:59

Taani i Lorena kad su vam termini da vas ubacim na listu, vidim da vas nema..i čekate curice ili dečkiće? 😊😊

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.