ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    27. Prosinac 2019. 11:29

Jutro cure.. Meni danas nastavlja ispadati sluzni čep, baš je bilo dosta toga ujutro.
    Dosta često me mi se steže trbuh, po noći me to čak budilo.
    Beba se dosta smirila, pa vjerujem da će se uskoro nešto pokrenuti.
    Sretno svima danas na pregledima..
    Petra javi nam se obavezno nakon pregleda.

• mom12
    27. Prosinac 2019. 12:02

miki0

Nasty bas mi je drago da si se javila i da ste ti i vito super 🥰 bas sam razmisljala kako mi je danas bio termin gdje su sve moje terminuse 😊
    a evo nasa stuca vec 2 i pol tjedna s nama💓
    Stelle i moja spava samnom u krevetu zadnjih 3 noci… Iako sam to htjela izbjeci nemogu se dizati za svaki njen plac a ona je tako neutješna zbog tih grceva da se jedino koliko toliko smiri ako ju stisnem uz sebe. Onda kad zaspe cvrsto ju mogu malo odmaknuti na drugu stranu kreveta.
    Beba jos nije doslo do krvi al prvih minutu kad krene cicat boli da placem od boli. Sutra patronazna dokazi imam 100 pitanja za nju vezano za moje cice. Dnas oh cijeli dan luftam i mackam purelanom.
    I jos mi danas popodne uz tu bolnu bradavicu poceli strasni bolovi bas u cici sa strane. Ko da me neko dobro pretuko pa me boli. Napipala sam kvrgu koju sam pokusala razbit, uspjela sam samo djelomicno jer me strasno boli i dok ju i ne diram. Sad sam stavila zelje na to mjesto i nadam se da cu izdrzat do sutra. Sve se bojim sa se nije nesto bas grdo upalilo.
    Nemogu vjerovat da su mi te cice tolki problem 😟
    Btw,ona i dalje ima grceve…

najbolje ti je izdojit visak sa el. izdajalicom...mene je spasila....

beba2025❤
    27. Prosinac 2019. 12:20

miki0

Nasty bas mi je drago da si se javila i da ste ti i vito super 🥰 bas sam razmisljala kako mi je danas bio termin gdje su sve moje terminuse 😊
    a evo nasa stuca vec 2 i pol tjedna s nama💓
    Stelle i moja spava samnom u krevetu zadnjih 3 noci… Iako sam to htjela izbjeci nemogu se dizati za svaki njen plac a ona je tako neutješna zbog tih grceva da se jedino koliko toliko smiri ako ju stisnem uz sebe. Onda kad zaspe cvrsto ju mogu malo odmaknuti na drugu stranu kreveta.
    Beba jos nije doslo do krvi al prvih minutu kad krene cicat boli da placem od boli. Sutra patronazna dokazi imam 100 pitanja za nju vezano za moje cice. Dnas oh cijeli dan luftam i mackam purelanom.
    I jos mi danas popodne uz tu bolnu bradavicu poceli strasni bolovi bas u cici sa strane. Ko da me neko dobro pretuko pa me boli. Napipala sam kvrgu koju sam pokusala razbit, uspjela sam samo djelomicno jer me strasno boli i dok ju i ne diram. Sad sam stavila zelje na to mjesto i nadam se da cu izdrzat do sutra. Sve se bojim sa se nije nesto bas grdo upalilo.
    Nemogu vjerovat da su mi te cice tolki problem 😟
    Btw,ona i dalje ima grceve…

Ma ,mislim da je svima početak dojenja problem i patnja..ja prvu nisam uopce dojila..bio je carski i 100 problema..drugu nekak jadno..do 1mj..i onda sam se izdajala do godine dana..pila je moje mlijeko..tek sa ovom trecom sam se zaista potrudila i namucila posteno,,ali,svaka suza se sad isplatila kad smo uspjele❤
    Od srca ti zelim da i vi uspijete i uzivate..a,sve i ako ne..nemoj se previse opterećivati..bitno da je beba zdrava i da papa i napreduje🤗

Simbalija
    27. Prosinac 2019. 12:40

mala.le.90.

