PetraB bas mi je zao sto sto su te natjerali da tolko sjedis jucer. Thinkpink ja imam filing da ti ko i petra samo bolnice obilazis😕😕
Jebaj ga...🙃moram svaka 4 tjedna na kontrolu za stitnjacu i svaka 4 tjedna na kontrolu hematologa, prije toga napravit svjeze lab.nalaze za oba specijalista. I od zadnjeg krecu cesci pregledi ginica na svaka 3 tjedna (vise nismo na svaka 4)
Ps.napokon sjele komplikacije na zabi😊
Ispricavam se na prevelikoj slici, ne znam kako je takva ispala 🤦♀️
Super si to slozila...ja sam ih gledala al nisam znala kako bi ih poslozila, mislila sam da bi ih trebalaa jakoo puno da popunim ladicu. Ali ako mi s ovim pregradama ne upali onda cu te uzeti. 😀
A sto se tice slike ako zelis da bude manja ides na onaj link thumbnail za forume a ne direkt...i onda bude malaaa slikica. 😁
L 💛
DeeSB te pregrade sam i ja gledala na Allie al nikako se odlučiti ih naručiti xD na kraju sam 50-56 poslagala u male ladice a ove veće brojeve i sve ostalo ću u te velike pa mi ni ne trebaju toliko :) Iako znam da to je sad posloženo al da ću sve razbucati kad mi bude trebalo hahaha
Supergirl super su ti košarice..te sam isto gledala mislim u Offertissimi..al me strah da mi ladica preplitka..tj sve što sam vidjela su malo preduboke.
Ja dns imam u planu peglanje i spremanje al se još nisam pomakla s mjesta...vidjet ćemo šta će od toga svega biti
DeeSb, sto volim dobar šoping👍 Super!
Ena, aaaaa, i ja jedva cekam🤗 uzivajte😘
Dalindas, stara zeno, dobrodosla u klub🍻🎉
Podlogu sam dobila, ali bez navlake. Ne mislim za to davat 190kn, stavit cu tetru ako ne nadem nesto prihvatljive cijene. Čim spomenes bebu, cijenu odmah zapapre za 300 posto. Djecje stvari, bijesne cijene, kako je kliv napisala. Jos nisam vidila da netko stvarno i koristi tu podlogu. Bebu uglavnom mijenjaju na krevetu ili kaucu, iz mog iskustva.
Susjeda mi je proslijedila komodu za presvlacenje, ali uska je, ta podloga bi mogla doci samo postrance, a to mi i nema nekog smisla. I cemu sluzi ona pomicna gornja ploha na komodi?🤔
Stiga mi je prvi paket rabljenih platnenih pelena, pa sam uzbudena😋 bas stvaraju ovisnost, ja bih jos i jos😁 Savjeti za njegu dojke su odlicni, o tom nisam ni razmisljala. I, moze li ista bocica za mlijeko, caj i vodu? Slj. pregled 3.12. I da šmrkave mame i djecica ozdrave sto prije😘
Mikio moze slika kakavsi uzela jastuk za nosenje. Ja sma ga uzela od Bebanova i sad me strah da se i mom ne dogodi ista sudbina. S time da sam planirala ga prat na 40 jer moja masina ima 20 ili 40. Cisto da znam sto ocekivat ako se raspadne.
Mene prehlada ubila, počelo s grlom u petak, u sub već visoka temp, nemoć, glavobolja.
Tako da nisam stigla do West gatea, ali nema veze.. Mala se isto bila umirila pa sam se jako prepala, ali čim bi snizila temp bi par puta lupila da znam da je ok..
Sretno na pregledima! Vidim da nisam prijavila idući, 11.12., jedva čekam da vidim koliko smo debele ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ja sam organizatore u ikei uzela, bas su za ladice pa su plice.
Inace, oprala sam jastuk za nosenje koji sam kupila na sajmu od Ethereala, sav se ofucao u pranju i izgleda ko da je 10 generacija ga iznosilo… 🤦🏼♀️ A prala na 30 stupnjeva na 15 minuta… Jel netko jos kupio i oprao od njih da je isto? Gledam da reklamiram…
Ajme dobro da si mi rekla...ja ga planirala bacit u masinu na 30,taj program mi traje pola sata,najslabija centrifuga...kaj sad da radim🤔🤔🤔 Definitivno ga reklamiraj. Da si prala po uputama i slikaj ga!
Mikio i moj je od Ethreala..planirala ga dns oprati al sad me strah ga stavit u mašinu.
Ma da ak se sjećam da si stavila sliku pa da si uzela onaj kao normalni...moj je onaj mekani ko dekica...ne znam kak se ti materijali zovu..ko minky dekice ( mislim da je to naziv). Ili je netko drugi objavio sliku jastuka.
ovakav je moj...ma da sam ga sad pipala pa kao unutra ima to nešto malo čvršće pa bi to moglo od centrifuge se raspasti kao i kod običnih jastuka...imam ručno pranje na mašini pa ću ga na to staviti i šta bude bude
Mare i ja imam takav. Samo drugi dezen. Isto imam neki program hand wash (30°)...ajmo,koja ce eksperimentirat😁
Hani ja bi ledja izgubila da sam svaki put na krevetu preoblacila,iskreno. Moja isto stoji postrance. A s desne si otvaram ladicu s pelenama i slicno. Kad je gore pomicni drveni dio onda stojis ispred ladica i presvlacis. To je prakticnije jedino nemozes do ladice...
Sortiraj odgovore
Najstariji