Piba moja svekrva kaze da kad ispadne sluzni cep, rodit ces za 3 dana. To mi tvrdi vec neko vrijeme, ja joj nista ne vjerujem jer je teski nadrilijecnik 🤣 ali me sad bas zivo zanima kak ce biti u tvom slucaju.
Mm kaze da misli da cu ja roditi za ovaj vikend, a ja si mislim nece se to jos pokrenuti, uostalom nije mi ni neka prevelika zurba, samo da ne ispadne da su puno fulali u procjeni tezine pa da ne ispadne da je puno veci 🤷♀️
I ja isto refresham svako malo da vidim jel se ista PetraB javila...🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀
Pibamoja svekrva kaze da kad ispadne sluzni cep, rodit ces za 3 dana. To mi tvrdi vec neko vrijeme, ja joj nista ne vjerujem jer je teski nadrilijecnik 🤣 ali me sad bas zivo zanima kak ce biti u tvom slucaju.
Mm kaze da misli da cu ja roditi za ovaj vikend, a ja si mislim nece se to jos pokrenuti, uostalom nije mi ni neka prevelika zurba, samo da ne ispadne da su puno fulali u procjeni tezine pa da ne ispadne da je puno veci 🤷♀️
Pibamoja svekrva kaze da kad ispadne sluzni cep, rodit ces za 3 dana. To mi tvrdi vec neko vrijeme, ja joj nista ne vjerujem jer je teski nadrilijecnik 🤣 ali me sad bas zivo zanima kak ce biti u tvom slucaju.
Za 3 dana bi bilo točno na termin 😂 ajde bas ćemo vidjeti.. možda se nas dvije sretnemo i na porodu 😂
Hej cure, evo me jos u komadu...
Dakle, sve se izdesavalo dok sam se odmarala popodne. Cure su bas jako udarale cijelo vrijeme. Odjednom sam osjetila kontrakciju koja je bas bila bolna al sam mislila da je od njih to tako. Nakon nekig vremena jos jedna i onda sam primijetila da sam ju bas morala prodisati. Promijenila sam polozaj i pocela pratiti. Nakon cetvrte sam obznanila mm da se nesto desava pa opet promijenila polozaj sve misleci da je do toga. Bile su bas onak jake i svakih 2-5 min. Prvo sam uzela Mg a onda je mm samo dosao s normabelom i rekao popij a onda idemo. Nakon normabela sam ocito zaspala, muz je dezurao kraj mene i rukom pratio kontrakcije. Nakon nekih pola sata su postajale slabije i onda konacno skroz prestale. Sutra mi je pregled pa cu vidjeti s Radosevickom jel su uzrokovale kakvo otvaranje ili nesto. Uhvatila nas je uzasna panika (mm je stvarno veliki flegmatik al tada nije bio)... Kak sam bila spakirana za bolnicu s malim, fino sam samo izbacila njegove stvari a svoje ostavila unutra pa eto neka on meni bude spreman jer ocito se nesto desava i vise bas i ne vjerujem da cu docekati i taj 37. tjedan.
Jos uvijek sam pod dojmom i u soku 😥
url=https://lilypie.com][/url
PetraB držim fige da sve bude dobro i da sto duze izdrzis 🙏🙏
Zelim svima sretan Božić s malim zakašnjenjem❤️❤️
Petra držim fige da ostanes sto duze u komadu..super je sto su se smirile kontrakcije,neka cura još malo unutra :) Nadam se da ces moci sad barem malo mirovati...opet je veliki napor nositi njih dvije.
A Pibi,Tonkici i Ivkiii da odčepe što prije 😊
I ja ujutro idem u TA...bas me zanima sta ce reci. Nešto su mi se razno razni bolovi utisali u zadnjih 2-3 dana..nadam se da nije smirenje pred oluju 😂
Danas me muž pita a sta kad mi ode voda,dal to curi i dalje..reko curi pomalo...ah morat ce si auto zaštititi 😂😂 Utjesila sam ga da imamo nepropusne podloge koje mogu staviti ☺
Jutro curke.. Petra bit će sve ok, samo budi pozitivna, mazi trbuh, pjevaj, pričaj.. obavi pregled... I obavezno javi!
Meni je kofer spreman već 2 tjedna, sad čekamo svaki dan, moji zezaju da bi bilo lijepo roditi sa 31.12 na 1.1. ☺️ A ja opet sam nek bebač bude još malo u trbuhu, iako čim ga ne osijetim neko vrijeme ga odma bockam
Jutro! PetraB dargo mi je jako da se smirilo kod tebe stanje. Nadam se da nije nista krenulo ozbiljnije nwgo da je to reakcija na sve događaje koje si stresne imala ovih dana. 🤞 Da sve bude ok i da izgurate sto duze.
Sretno na pregledu i ostalim curama koje ih imaju.
Mene toliko zulja trbuh na rebrima da imam osjecaj da sam izunutra dobila zuljeve.
Sortiraj odgovore
Najstariji