ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    27. Prosinac 2019. 08:32

Ajde Petra super, nadam se da će se smiriti skroz..
    Sretno ako koja danas ima pregled.. kome je zakazan carski ovih dana, sva sam se pogubila, ivikki?
    Jaivanpa ful mi je drago da si se javila, sad sam tek skužila tvoj komentar u prelistavanju 🖤
    Di mi je mrgud_zg? Mrguuuud, nisam stavila listu skoro 30 strana, smiješ doć 😂😂
    Je zna netko što ima sa samonezelje, brine me njen misteriozni nestanak pred termin 🤔

[/url

ivikii
    27. Prosinac 2019. 08:32

Petra i ja se stvarno nadam da je to samo stres od svih ovih dana🤞cuvaj se.
    Ja cekam u TA i danas mi rade plodnu. To mi je iz prve ostalo u sjecanju kao bolan pregled, nadam se da sam u krivu😅

DeeDee
    27. Prosinac 2019. 08:34

Btw Geizli, ja ne mogu sjediti jer imam osjećaj da mi guzicom nadiže rebra.. ostalo sve super ali sjedit dulje od 10 minuta u komadu, nikako. Pod sve super mislim da sam se navikla na osjećaj da će mi izaći na lijevi  bok, samo je pitanje dana 🙈

[/url

DeeDee
    27. Prosinac 2019. 08:35

ivikii

Petra i ja se stvarno nadam da je to samo stres od svih ovih dana🤞cuvaj se.
    Ja cekam u TA i danas mi rade plodnu. To mi je iz prve ostalo u sjecanju kao bolan pregled, nadam se da sam u krivu😅

Sretno i da ni ne osjetiš pregled 🤞🤞

[/url

• Kengurica
    27. Prosinac 2019. 08:49

https://m2.ikea.com/hr/hr/p/solgul-stol-za-previjanje-bijela-70362446/
    299 na sezonskoj rasprodaji. 

mrgud_zg
    27. Prosinac 2019. 09:05

Jutro curke! Deedee kraljice jedna 😂😂😂
    Ova 2 dana nisam ni 5 min bila doma, svi su me sprdali da iskoristavam zadnje dane slobode 😁 pa sam sam citala zaostatke. Al umorilo meeee. Glavni dokaz da sam nocas samo 2 puta isla piskit 🙈 (normalno mi je po 5 puta)
    Znaci da mi je netko reko da cu docekat termin 🙈😊😬. Tj kao termin su mi po izv stavili 29, al po zm je danas!! Luuuuudo 😁 pocela sam pit caj lista maline, al nisam jos muza zaskocila 😂 bumo vidli stanje danas na pregledu 🙈
    Petra drago mi je da ti se smirilo, probaj ipak odmarat malo vise ako mozes!
    Fakat na kraju ni jedna Bozicna beba 😁 sve smo uspjele probavit hranu 😂
    Kolko sam zapamtila nema puno drugih tegoba, sretno svima na pregledima 🤞. 

DeeDee
    27. Prosinac 2019. 09:40

Ja sam lijepo rekla da će bit pauza do 27. ali me nitko ne uzima za ozbiljno, vidjet ćete popodne kad krene.. 😛😛
    Btw noćas sam sanjala 3 puta da sam rodila ali da sam zaboravila bebu u bolnici 🙈🙈🙈
    Znači probudim se, nastavim spavat, i opet sanjam isto. Kao šećem s frendicama i nešto mi je čudno i onda se sjetim da nisam bebu uzela, majka godine, obećavam unaprijed 💪

[/url

Lavica27
    27. Prosinac 2019. 09:44

Idees terminusa danas 💪💪  drzite se cure😘
    PetraB bit cu ti iskrena,nisam ni mislila da te stisnulo kak se spada jer nebi tipkala na forum nego hvatala kvaku s vanjske strane🙈 Javi sto je bilo na pregledu i kako si danas. 
    Cure sretno na pregledu🤞

mala.le.90.
    27. Prosinac 2019. 09:45

Pozz cure, nadam se da ste sve dobro. Ja sam pocela izdajat mlijeko u bocu i davat mu tako jer mi je bio poceo gubit na tezini. To sam uradila po naputku pedijatrice, a mogu vam rec da sam s bocom puno sigurnija, a i beba vuce ko luda. Za dan nam je dobio 100 grama.
    Dok je bio na sisi bio je stalno gladan, imao zelene stolice, mucili se i ja i on...
    Ima li necija beba osip ili crvenilo? Jel prolazi samo od sebe pa se vrati, ode i opet tako?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    27. Prosinac 2019. 09:46

Hahahahaha. Ja sam se oba puta nocas probudila i sanjala da imam trudove 🙈 onda sam pipala trbuh i bio je tvrd al mislim da prije od kolicine hrane koju sam pojela jer sam jela ko da mi je zadnje 😂. Jutros normalo osjetim bebana pa je sve ok 😊😁. Bas me zanima kaj ce vaga rec na pregledu 😂 jos samo 5 dana do nove godine 🤞🤞💪💪😂🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.