ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    26. Prosinac 2019. 19:33

Nasty bas sam neki dan pitala za tebe, drago mi je da si se javila.. Petra javi nam šta su rekli na hitnoj i ako ste još u komadu, bome fini trudovi 🙃🙃
    Ostalo kao i uvijek zaboravila, to znači da je valjda sve ok 🙈

[/url

Omerta
    26. Prosinac 2019. 19:51

Piba i Petra, sretno, javljajte novosti! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

samojed
    26. Prosinac 2019. 20:50

Grizli ma i ja mislim da je svakako 50malo kao što kaže neko dok se siroko povije ne može da stane u 50 sigurno,. cekam slikicu
    Petra nadam se da si otišla na hitnu i da je sve ok, javi nam se 
    Curke sa tegobama pri dojenju nadam se da će ubrzo sve da se smiri  

• piba7
    26. Prosinac 2019. 21:29

Omerta

Pibai Petra, sretno, javljajte novosti! 🤞🤞🤞

Kod mene nema novosti. 
    Čekam da se nešto dogodi 😂😂 i bojim se da će nešto krenuti, a da neću prepoznati.
    Imala sam tokom dana kontrakcije tj. u par navrata mi se stegnuo trbuh, ali mislim da su to i dalje BH kontrakcije. Vrlo su nepravilne i sad ih duže vrijeme nije bilo. Jedino me povremeno zaboli donji dio trbuha, dosta neugodna bol, ali traje vrlo kratko.

Damnarexx 🌺
    26. Prosinac 2019. 21:31

Napokon sam sve zaostatke procitala.
    Nadam se da ste se fino napapale i podruzile sa obitelji 😊 mi jesmo.
    Petra i ja se nadam da si otisla u bolnicu. Sretno kako god bilo! Drzimo fige 🤞✨

Ostale curke, nadam se da ce dojenje bit bolje. Ja se nekako jos ne zamaram...kao ima vremena🙈😂 ima vraga 😁
    Znam da se vec pisalo, al sam zaboravila... Jeste mazale bradavice i tokom trudnoce? S specijaliziranim kremicama..

Omerta
    26. Prosinac 2019. 21:51

Ja mazem vec dugo sve (trbuh i cice) onom Biobazinom kremom za trudnice koju sam dobila u DM paketu.. a kupila sam neki dan posebno i za bradavice nakon poroda izmedju dojenja ako ce trebati. 
    Nadam se da ce nam se Petra uskoro javiti...

Be the change you wish to see in the world.. 💚

ivikii
    26. Prosinac 2019. 22:21

Evo me da vidim gdje je petra i jos je nema. Nadam se da je sve u redu.🤞🤞🤞
    Moj sluzni je ispada kroz zadnjih nekoliko dana, ali ga ja ni nisam dozivila kao moguci pocetak poroda 😅
    Samo se stvarno nadam da ce mi sutra reci da sam se dodatno otvorila jer bude li i dalje 2 prsta malo cu poludit😂   iii sutra treba stat na vagu, nakon svih ovih dana prezderavanja, ali to ce valjda razumjeti da su samo blagdanski visak😅😅🍰🥞🍗🥩
    Piba drzim nam fige da se ovo pokrene 😂 vrijeme je 😂

Lavica27
    26. Prosinac 2019. 22:38

Hej cure...procitala sam ovo za Petru,nadam se da si otisla na pregled! Cekam vijesti...
    A ostale cure koje jos nisu dosle do termina a u zivcira ih szo se ne pokrece,nemojte,probajte se opustiti... stres je kad si beton pa u 42.tjednu iako i tad se da sve preko noci preokrenuti. Drzite se i uzivajte jos koji dan (ili neke samo nocas😁) kod kucice❤

• piba7
    26. Prosinac 2019. 22:46

ivikii

Evo me da vidim gdje je petra i jos je nema. Nadam se da je sve u redu.🤞🤞🤞
    Moj sluzni je ispada kroz zadnjih nekoliko dana, ali ga ja ni nisam dozivila kao moguci pocetak poroda 😅
    Samo se stvarno nadam da ce mi sutra reci da sam se dodatno otvorila jer bude li i dalje 2 prsta malo cu poludit😂 iii sutra treba stat na vagu, nakon svih ovih dana prezderavanja, ali to ce valjda razumjeti da su samo blagdanski visak😅😅🍰🥞🍗🥩
    Piba drzim nam fige da se ovo pokrene 😂 vrijeme je 😂

Kak da znam jel cijeli ispao 😂 nakon što sam se pobrisala na wc-u sam ga vidjela.  Nema šanse fulat ga, odmah sam znala da je to to. Ali nakon toga nije bilo ništa. 
    Jedva čekam da upoznam svoju bebicu, ali toliko me strah svega da mi je malo pozlilo kad sam vidjela čep danas 😂
    U utorak na kontroli ctg ravna crta što se trudova tice i nisam bila otvorena već je samo bilo 2cm prohodno. Pa ćemo vidjeti da li će biti što novo u nedjelju na kontroli ili će krenuti prije.
    Samo pitanje za cure s gest. dijabetesom koje su na Merkuru - kad i da li ide indukcija zbog dijabetesa?

• piba7
    26. Prosinac 2019. 22:47

Petra javi nam se kad uspiješ, sve mislimo na tebe 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.