Pozz cure, nadam se da ste sve dobro. Ja sam pocela izdajat mlijeko u bocu i davat mu tako jer mi je bio poceo gubit na tezini. To sam uradila po naputku pedijatrice, a mogu vam rec da sam s bocom puno sigurnija, a i beba vuce ko luda. Za dan nam je dobio 100 grama.
    Dok je bio na sisi bio je stalno gladan, imao zelene stolice, mucili se i ja i on…
    Ima li necija beba osip ili crvenilo? Jel prolazi samo od sebe pa se vrati, ode i opet tako?

Moja je jučer dobila crvenilo po licu, danas nema ništa 🤷🏻‍♀️ nisam mazala ni sa čim. Sad vidim na nogici pa se nadam da će opet brzo proći, već je u nestajanju. Ne znam od čega, možda hrana, možda tako dođe i prođe.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

MaRe
    27. Prosinac 2019. 12:52

Stigla s kontrole...znači od 8 do evo pola 1 sam bila u TA..gužva ajme meni. Opet me nije pregledala..rekla mi nek dođem na kontrolu za tjedan dana ako se nešto ne pokrene do tada a baš me zanima dal se šta događa ili je beton dolje.
    CTG očitava neke "trudiće" kak je rekla sestra al ja to ništa ne osjetim  par puta me dolazila pitati dal osjetim šta..ja reko ne...tu me mal zabrinula šta to ne osjetim hahha Danas su pola trudnica poslali u rodilište u Os..već sam se krenula preznojavati dok sam čekala 
    Dalindas jesi bila ti dns?

Točkica37
    27. Prosinac 2019. 13:01

Kod mene show. Isla se prat prije pregleda i sljusnula mi.voda onako preko cijelih gaca i brzo ginu i nakon pregleda i kkd njega sve bilo mokro i pravac Vinogradska i tamo me ispregledali i radili test na vodu i nije hvala Bogu 🙏🙏🙏 cerviks i dalje smeksan uloziv i sta sve ne, 27mm , al hvala Bogu da nije voda. Eto neka ga jos u mojoj buši 🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Simbalija
    27. Prosinac 2019. 13:05

Ne morate se brinuti što ne osjećate trudove na ctgu, kad sam došla na kontrolu sa 40tt ništa me nije boljelo, a očitavali su se trudovi. Tek nakon pola h kapanja dripa sam krenula osjećati i to jer su jako digli dozu.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Tonkica1
    27. Prosinac 2019. 13:21

PREGLEDI

27.12. - Tockica37
    27.12. - Taani
    27.12. - PetraB
    27.12. - MaRe
    27.12. - Dalindas
    27.12. - Supergirl
    27.12. - DeeSB
    27.12. - kl1v
    29.12. - piba7
    30.12. - Anna
    30.12. - Juno
    30 12. - Lunica
    31.12. - Thinkpink1
    31.12. - Lorena94
    02.01. - Nita9999
    03.01. - Hani
    03.01. - DeeDee
    03.01. - Lavica27
    09.01. - C1M4
    13.01. - Macutica
    14.01. - DeeDee
    17.01. - LoBi

• Tonkica1
    27. Prosinac 2019. 13:27

Citam ja, citam i potpuno zaboravila staviti listu za danas 🙈🙈🙈🙈
    Prehladena sam totalno, nos mi je koma, nista se nisam naspavala 😷
    PetraB drago mi je da ti se smirilo, ali bi fakat trebala usporiti. Stvarno si zena zmaj i za svaku pohvalu, samo se malo umiri pa da bar pokusate doci najblize sto mozete do tog 37tt.
    Piba mozda se sretnemo 🤞🤞🤞 da sve bude ok
    Mm i dalje tvrdi da cu ja za vikend, a mene sve prestalo boliti 😂 Mali je aktivan skroz tako da nezz sta da ocekujem...
    Tockica nisam shvatila - kakva ti je na kraju voda curila???

Točkica37
    27. Prosinac 2019. 13:32

Nezz sta je iscurilo vjerovatno obilan iscjedak ili urin ,nije ni bitno, glavno da nije voda 💪👌

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.