ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    26. Prosinac 2019. 14:57

Grizli moja se rodila sa 50cm i kako je široko povijam ne stane u 50, već u 56. Dosta zauzme ta druga pelena.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

kl1v
    26. Prosinac 2019. 15:56

Pacijenata na sve strane... 🙈🙈 
    Samo opusteno. Meni su isto teski ovi zadnji dani.. i koliko god htjela ranije se porodit, beban ne zeli vanka.  A tako smo htjeli da to bude sutra ☺☺ 
    Sutra smo na kontroli...jos stigne. 
    Jel ima tko termin 1.1.? Jel onda dobijete i poklon od grada ili se samo trebate slikati s njima

Hrabrica
    26. Prosinac 2019. 17:04

Sretan i blagoslovljen Bozic curama koje slave 💓🎄🎅🤶🎆☃️

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

PetraB
    26. Prosinac 2019. 18:01

Cure, meni vec sat i pol kontrakcije na 2-5 min... Popila magnezij i normabel, muz u niskom startu a ja u blagom soku... WTF? Za koliko se vama smire kad popijete Mg? 

url=https://lilypie.com][/url

Lorena94
    26. Prosinac 2019. 18:12

Drage moje, da koma mi je kad njega to uhvati, ali njegova dr ne mari, prijapnja otišla u mirovinu i sad dopla neka od koje i ja više znam a ne studiram medicinu. 2 puta mu je dala krvu terapiju ono za poludit... Ni sutra idemo na pregled zvala me sestra na Badnjak da dođem i sutra i 31.12. 🙄 Ne znam zašto al aj.. 

26. Prosinac 2019. 18:19

PetraB ja se ne bi zezala sa tako cestim kontrakcijama... odi radije na hitnu, tvoja trudnoca je blizanacka.
    Netko je pitao za izdajalicu. Ja imam elektricnu Tommee Tippee i zadovoljna sam. Kosta par kuna vise od rucne no mislim da se elektricna svakako isplati. Ja se vec mjesec i pol izdajam svakodnevno 8 puta. I Aventova je ok no duplo skuplja... zaoravo je to sve manje-vise isto.
    Netko je pitao za poklon za sestre kod izlaska... pitanje je koje. Obicno vas odpusta sestra za bebe, a ima jos i odjrlnih sestara i sl. Kako sam ja dugo lezala na odjelu nakon odpustanja odnjela sam sestrama paket kolaca. Inace dajem cokoladu i sl. samo onima za koje mislim da su zasluzili a ne zato jer je to obicaj. I one dobivaju hrpu toga vjerujte (netko je spomenuo da im se ne nosi). Frendica je medicinska sestra i znam da uvijek ima svaceg.
    Mi se mucimo sa kolikama i zamjenjenim danom za noc... moj mali spava danju a budan je nocub🤔 I isto ga muce kolike te mu pomaze kad ga stavim do sebe nocu.

Lorena94
    26. Prosinac 2019. 18:23

PetraB

Cure, meni vec sat i pol kontrakcije na 2-5 min… Popila magnezij i normabel, muz u niskom startu a ja u blagom soku… WTF? Za koliko se vama smire kad popijete Mg?

Odi na hitnu, nemoj se zezati.. Pogotovo što je blizanačka trudnoća. I obavezno nam se javi! 

Red Fox
    26. Prosinac 2019. 18:56

Evo uhvatila i ja vremena da vam se javim.
    Nasti  bas me razveselilo kad sam vidjela da si nam se ti javila i da ste dobro 😊
    Petra drzim fige da je sve ok
    Mikio nisi jedina 🤦🏼‍♀️ meni su pocele bradavice krvariti, tolko me boljelo da mi je bilo muka kad se probudio i kad sam ga trebala nahraniti. Bas sam urlala od boli i rekao je moj muz da to tak vise ne moze, taman na Bozic 🤦🏼‍♀️ i otisao u ljekarnu kupiti novalac i bocicu. Frendica mi je posudila avent el izdajalicu tak da sam se nakon toga izdajala. Bilo me tak strah ukljuciti ju uopce jer me ona rucna boljela. Ovu ne osjetim nista. Mislim da cu probati dojiti kroz par dana kad mi te rane zarastu. Imali smo i problem jer on stalno okrece glavu i hoce cicati i najede se na bocicu i onda vristi jer hoce cicu. Tak da smo uveli i dudu, samo da  ga smirimo. Danas mi je prvi skroz opusten dan kad sam skuzila kak ga smiriti.

• thinkpink1
    26. Prosinac 2019. 18:58

Petra ajd ti lijepo uzmi med.dokumetntaciju i put petrove. Nek bude najvece zlo da si nepotrebno isla, al barem znas da si poduzela sve mjere za sebe i svoje curke! ❤❤❤

• Tonkica1
    26. Prosinac 2019. 19:17

Pozz svima, nikako da dodem i skicnem sta ima...
    PetraB stvarno se nadam da si otisla do bolnice... 🤞 da je sve u redu!
    Cure sto se borite s dojenjem, nadam se da ce vas brzo proci i da cete moci nastaviti 🍀🍀🍀🍀
    Mene danas bas posteno zub boli, popila sam.Lupocet jer nisam mogla izdrzati i nista nije djelovao... 😖 Katastrofa.
    Vidjet cu jel mi sutra radi zubarica da mi.pogleda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.