Ima li netko da je ukljucio Biogaia kapi svojoj bebi? Zanima me iskustvo…
Mi smo sad dali nasem bebacu jer se zadnja 2 dana bas muci s vjetrovima, crijevima i tako to…
Mi smo. Ne primjecujem neke pozitivne pomake.

url=https://lilypie.com]
Petra super da te uzela prek reda. Po meni bi tak i trebalo bit neke tak rizicnije trudnoce da i idu prve. Ma ja sam trebala doc kasnije jer mi je ona i rekla da ce me poslat na odjel, al mi je sestra prosli put napisala 11;30, a vidla sam kak su se prosli ljutili na neku zenu jer je kasnila sat vremena 🙈 pa mi je jednostavno bilo neugodno. Tak da sam si djelomicno sama kriva. Al nema veze. I na odjelu je bila guzva jer si ocito ona naruci na sve strane 😁. Bitno da je sve ok. Meni i pase jos ova 4 dana i onda nek me i naruci na indukciju prije meg ode na skijanje, necu se bunit 😂

Mala.le.90, uzmi espumisan baby za grceve, one su simetikon i razbijaju mjehurice. Biogaia je samo razvikana, ona dode samo kao probiotik, nije lose ali nije ciljano za grceve

It’s a baby boy💙
Petrasuper da te uzela prek reda. Po meni bi tak i trebalo bit neke tak rizicnije trudnoce da i idu prve. Ma ja sam trebala doc kasnije jer mi je ona i rekla da ce me poslat na odjel, al mi je sestra prosli put napisala 11;30, a vidla sam kak su se prosli ljutili na neku zenu jer je kasnila sat vremena 🙈 pa mi je jednostavno bilo neugodno. Tak da sam si djelomicno sama kriva. Al nema veze. I na odjelu je bila guzva jer si ocito ona naruci na sve strane 😁. Bitno da je sve ok. Meni i pase jos ova 4 dana i onda nek me i naruci na indukciju prije meg ode na skijanje, necu se bunit 😂
🤣 Drzim ti fige da rijesis onda to prije nego ode 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

url=https://lilypie.com][/url
Pozdrav svima. Nas pregled danas
Cerviks sakroponiran,3/4cl, mekan, uloziva, glavica gibiva, zdjeliste prazno, uterus mekan!
Ctg undulatoran, aktivan tip krivulje, tf 140-180/min. Posteljiva dolje nisko..Ja to.ne razumijem...
U ned hospitalizacija u pon cr.
Mene dolje sve bolli, vaiđiđi nekako naotecena..
Curke vidim sve vise manje dobro...
Mrgud ajme pa ja cu roditi onda king konga. Moja beba neki dan imala 2900 a danas tek 36tt.a tvoja 3100 u 40tt. 😳😳😳
Kliv koliko znam sakroponiran cervix znaci da je pomaknut nije centriran, otvoren 3/4 clanka... Ctg ne ocitava trudove, reaktivan je (otkucaji srca i pokreta bebe su povezani) i otkucaji su ebbi od 140-180. Ako sam sta fulala nek me neka ispravi, al mislim da sam dobro zapamtila ove nazive.
Mi danas ludi dan, 200 na sat. Krepana sam. A koza na trbuhu me svrbi za izluditi. Mazala se vec 4 puta, malo popusti pa opez pocne. Nije ispucana al imam kao neke sitne tockice/pristice po trbuhu.

Odlicno za dobre preglede. Cure oko termina divim vam se,ja sam u banani vec sad. Troma, sve me boli i samo grintam...
Kliv tebi sakroponiran cerviks ne znaci puno buduci ides na CR (meni je pred termin bio tako i u prosloj i u ovoj T...).

Mrgud kilaža njim nije uvijek točna, sestrična prije 2 god rodila curicu 4000 g a po zadnjem UZVu 2900 g kao bila 😂
Mene iz dana u dan sve više pere panika i strah, da neću znati prepoznati kad krene ako ne pukne vodenjak, čak sam sanjala da sam se doma porodila 😥

Btw Piba, kakvo je stanje? Moj sluzni je bio u 1.T velicine dlana recimo...
Lorena prepoznat ces, trudovi koji otvaraju su poprilicno bolni,mislim da ce to to potvrditi svaka rodilja

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji