ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    27. Prosinac 2019. 17:29

mala.le.90.

Ima li netko da je ukljucio Biogaia kapi svojoj bebi? Zanima me iskustvo…
    Mi smo sad dali nasem bebacu jer se zadnja 2 dana bas muci s vjetrovima, crijevima i tako to…

Mi smo. Ne primjecujem neke pozitivne pomake.

url=https://lilypie.com]

mrgud_zg
    27. Prosinac 2019. 17:43

Petra super da te uzela prek reda. Po meni bi tak i trebalo bit neke tak rizicnije trudnoce da i idu prve. Ma ja sam trebala doc kasnije jer mi je ona i rekla da ce me poslat na odjel, al mi je sestra prosli put napisala 11;30, a vidla sam kak su se prosli ljutili na neku zenu jer je kasnila sat vremena 🙈 pa mi je jednostavno bilo neugodno. Tak da sam si djelomicno sama kriva. Al nema veze. I na odjelu je bila guzva jer si ocito ona naruci na sve strane 😁. Bitno da je sve ok. Meni i pase jos ova 4 dana i onda nek me i naruci na indukciju prije meg ode na skijanje, necu se bunit 😂

Fever
    27. Prosinac 2019. 18:09

Mala.le.90, uzmi espumisan baby za grceve, one su simetikon i razbijaju mjehurice. Biogaia je samo razvikana, ona dode samo kao probiotik, nije lose ali nije ciljano za grceve

It’s a baby boy💙

PetraB
    27. Prosinac 2019. 19:09

mrgud_zg

Petrasuper da te uzela prek reda. Po meni bi tak i trebalo bit neke tak rizicnije trudnoce da i idu prve. Ma ja sam trebala doc kasnije jer mi je ona i rekla da ce me poslat na odjel, al mi je sestra prosli put napisala 11;30, a vidla sam kak su se prosli ljutili na neku zenu jer je kasnila sat vremena 🙈 pa mi je jednostavno bilo neugodno. Tak da sam si djelomicno sama kriva. Al nema veze. I na odjelu je bila guzva jer si ocito ona naruci na sve strane 😁. Bitno da je sve ok. Meni i pase jos ova 4 dana i onda nek me i naruci na indukciju prije meg ode na skijanje, necu se bunit 😂

🤣 Drzim ti fige da rijesis onda to prije nego ode 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

url=https://lilypie.com][/url

kl1v
    27. Prosinac 2019. 19:39

Pozdrav svima. Nas pregled danas 
    Cerviks sakroponiran,3/4cl, mekan, uloziva, glavica gibiva, zdjeliste prazno, uterus mekan!
    Ctg undulatoran, aktivan tip krivulje, tf 140-180/min. Posteljiva dolje nisko..Ja to.ne razumijem... 
    U ned hospitalizacija u pon cr. 
    Mene dolje sve bolli, vaiđiđi nekako naotecena..

Grizli
    27. Prosinac 2019. 20:03

Curke vidim sve vise manje dobro... 
    Mrgud ajme pa ja cu roditi onda king konga. Moja beba neki dan imala 2900 a danas tek 36tt.a tvoja 3100 u 40tt. 😳😳😳
    Kliv koliko znam sakroponiran cervix znaci da je pomaknut nije centriran, otvoren 3/4 clanka... Ctg ne ocitava trudove, reaktivan je (otkucaji srca i pokreta bebe su povezani) i otkucaji su ebbi od 140-180. Ako sam sta fulala nek me neka ispravi, al mislim da sam dobro zapamtila ove nazive.
    Mi danas ludi dan, 200 na sat. Krepana sam. A koza na trbuhu me svrbi za izluditi. Mazala se vec 4 puta, malo popusti pa opez pocne. Nije ispucana al imam kao neke sitne tockice/pristice po trbuhu. 

kl1v
    27. Prosinac 2019. 20:16

Sto znaci pomaknut cerviks? Valjda je ok

Lavica27
    27. Prosinac 2019. 20:20

Odlicno za dobre preglede. Cure oko termina divim vam se,ja sam u banani vec sad. Troma, sve me boli i samo grintam...
    Kliv tebi sakroponiran cerviks ne znaci puno buduci ides na CR (meni je pred termin bio tako i u prosloj i u ovoj T...).

Lorena94
    27. Prosinac 2019. 20:37

Mrgud kilaža njim nije uvijek točna, sestrična prije 2 god rodila curicu 4000 g a po zadnjem UZVu 2900 g kao bila 😂
    Mene iz dana u dan sve više pere panika i strah, da neću znati prepoznati kad krene ako ne pukne vodenjak, čak sam sanjala da sam se doma porodila 😥

Lavica27
    27. Prosinac 2019. 20:39

Btw Piba, kakvo je stanje? Moj sluzni je bio u 1.T velicine dlana recimo...
    Lorena prepoznat ces, trudovi koji otvaraju su poprilicno bolni,mislim da ce to to potvrditi svaka rodilja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.