Angelly nama je odma drugi dan od rodenja sve bilo u sustavu, a projavili smo sve preko e-gradana uspjesno iduci tjedan kad sam ja dosla doma. A u bolnici su nam na otpustu rekli tjedan i pol da treba da dode do maticnog podaci pa nas i iznenadilo da je prije bilo.
Stelle bome se obje nase bebe muce a i mi s njima. 😢 Mi smo opet cijelu noc dezurali, a i preko dana danas je opet koma bilo… Ujutro super, a popodne dreka, crvenjenje, izvijanje, uzas. Ja odlucila da sad 3 dana ne jedem nista sta napuhuje i nista mlijecno da probam i to da vidim da nije do mene. Luda sam vec. I sad pricam s muzem da nemam sta za jest onda 🤔
A moji napravili sarme, francuske… A ja samo gledam u to… Al sve za ovu malu strucu cu probat da joj olaksam, a i nama.
Btw.nocas nam otpao pupak! Jedna briga manje 😌
Mikio ja ti samo mogu rec da on puno bolje spava kad je samnom u krevetu. Sinoc sam ga nakom sisanja ostavila i bio je miran ko bubica, a cim sam ga prebacila u kreveitic rze, stenje. Onda sam ga prominila i opet vratila pa je spavao do jutra. Sad se opet muci, suncamo se na balkonu u kolicima. Pari mi se da ga na momente taj bilirubin drzi u snu, al redovito se nakon 3, 3 ipo ure probudi. Osim ako naracno 2 od te 3 ne provede na sisi. Mora bit da sam ostarila, pa mi ne pase ni kad previse spava ni kad je previse budan.
url=https://lilypie.com]
Drage moje mame i trudnice sretan i blagoslovljen Božić svima koje slave😃😊
Prvo čestitam od srca svim curama koje su rodile.. Anchy, mala.le., Simbalija, Angie, Angelly, mikio, Red Fox i Lala27🎉🎉💖💖Ako sam koga propustila također čestitam! I naravno curama u isčekivanju želim svu sreću i školski porod!🤞🙏
Mi smo super, izašli smo iz bolnice prije 12 dana, momak se zove Vito. Dobro napreduje s kilažom, da kucnem o drvo sve je super! Ja sam se također dosta brzo oporavila od carskog.. Mislila sam da će to duže trajat, već sam nakon 24h bila sama na wc-u, a nakon 48h sama išla na neonatologiju.. Jedini problem je mlijeko koje mi je stiglo tek 5.dan i zbog cijele situacije i odvojenosti od bebe 10tak dana ja ne uspjevam samo dojiti, već mu dodajem i AD. Momak je naučio na bočicu u bolnici i dosta hlapljivo jede.. Također se još uvijek izdajam i dojim, ali dobijem samo pola doze, mali jede baš puno za svoju dob. Al sve u svemu sam zadovoljna, beban je super, nije zahtjevan, baš ga obožavam..
Uživajte cure za blagdane😘
Nasty pa sve si mislim di si ti.
Drago mi je da ste super, uzivajte 😘😘😘
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Eh cure da vam se pohvalimmm napokon i krevetić kupljen stiže u nedjelju jedva cekammm i sada definitivno kraj sa kupovinom mada mm kaže s tobom i kupovinom nema kraja 😄
Grizli a nisi slikala to odjelce što si kupila za malenu il ja nisam upratila
Joj te svekrve nije mi jasno što se mjesaju gdje im nije mjesto ali najbolje sve saslušati i opet po svom ne treba ni riječi trosit bespotrebno
Nasty super što si se javila i što si se tako brzo oporavila bez problema, prelijepo mi je pročitati kad se javite vi sa bebicama i kad tako sa puno ljubavi pričate o njima 🤗🤗🤗🤗🤗
Hej cure! Nasty bas sam te se jucer sjetila kako se nisi dugo javila. Drago mi je da ste dobro,a Vito samo neka papa :)
PetraB svaka tebo cast stara moja sta joj nisi odgovorila,ja mislim da bi na dupe izrekla sta mislim.
Lorena ako ima cireve nema nikakvu terapiju doma za svaki slucaj? Controloc,Peptoran,Spasmex?
Kliv vidim i ti pacijente oko sebe imas🙈🙈
Mare kad sam prvu rodila nisam znala za običaj a kako sam duze bila u bolnici i svi su bili jako dobri stvarno miz je plate narezaka pred odlazak donio i tipa babici i doktoru smo nesto cokolada,kava i to. Al dok sam bila tamo sam skuzila da dobivaju dosta cesto... prema osjećaju treba,nista nije pod mus.
Ej drage moje, nisam popamtila tko mi je što odgovorio, no on je terapiju popio, pa si kupio nešto na biljnoj bazi, ali to ništa ne pomaže. Par dana sve bude super, a onda tjedan dana kad se popale koma. Sad se valjda opet popalilo, ajde ovih dana nije povracao krv, ali mene opet sve to brine i sekira, prvenstveno jer stiže bebica.. Eno sad sam ga ušuškala u krevet, bitno da nema temp.. Pojeo malo juhice samo danas...
Što se tiče nošenja poklona sestrama, nisam čula da se to još uvijek radi, meni prijateljica radi u bolnici i kaže da ima svakakvih ljudi, neki nose a da ni ne dođu još, a neki svaki dan poslije posjeta. Recimk ja sam imala prometnu prije dosta godina i imala sa. 2-3 krasne sestre ove druge su mi bile kao iz noćne more, njih sam uvijek s nečim počastila. Tako da sve ovisi!
Lorena onda se on svojski zeza. Nije se za saliti sa cirevima pogotovo ako mu pukne! Po meni krv u stolici ili kod povracanja je za hitnu i to odmah.
Cure, samo da prijavim da mi je danas ispao / počeo ispadati sluzni čep 😬😬
Tako da pretpostavljam da mogu uskoro očekivati da se nešto pokrene uskoro.. kontrolu imamo u nedjelju na termin, vidjet ćemo da li cemo ju dočekati u jednom komadu.
Pozdrav cure, nadam se da lijepo uzivate i papate za blagdane 😊
Izgleda da nista od onog mog osjecaja da cu roditi ranije, a bila sam uvjerena da hocu.
sutra mi je pregled pa cemo vidjeti sta kazu ali ovo cekanje pred kraj je stvarno najgore 🙈
Nasty bas mi je drago da si se javila. Super za brz oporavak i malenog Vitu. Nadam se da ce i dojenje doc nsvoje uskoro.
Lorena uf pa on bi bas trebao ici onda na neku terpaiju da se oporavi jer ovako se prvenstveno on muvi, a vjerujem da je i tebi tesko kad je takva situacija.
Piba 😍😍😍 🥂🤞
Samojed nisam stavila sliku. Budem kad dodjem doma sliknula sto sam odabrala za moju vrtirepku za dolazak doma. Mislila sam kao kupiti nesto 50 za taj dan, al sad kad sam cula kako je velika mislim da ovo 56 bude joj taman. Mozda i malo. 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji