Pozz cure, nadam se da ste sve dobro. Ja sam pocela izdajat mlijeko u bocu i davat mu tako jer mi je bio poceo gubit na tezini. To sam uradila po naputku pedijatrice, a mogu vam rec da sam s bocom puno sigurnija, a i beba vuce ko luda. Za dan nam je dobio 100 grama.
Dok je bio na sisi bio je stalno gladan, imao zelene stolice, mucili se i ja i on…
Ima li necija beba osip ili crvenilo? Jel prolazi samo od sebe pa se vrati, ode i opet tako?
Kolko je malac star? Moj je ko morski pas, izgrizao me cijelu tak da i ja izdajam i na bocu... odnosno do jucer sam kombinirala sad im pustam da sr oporave... kolko je to dojenje bolno 😓
Jutro cure. Jel istina da moramo prestati piti mg pred porod?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro cure. Jel istina da moramo prestati piti mg pred porod?
Jutro, meni je dr rekao od 37. tjedna prestati..
Jutro curke!
Petra draga, ti definitivno moras povuc ne jednu, nego dvije ručne! Sretno na pregledu i svim curkama koje ih danas imaju, da budu sto manje bolni...
Ja imam takve promjene u spavanju, jedva ujutro oči otvorim dok sam donedavno bila sova ili se budila u cik zore...
Mala.le kakvo crvenilo, osip, koji dio tijela..?
Mrgud meni +2 u tjedan dana😂 ocekivala sam i vise.
I danas mi je doktor bio nekakav mrgud, nista mi nije rekao samo da je plodna uredna i za dva dana opet. Ja im govorim da imam ctg vec dva tjedna svako dva dana jer beba ne dobiva na tezini, al me nitko nije dozivia jer eto doktorica mi je na bolovanju, a njima to nije problem. 🤷♀️🤷♀️
Pozz cure, nadam se da ste sve dobro. Ja sam pocela izdajat mlijeko u bocu i davat mu tako jer mi je bio poceo gubit na tezini. To sam uradila po naputku pedijatrice, a mogu vam rec da sam s bocom puno sigurnija, a i beba vuce ko luda. Za dan nam je dobio 100 grama.
Dok je bio na sisi bio je stalno gladan, imao zelene stolice, mucili se i ja i on…
Ima li necija beba osip ili crvenilo? Jel prolazi samo od sebe pa se vrati, ode i opet tako?
Kolko je malac star? Moj je ko morski pas, izgrizao me cijelu tak da i ja izdajam i na bocu… odnosno do jucer sam kombinirala sad im pustam da sr oporave… kolko je to dojenje bolno 😓
11 dana. Mi smo se bas mucili, ja s ranom dole mogla samo u jednom polozaju dojit, a on velika i gladna beba, puno uzima...isto bilo krvave i bolne bradavice, a k tome i uvucene..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro curke!
Petra draga, ti definitivno moras povuc ne jednu, nego dvije ručne! Sretno na pregledu i svim curkama koje ih danas imaju, da budu sto manje bolni…
Ja imam takve promjene u spavanju, jedva ujutro oči otvorim dok sam donedavno bila sova ili se budila u cik zore…
Neke crvene fleke za koje je pedijatrica rekla da su normalne kod beba. Budu po nogama, rukama i licu, nestanu pa dodju...velicine kao od uboda komarca...sad su po stomaku i ledjima..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro curke!
Meni je isto rekla gin, piti magnezij do 37tt.
Sretno terminusama! Ocekujemoo beebice😍😍😍
PetraB cuvaj se :)
Idees terminusa danas 💪💪 drzite se cure😘
PetraB bit cu ti iskrena,nisam ni mislila da te stisnulo kak se spada jer nebi tipkala na forum nego hvatala kvaku s vanjske strane🙈 Javi sto je bilo na pregledu i kako si danas.
Cure sretno na pregledu🤞
🤣🤣🤣 Ja sam danas hrabra za popizdit... Kao, ma preforsirala se ovih dana uz malca, pa stres zbog njega, sve mah-mah rukom al jucer 😅😅😅.
Mrgud valjda cemo se skuzit danas u trudnickoj 😉.
Za Mg je meni radosevicka rekla da necu trebati prestat uzimat pred kraj jer bi to trebala biti jaaakooo velika doza da bi imao tokoliticki ucinak 🤷🏻♀️.
Javim se poslije pregleda... Hvala curke svima 🤗
url=https://lilypie.com][/url
Neke crvene fleke za koje je pedijatrica rekla da su normalne kod beba. Budu po nogama, rukama i licu, nestanu pa dodju…velicine kao od uboda komarca…sad su po stomaku i ledjima..
Taman sam te htjela pitat dal izgleda kao da su ga komarci ispikali, i vidim da bas tako opisujes... Da, to ti je normalna pojava na koži i sa ničim se ne tretira.
Sortiraj odgovore
Najstariji